Posi Productions......

is een holding van autonome divisies van uiteenlopende disciplines.

De sterke eigenschappen van al deze onderdelen worden gebonden door het gemeenschappelijk Creative Management, uitgeoefend door de Raad van Bestuur, gezeteld in de hoofdvestiging te Delden, in de regio Twente in Nederland, Europa.

Door de sterke buitenlandse netwerken, met name in de Bundesrepublik Deutschland et La Republique Franšaise wordt het internationale karakter van Posi Productions onderstreept. Uitbreiding van vestigingen in AziŰ en Zuid Amerika vormen momenteel onderwerp van beraadslaging.

De onderwerpen in de navigatiebalk geven een overzicht van de ontplooide activiteiten. Klikt nu gerust verder en ontdek de talloze mogelijkheden in ondersteuning die Posi Productions voor U kan betekenen. Integrated Service krijgt dan voor U wellicht een nieuwe betekenis.

10- 02- 2012 Latest Update:  

     Look at :    Posi Blog

 

This site is powerd by

Nieuw in deze site:

Knoop in de afvoer...???

Posi Health: smashing news from Europe:    Great founder of Posi Productions, Mr. Posi           has serious problems with the drain!                  

[Home] [Posi Restaurations] [Posi Engineering] [Posi Travel] [Posi Health] [Posi Events] [Posi Mind Prod's] [Posi Links]