Nieuwsarchief
Heb je iets gemist of wil je iets nalezen? Hier vind je al het nieuws over Kane wat erop deze site vermeldt heeft gestaan.
Het is een kopie van wat er op de nieuwspagina heeft gestaan, doordat het "oud" nieuws is kan het zijn dat er een aantal links niet meer bestaan of werken..

31.03.2005 Something 2 Say!

Wow 31 maart wordt een echt een dag om niet te vergeten.. Ongelooflijk wat een adrenaline kick vanochtend toen bekend werd dat Radio 538 het nummer vanaf 9 uur online zou zetten. Een dag eerder dan de eigenlijke première 1 april, op 5 radiostations tegelijk, kon je het nummer al voorluisteren bij 538. En men, als je denkt dat je hart al snel kan kloppen bij het idee dat je het nummer gaat horen dan kan ik je vertellen wacht maar wat er gebeurd als je het nummer hoort!! Ongelooflijk wat een kicke nummer.. zo cool.. zo stoer.. zo hyper haha..
Oordeel zelf: Nummer luisteren via Radio 538. Let wel bij 538 kan je het nummer 1 x luisteren met speciale licentie.

Dinand heeft op Kane.nl een grote update geschreven. Over de single Something 2 Say. Later vandaag kan je op Kane.nl een filmpje streamen met het nummer en gave beelden erbij gemaakt door Dennis, dus hou Kane.nl vandaag goed in de gaten.

Volgende week nemen zij de video op voor Something 2 Say en die gaat erg okee worden volgens Dinand. En dan wel heel gaaf nieuws, voor de grote festivals Pinkpop en 538 Museumplein zal Kane een aantal kleine 'try outs' doen! Deze worden later bekend gemaakt! Bij deze try-outs zullen Nico Brandsen en Manuel Hugas spelen.

Kortom geweldige update, leuk om te lezen. Check Kane.nl

25.03.2005 Kane Week

Zo gaat bij jullie de Kane vibe ook weer zo kriebelen? Eerst al het vooruitzicht dat we na lange tijd Kane weer live kunnen zien spelen, op een waanzinnige locatie met dan ook nog eens met de nieuwe single. Dan wordt als tweede ook nog een Kane week op Radio 538 aangekondigd. Ik zeg, ga er maar weer klaar voor zitten, telefoons in de hand en bellen maar, want in deze week worden elke dag tussen 6 en 10 uur 's morgens bij "Evers staat op" kaarten weggeven voor de Prelistening van Fearless!

Tevens zal op vrijdag 1 april de single "Something to Say" in premiere gaan op 538. Bij het horen van dat nieuws moest ik gelijk terugdenken aan de premiere van So Glad You Made It op 3FM. Vol verwachting aan de radio gekluisterd zitten wat de single was, als een gek smsen met iedereen en geloof me, het gaat dus weer gebeuren. Zorg dat je 1 april in de buurt van een radio bent, want 's ochtends voor het eerst Something to Say horen, 's avonds live gaan meemaken! 1 april gaat een goede dag worden :)

En dan kun je bij Axel & Ron een terugblik zien hoe gezellig het was vrijdagochtend bij het halen van de Live @ the Bridge kaarten. En dat het gezellig was kun je wel zien op de site van TMF waar je tevens een filmpje kan bekijken van Willem & Ron zingend voor een kopje koffie.. ehm volgende week maar niet meer doen? ;)

Connie van Kane-Ruless heeft een interview geplaatst met Tim Palmer op haar site. Leuk om te lezen hoe hij tegen het samenwerken met Kane aankijkt en wat hij van Fearless vind. Check dat dus zeker even uit.

Zie je volgende week Live @ the Bridge?

Big thanks 2: Ico & Axel :)

23.03.2005 Kane Live @ the Bridge


Gistermiddag waren Dennis & Dinand te gast bij Jeroen Post in het programma Play van TMF. Erg lange uitzending met kleine stukjes van Dennis & Dinand maar het nieuws wat zij te vertellen hadden was dat Kane hun nieuwe single "Something to Say" voor het eerst live zullen spelen bij Live @ the Bridge vrijdag 1 april!
Het gaat echter om een optreden van 1 nummer, dus alleen de nieuwe single wordt gespeeld. Kaarten voor dit event worden a.s vrijdag 25 maart vanaf 8 uur 's morgens bij de kassa's van Ahoy' Rotterdam weggegeven. Let wel: 2 kaarten per persoon.

Tijdens dit optreden wordt volgens RTL Boulevard beelden opgenomen voor de nieuwe video. Dus dat gaat best wel een cool dingetje worden als je het zo hoort.

Ik heb even nog geen foto van Dennis & Dinand bij Play dus je moet het doen met een foto hierboven van Dinand, afgelopen zondag bij de 3FM Awards :)

20.03.2005 3FM Awards

Vanmiddag werd in Panama Amsterdam voor de eerste keer de 3FM Awards uitgereikt. Kane was genomineerd in de categorie Beste Band samen met o.a. Intwine en Within Temptation. Maar iedereen heeft goed gestemd want Kane won deze award!
Dennis, Dinand & Martijn namen de award in ontvangst van Bridget Maasland & Giel Beelen. Verder vertelde zij dat de single waarschijnlijk rond 3 mei uit gaat komen en het album eind mei.

Aangezien ik mede voor mijn andere site, Ellen PhotoGrapic, foto's aan het maken was in Panama, hieronder even een foto van Dinand van vanmiddag & uiteraard van het winnen van de award.
17.03.2005 Dinand OOR

Even snel een update voordat ik zo weer weg moet, ik ben dus weer back en zal zo snel mogelijk alles weer updaten van afgelopen week, maar vanaf vandaag ligt de OOR in de winkels.

Het was al bekend dat OOR & Paul Bergen naar LA waren afgereisd voor een interview maar wat een ongelooflijk mooi interview, erg rake teksten.
Ik kan veel dingen hier neer zetten maar ik denk dat foto hiernaast alles zegt... Kortom heb je hem nog niet, zeker halen..

"..Het lijdt geen twijfel: dit is de beste plaat van Kane ooit gemaakt. Gefocust en volwassen..." Is het al 24 mei?

22 maart zal Kane te zien zijn bij TMF "And The Nominees Are.." Volgens het KaneForum zal Kane hier iets onthullen in de studio. Wat het kan zijn? geen idee, ik vermoed zelf alleen dat het misschien best mogelijk is dat de nieuwe single voor het eerst op de TMF Awards wordt gespeeld en zoals we van Kane gewend zijn zal dit dan wel op een bijzondere manier gaan gebeuren. Nogmaals het is mijn vermoeden niks is zeker nog, dus kijk 22 maart naar TMF.


04.03.2005 Boarden!


Even snel nog een update-tje voordat ik jullie voor 1 weekje ga verlaten en de auto in spring om te gaan boarden in Frankrijk :)

Dinand heeft een update geschreven op Kane.nl. Zo verteld hij onder andere over Fearless en verteld hij hoe de 13 nummers op het nieuwe album gaan heten:

01. Go
02. Something to say
03. Don't let it pass you by
04. Faith
05. All i can do
06. Believe it
07. Solitary madness 08. Senang
09. Master of the game
10. Way down inside
11. Fearless
12. Love for the sake of life
13. Dreamer

Ik weet niet hoe het daar is maar ik had gelijk zoiets van, wow, bij het horen van de titels. Laat het maar snel 24 mei zijn... Check Kane.nl voor het volledige bericht.

Vrijdagavond 4 maart is om 21:30 de uitzending van Pulse met Dinand. Hou de site van Linda in de gaten aangezien hier een download zal verschijnen van de uitzending, voor diegene die het gemist heeft of graag nog een x terug wilt zien.

Zaterdag 5 maart om 0:00 sluit de Kane Game. Voor een ieder die het nog aan kan om een paar uurtjes te proberen om in die top 9 te komen, veel succes haha.. Als je bij de gelukkige winnaars zit feliciteer ik je hierbij alvast en wens je een waanzinnige luistersessie toe.

Op het Kaneforum valt te lezen dat Radio 538 vanochtend heeft verteld dat Kane zal optreden bij de TMF Awards. Dit jaar zou er net zoals bij de MTV Awards een buitenpodium komen met optredens van bands waaronder dus Kane, DJ Tiesto en Marco Borsato. Ik neem aan dat komende week wel meer info bekend gemaakt gaat worden, dus hou het in de gaten.

Mocht er nu nieuws gebeuren rond Kane in dit komende weekje, hou dan het gastenboek van deze site in de gaten en/of de andere Kane Fansites die je kunt vinden bij Links.

Okee dit was t voor nu, ik ben er vandoor, wens je fijne week en tot snel!


24.02.2005 Paul Bergen

Dinand had het al over een mediabommetje dat zou vallen rond de release van het nieuwe album Fearless en steeds meer dingen worden bekend zo langzamerhand.
Zo vond Axel op de site van Paul Bergen een mooi stuk over een ontmoeting in LA begin febuari voor het blad OOR.

Zo schrijft Paul op zijn site:

"Het was een bijzondere en emotionele ontmoeting met de charismatische en sympatieke zanger.

Verder kan ik zeggen dat het een meeslepend en mooi interview was en de kracht waarmee Dinand zijn verhaal deed was heel bijzonder en voelbaar.Een dag later volgde de fotosessie,die was kort en net zo krachtig als het interview en ik durf te zeggen dat de resultaten erg goed zijn.Tekst en foto's zullen een mooi geheel vormen."

Lees het hele stuk op de site van Paul Bergen. Het interview met Dinand zal in het maartnummer van de OOR verschijnen als een coverstory.


23.02.2005 3FM Awards


Nederland heeft er weer nieuwe awards bij namelijk de 3FM Awards. Dit is een publieksprijs voor de beste artiesten, bands, albums en singles van Nederlandse bodem. Kortom de leukste awards lijkt mij als je door je fans zo'n award wint als waardering voor je werk maar goed zo ver is het nog niet want jij moet nu nog Kane gaan nomineren.
Dit doe je door naar de site van 3FM te gaan en daar de zogenoemde longlist in te vullen. Uit deze longlist wordt een shortlist samengesteld waarin je in de week voor 20 maart als een gek weer kan stemmen om Kane die awards te laten winnen. Je kan stemmen op Kane in de catogorie: beste band, beste live act en op Dinand bij beste artiest man.
20 maart worden dan in Panama Amsterdam de awards uitgereikt.

Bron: Linda & 3FM

18.05.2005 Pulse


Eerder was al bekend geworden dat Reinout Oerlemans naar LA is geweest voor zijn programma Pulse om daar Dinand & Dennis te interviewen.

Op de site van Pulse staat nu te lezen dat de uitzending a.s. vrijdag 4 maart om 21:30 zal worden uitgezonden.


16.02.2005 Pinkpop 2005

Ja het is officieel Kane staat voor de derde x op Pinkpop 2005! Het was dan natuurlijk ook bijna geen verassing meer maar toch altijd leuk als het helemaal officieel is..
Vanmiddag was de persconferentie in Paradiso Amsterdam. Daar werden de namen bekend gemaakt voor de maandag, 2de pinksterdag. Kane zal als 1 na laatste op het podium spelen, voor de afsluiter en dit jaar is dat Faithless. Na Kane dus nog even lekker doorgaan ;)
Overigens is het voor het eerst dat een Nederlandse band op zo'n tijd speelt.
Tevens spelen die maandag o.a.: Golden Earring, Novastar, Beth Hart, Saybia, Di-rect en Gabriel Rios. Kortom tweede pinkersterdag kan je je wel vermaken..

Dan gelijk nog wat nieuwtjes, album komt 23 mei uit, de nummers hoor je voor t eerst live op Pinkpop voordat het album in je cdspelertje zit. En volgende week gaat Dinand nog naar LA.

Hiernaast nog even 2 fotootjes van vanmiddag, klik op foto voor een grotere versie.14.02.2005 Pinkpop deel 3, radio 538

Pinkpop verhaal krijgt zeker een vervolg want Giel wist weer te vertellen dat hij niet kan wachten tot woensdag dat hij 'officieel' kan melden dat Kane op Pinkpop zal staan.
En via Guido kreeg ik een lijstje van de namen die zeker zijn dit jaarr: Kane, The Prodigy, Golden Earring, De Heideroosjes, Beef, Novastar, Di-rect, Faithless, Saybia, Beth Hart, Within Temptation, Intwine en nog meer worden er dus woensdag bekend gemaakt.
Kortom voor diegene die dus nog twijfelde of Kane op Pinkpop zal staan.. mwah denk dat je toch wel zeker mag van zijn van wel...
Dan nog 1 dingetje over Pinkpop, een linkje voor de fun, beetje jammer dat ze dan de site naam niet helemaal okee schrijven maar het gaat om het idee toch? ;p

Als je trouwens ook al helemaal gek werd van de Kane game spelen op 3xbtr.nl dan is er nog een kans om bij een luistersessie aanwezig te zijn, namelijk Radio 538 gaat ook kaartjes weggeven hiervoor. Hou de site in de gaten, meer info gaat nog volgen.


07.02.2005 Toch Pinkpop? Studio Diary nummer 2

07:05 wat een tijd om te updaten maar even snel voordat ik naar mijn werk toe ga.
Ik luisterde net Giel op 3FM en daarin vertelde hij over Pinkpop. Zoals elk jaar worden de namen bekend gemaakt in Paradiso, dit gebeurd volgende week woensdag 16 februari. Naast een aantal namen zoals Saybia, Beth Hart en Intwine, vertelde Giel ook dat hij die dag een interview had met Dinand in Paradiso....
Kortom misschien toch een vervolg van het Pinkpop verhaal? Wordt vervolgd :)

Op Kane.nl heeft Dennis weer een update geschreven, zo te lezen van vorige week maar hij staat sinds vandaag online. Je kunt hem weer vinden bij Diary, o.a. over opnames van Pulse.

01.02.2005 Update

Kom je nog weg achter de computer met dat verslavende spelletje van de luistersessie? In ieder geval heb ik even een aantal nieuwtjes voor je als je een breakje neemt ;)
Dennis heeft op Kane.nl een update geschreven, je kan deze vinden bij Diary. Leuk om te lezen. Dan heeft Linda een mail gehad van Dutch Rock Site dat Reinout Oerlemans naar LA is geweest om daar Dennis & Dinand te interviewen, dit zou naar alle waarschijnlijkheid voor zijn tv programma Pulse zijn. Zodra er meer nieuws is zul je dat hier lezen.

24.01.2005 Luistersessie Kane


Ik weet niet wat erger is, belspelletjes van de radio of dit spelletje..
Maar thanks 2 Astrid kreeg ik de link naar dit spelletje van Kane, waarmee je kaarten kan winnen voor de luistersessie van Fearless! 12 x 2 tickets worden er weggegeven en nog een aantal gesigneerde cd's, kortom de moeite waard om te proberen.
Ik wens je in ieder geval veel succes, kan je namelijk 1 ding zeggen, het werkt verslavend :)


21.01.2005 TMF Awards 2005
Nu het toch even stil is rondom Kane heb ik een nieuwe dagtaak erbij voor je ;) We zijn er vroeg bij maar beter te vroeg dan te laat toch?
Aanstaande maandag gaat de site van de TMF Awards 2005 officieel open en net zoals voorgaande jaren kun je dan jouw favorieten gaan nomineren. Nomineer Kane dus in alle categorien die maar mogelijk zijn, doe dit dus niet voor beste vrouwelijke zangeres want dan is er wat misgegaan in LA ;)
Voorgaande jaren is Kane nog nooit met lege handen naar huis gegaan laten we dat dit jaar ook niet gebeuren, ga vanaf a.s. maandag naar de site van de TMF Awards 2005 en doe je best voor Kane!
20.01.2005 Edison Award Single van het jaar
Op 14 feb. worden in Amsterdam de Edison Awards 2005 uitgereikt. Ook dit jaar kun jij stemmen op de categorien “Single van het jaar” en “Album van het jaar” uitbrengen. In de categorie single van het jaar is Dinand genomineerd met Dreamer.
Je kunt vanaf vandaag tot 4 februari je stem uitbrengen op deze link
11.01.2005 Dinand zingt nummer mee met Di-rect
En zo hoor je nog eens wat als je in je auto van je werk naar huis rijdt, Di-rect was te gast bij Ruud op Radio 538 en vertelde daar dat Dinand een nummer meezingt op hun komende nieuwe album. Waarschijnlijk zal dit om track nummer 5 gaan. Het album van Di-rect komt 18 februari uit en zal All Systems go gaan heten.
Thanks 2: Tim
05.01.2005 Actie!

De vloedgolf in Azië. Het verlies is enorm, het verdriet onmenselijk.
Tijd voor actie, tijd voor hulp! Ook wij willen hier op onze manier proberen een steentje aan bij te dragen door de veiling van de foto's op onze speciale pagina. De foto's (oa Blof, Di-rect, Kane, Ilse de Lange en Boris) zullen op A3 formaat thuis bezorgd worden en zijn van een professionele kwaliteit gemaakt door professionele fotografen. Een must voor de echte fans en de hele opbrengst gaat direct naar giro 555. Het minimale bod is 25 euro. en het maximale bod.is er niet!
Klik op de banner om naar onze speciale fotopagina te gaan en geef om de slachtoffers in Azië!
Dinand zal morgen het benefietconcert openen op de dam. DIt doet hij samen met Andy Tielman en Rene van Barneveld. Zij hebben gekozen om als 3 generaties "Indo's" een door Andy Tielman tekstueel bewerkt traditioneel Indonesich liedje met de titel ‘Rayuan pulau kelapa’ te spelen. Klik hier voor meer info.
04.01.2005 2005, Benefiet Amsterdam Radio 555
Als eerste ook van mij een waanzinnig goed 2005 gewenst! Ik hoop dat 2005 je alles mag geven wat je wilt en dat het een goed jaar voor ieder mag worden.

Dan iets heel anders maar o zo belangrijk, ik denk dat jullie ook allemaal het vreselijke nieuws hebben gezien van Azië....
Om geld in te zamelen voor Giro 555 worden er overal speciale acties georganiseerd.
Zoals a.s. donderdag wordt op de dam in Amsterdam een speciaal benefietconcert gehouden van 19:30 tot 22:00 met optredens van:
Dinand Woesthoff, Trijntje Oosterhuis, Acda en de Munnik, Blof, Xander de Buisonjé, Do, Birgit Lewis en Tiësto zal dit concert afsluiten. Het benefietconcert wordt georganiseerd door de radiostations die de gehele dag al meewerken aan Radio 555.
Het Radio 555 Concert wordt rechtstreeks uitgezonden van 20.00 uur tot 22.00 uur op Radio 555 en TMF. BNN zendt een samenvatting van het concert uit vanaf middernacht op Ned 2.
Bezoekers kunnen tijdens het gratis concert een machtigingskaart invullen voor giro 555, ten behoeve van de slachtoffers in Azië.
Voor meer info kijk op de site van Radio 555.
20.12.2004 Darfur Actie 3FM Shirt met Kane handtekeningen, vrijdag Benefiet Paap
Waarschijnlijk heb je 't al gehoord maar Giel, Claudia & Wout van 3FM zijn vandaag begonnen aan hun actie Darfur. Zij zullen de komende 5 dagen in een glazen huis in Utrecht verblijven en daar 5 dagen lang niet eten & 24 uur per dag live radio maken. Dit doen zij om zo geld in te zamelen voor een noodhospitaal van het Rode Kruis in Darfur.
In deze speciale Darfur week kun jij je favoriete plaat aanvragen tegen een geldbedrag. Dus wil jij Kane aanvragen en gelijkertijd deze goede actie steunen ga dan naar de site van 3FM en vul daar 't speciale aanvraagforumlier in.Maar dat is niet alles, want tevens worden er een aantal speciale items ter veiling aangeboden waaronder een shirt met de handtekeningen van Kane erop!! Klik hier voor de speciale veilingsite.en doe een bod op dit shirt :)

Wil je de 3FM DJ's volgen dan kan dit via de webcams & via speciale tv uitzendingen.

Maar dat is nog niet alles want Gerard vd IJssel komt met het nieuws dat de Paap in Den Haag a.s. vrijdag 24 december een speciaal benefietconcert zal organiseren. Vanaf 17:30 tot 5 uur zaterdagmorgen.
Optredens van o.a.: Dinand, Di-rect, Jewelste, Suburbs, Rockenjagers, Rubber, Groove Delict, Zenith of Zeal, New Groove Habbits and Nuclear Family.
Entree is €3,00 en is voor de actie Darfur!
Thanks 2: All-Kane

En heb je al afkickverschijnselen zonder webcam van Kane.nl? dan kan je naar de site van Digits, zij heeft namelijk elke week een andere download met filmpjes van de webcam.
Overigens is de Kanechat nog steeds wel bereikbaar via deze link.06.12.2004 Kane Pinkpop? Ja? Nee? UPDATE 9.12.2004
Door werkzaamheden aan de server kan ik nu pas weer updaten, maar het Pinkpop verhaal is nog niet af, ha, van de week plaatste ik onderstaand bericht:

"Op Nieuws.nl verschijnt het bericht dat Kane geboekt is voor Pinkpop 2005!!
De site Firstpost.nl heeft, zoals ze zelf zeggen, uit betrouwbare bron vernomen dat Kane daadwerkelijk op Pinkpop zal staan. Hiermee zou het de derde keer zijn dat Kane op het Pinkpop podium speelt. Overigens is Faithless wel al bevestigd op de officiele site van
Pinkpop.
Let wel, nog niet officieel bevestigd door Kane maar hou het in de gaten & duim vooral dat ze hier gaan staan ;)"

Voordeel van de chat & webcam nu is, dat je gelijk kan navragen in de chat of deze berichten echt waar zijn. Volgens Dinand & Dennis zal Kane niet op Pinkpop staan. Ze zouden er alleen gaan staan als hoofdact. Jan Smeets van Pinkpop verteld echter wel met een aantal Nederlandse Bands in onderhandeling te zijn, dus misschien toch nog een kansje?
Ik ga voor een Wordt Vervolgd....

Zo af & toe verschijnen er ook nieuwtjes op de chat.
Gisteravond kwam Dinand vertelde dat de titel van de plaat veranderd was in Fearless.
De Dames van Kane 2002 hebben de hand weten te leggen op een aantal titels van nieuwe album. Het opnemen van de plaat gaat erg goed en de mannen komen geregeld in de chat ook zelf langs.
Dan is er sinds deze week ook audio te horen via de webcam wat de nodige dj-sets opleverd van 1 van de mannen van Kane.. kortom.. rustige periode rond Kane? neuh breng maar eens bezoekje aan Kane.nl , chat & kijk mee ;)

26.11.2004 Chat & Webcam online Kane.nl

Voor 't geval je het gemist hebt, wat mij overigens sterk lijkt maar je kan het nooit weten ;) De webcam & chat zijn online op Kane.nl
Weet waar je aan begint als je de chat in gaat, want het gaat soms nogal snel, haha, maar des te gezelliger met z'n allen zullen we maar zeggen.
Tevens staat er op Kane.nl nu ook een rondtourtje door de studio. Leuk om te zien!
Ga dus zeker even kijken en spreek je misschien in de chat :)

21.11.2004 Stay Close!

Vanmiddag was op het Museumplein het Stay Close concert.
Het voelde zeer koud aan maar met een vol museumplein van rond de 20.000 man en bedenkende de reden van verbroedering, waarom juist dit concert gegeven werd, is deze middag meer dan geslaagd.
Optredens vano.a. Ali B, Blof, K-liber en natuurlijk Kane.
Kane speelde 2 nummers Hold on to the world & Fearless.

Foto's online!!

Overigens als je meer foto's wilt zien van de andere optredende artiesten, deze foto's zal ik op mijn andere site Ellen PhotoGraphic zetten, dus hou ook die in de gaten.

Dennis schrijft op Kane.nl dat het niet lang meer gaat duren voordat in de studio de webcams geinstalleerd zullen zijn en er een chat geopend gaat worden. Kortom we kunnen alles weer zoals eerder mee gaan beleven, kijkje in de studio als Kane aan t werk is.

19.11.2004 Niewus nieuws nieuws

Jaaaa!! voor de derde keer heeft Kane een MTV Award gewonnen!! De award voor Best Belgian en Dutch act!! Helemaal geweldig en dat de mannen er zelf ook blij mee zijn kan je nu zien op Kane.nl daar staat een kort filmpje waarin Kane iedereen bedankt :)


Update Filmpjes online:

Thanks 2 : Michael Kane wint MTV Award tijdens uitreiking Awardshow

Kane op de rode loper met Barbara MTV News


Komende weekend wordt de show nog een aantal keer herhaald dus heb je het gemist of wil je het gewoon nog een paar keer bekijken hou MTV het komende weekend in de gaten. Zaterdagmiddag wordt om 13:00 in ieder geval de gehele show herhaald.

Vanochtend zond Giel nog een interview uit met Kane. Je kan deze nog online terugluisteren via deze link
Maar in ieder geval vertelde Dinand dat ze een nieuwe bassiste hebben een vrouwelijke voor de plaat en dat is Yolande Charles. Zij komt uit Engeland en speelde o.a. bij Robbie Williams. Dinand had gelijk een klik met haar en zijn benieuwd hoe het op de plaat gaat worden. De plaat wordt waarschijnlijk mei/ juni en de single zal paar maanden ervoor zijn.

Op nu.nl wordt de naam All Or Nothing At All genoemd als naam voor het nieuwe album. In een officieel persbericht wordt deze naam ook genoemd. Kane zit tot eind december in de ICP studio in Brussel. Begin volgend jaar vertrekt Kane naar Los Angeles.

Klik op fotos hiernaast voor grotere versies.
Goudse Courant had een interview met Dinand over o.a. de MTV Award, ik heb hem even gekopieerd en hier geplaatst. Mooi interviewtje wel om te lezen.

Ga je zelf niet naar Amsterdam a.s. zondag dan kun je het live volgen via 3FM. That's live zend alles live uit via 3FM.

Dan nog even iets over zondag, veel mensen zullen naar Amsterdam gaan. En hoe geweldig het ook is om toch weer even naar "ons bandje" te gaan en ze weer live te zien spelen, denk vooral ook aan de reden waarom dit speciale concert wordt gegeven. De extra boodschap van dit alles en het vooral Stay Close met elkaar. Hoop dat het een mooie middag wordt, wie weet zie ik je daar :)

17.11.2004 Stay Close! concert Amsterdam voor Theo van Gogh

Aanstaande zondagmiddag wordt een verbroederingsconcert op het Museumplein in Amsterdam gegeven onder de naam Stay Close!
De moord op Theo van Gogh en de gebeurtenissen en spanningen die daardoor werden opgeroepen, vormen de aanleiding voor het gratis toegankelijke minifestival georganiseerd door Mojo.
Tussen 15:00 en 17:00 zullen korte optredens zijn van onder anderen Kane, Ali B, Blof, K-Liber, Lange Frans en Baas B.

Voor meer info klik hier.

05.11.2004 Update, stemmen & Kane Fansite nieuws

Nog een aantal dagen en dan zijn de MTV Awards, nog een aantal dagen om flink te stemmen en Kane die Award te laten winnen. Dus heb je al gestemt, blijf vooral doorgaan, zo niet, ga dan nu naar de site van MTV en geef Kane die stem! De awardshow is 18 november.En als Kane even een beetje rustig aan doet kun je wel merken dat veel webmasters hun tijd in hun site gaan besteden een rondje over het internet gaf veel leuke nieuwe dingen dus je kan de "Kane-loze" periode goed doorkomen zoals o.a. een kijkje nemen bij:

Kane 2002 Zij hebben een weer een aantal Downloads online gezet van Heeswijk Dinther. Waaronder een waanzinnige mooie versie van Damn Those Eyes, was je erbij dan weet je hoe heftig deze was, was je er niet bij, ga dan snel naar de site toe

Natasja heeft sinds kort haar eigen Kane Site Addicted 2 Kane Welkom in het Kane webmaster wereldje meis ;)

Digits zal Digits niet zijn als ze niet een waanzinnig nieuwe lay out online heeft gezet, kernwoord is chocobruin :)

Miranda was al een tijdje met haar lay out bezig en hij is nu online en hoe. Erg mooie lay out ook dus surf ook zeker even bij haar langs en laat gelijk ook een berichtje achter voor haar...


01.11.2004 Vrienden van Amstel

Even een klein update-tje in deze rustige periode ;)

Ik kwam vanmiddag om internet tegen dat de Vrienden van Amstel Live een Top 25 gaan uitzenden met de meest bijzondere duetten die in de loop der jaren verzameld zijn. En als je beetje het programma hebt gevolgd dan weet je dat Kane hier te zien was samen met Candy Dulfer - Damn Those Eyes en met Ricardo van Billy the Kid - Hands. Je kunt vanaf nu stemmen op de site van Vrienden van Amstel maarrrrr wat nog leuker is, je kan ook stukjes terug zien van deze uitzendingen :)

Dus heb je het toen gemist of wil je het gewoon nog een x opnieuw kijken, klik dan hier dan stem en selecteer Kane.


15.10.2004 Rock Ternat

Poeh dat was even stressen deze week maar mijn pctje doet het weer & gelukkig stonden alle foto's er nog op! Volgende x doe ik dus gelijk back up maken ;) Maar in ieder geval de foto's van Rock Ternat staan nu online.
Hope you'll like them...

Nog even de setlist van afgelopen zaterdag:
Way down inside, Mother, acoustisch begin van Hold on to the world waarna over in de "normale" versie, Master of the game, Let it be, So glad you made it, All along the watchtowers, Rain down on me en als afsluiter Damn those eyes.

12.10.2004 PC stuk

Jaaaa ik heb een pc gevonden dus even snel een update-tje van mij..
Misschien had je het al gelezen in het gastenboek maar mijn computertje thuis is stuk :(
Het komt volgens mij nooit uit, maar nu is het wel een hele slechte timing, want alle foto's van Kane van Rock Ternat staan op de pc zonder back up... [ ja leuk 2 festivals in 1 weekend fotograferen ;) ] maar doe dus even heel hard meeduimen dat er niks verkeerd gaat en dat alles er nog gewoon opstaat en op blijft staan...
In ieder geval hoop ik dat de mijn pctje donderdag of vrijdag weer helemaal werkend is en dat de foto's dan zo snel mogelijk online staan. Kortom wordt vervolgd ;)

10.10.2004 Kane Rock Ternat, Dion weg bij Kane

Gisterenavond rond half 9 speelde Kane op Rock Ternat. De tent had de hele dag nog niet zo vol gestaan en publiek ging dan ook volledig mee.
De setlist was als volgt:
Way down inside, Mother, acoustisch begin van Hold on to the world waarna over in de "normale" versie, Master of the game, Let it be, So glad you made it, All along the watchtowers, Rain down on me en als afsluiter Damn those eyes.

Ik heb net even snel alle foto's op mijn computer geladen en zaten toch wel een paar okee foto's tussen :) Alleen moet ik nu weg om een ander festival te gaan fotograferen waardoor ik het jammer genoeg niet red om de foto's nu al online te zetten. Wel zet ik alvast paar kleintjes hiernaast waar je op kan klikken voor de grotere versie, beter iets dan niets? ;)
Waarschijnlijk komen de foto's in de loop van morgen online doordat ik vanavond pas weer laat terug ben, maar ik doe mij best, dus hou site in de gaten!

Dan was het gisteren ook best een aparte dag, want ik denk dat vele al op weg waren naar Ternat toen het nieuws doorkwam. In het Algemeen Dagblad van gisteren stond te lezen dat Dion Murdock weggaat bij Kane. Hij gaat naar Intwine toe waar hij zal gaan drummen en meer wil richten ook op schrijven van liedjes. Gisterenavond na afloop hebben Dion & Dinand dit overigens bevestigd. Per wanneer is nog niet bekend gemaakt.07.10.2004 Kane Belgie & MTV Awards!

Nog even een update-tje voordat bijna iedereen denk naar Belgie gaat.
als eerste een thanks aan iedereen voor de berichtjes, mailtjes, smsjes, kaartjes etc. voor mijn verjaardag, echt heel cool! ik zeg zaterdag een feestje ergens houden in Belgie? ;)

En je kan weer stemmen! Digits komt het nieuws dat vanaf vandaag weer gestemd kan worden op de Music Awards van MTV en Kane is genomineerd in de categorie Best Dutch/Belgian. De Award show is 18 november. Klik hier om naar de speciale site toe te gaan

Afgelopen zaterdag 2 oktober speelde Kane op de Belgische TMF Awards. Zij sloten de show af met Rain Down on Me. Voor diegene die het gemist hebben je kan een mp3 vinden bij Axel en bij Natas filmpje van deze avond.

Aanstaande zaterdag spelen ze dus op Rock Ternat voor diegene die gaan, geniet & ik zie je daar, voor diegene die hier blijven hou de site in de gaten voor foto's :)

28.09.2004 Buitenland maak je klaar voor Kane ;)

Voor diegene die al met afkickverschijnselen thuis zitten omdat ze geen Kane concert hebben is er een toch een leuk vooruitzicht naar as zaterdag, dan zijn namelijk de Belgische TMF Awards en zoals je weet treedt Kane ook op en wat nog leuker is, je kan dit gewoon vanuit je luie stoel thuis volgen! Vanaf 20:00 kun je alles bekijken op TMF.

Dan heeft Kane.nl 2 gigs bekend gemaakt van Kane in Portugal en wel:
Vrijdag 22 oktober Paradise Garage in Lissabon, dit gaat om hun eigen show en Zondag 24 oktober Pavilhao Universitario de Coimbra, Kane zal met 2 andere bands spelen die avond. Kortom Portugal maak u klaar ;)14.09.2004 Nieuw stuk Dinand op Kane.nl

Het was even stil maar Dinand heeft op Kane.nl vandaag een aardig groot stuk geschreven. Erg leuk om te lezen over de afgelopen maanden, de nieuwe plaat, de vooruitzichten voor 2005, wat overigens volgens mij best een groot jaar gaat worden zo te lezen :) Kortom lees het zelf op Kane.nl

15.09.2004 Dinand is op dreef want vandaag staat er weer een nieuw stukje op Kane.nl bij Diary en dan het nederlandse vlaggetje aanklikken, de eerste luistersessie van de nieuwe plaat op een balkon in LA.

01.09.2004 Dinand op 3FM

Zo hoor je nog eens wat als je vroeg op je werk zit ;)
Vanochtend werd Dinand gebeld door Giel Beelen van 3FM. Dinand vertelde o.a. over t binnenkomen op #38 in Engeland, over buitenlandse fansites en dat ze al druk bezig zijn voor het derde album.

Heb je het gemist of wil je het gewoon nog een keer beluisteren, het gehele interview staat nu online, klik hier


30.08.2004 Update-tje
Zo weer tijd voor een update-tje:Afgelopen zaterdag was Kane te zien voor de tweede keer bij Top of the Pops in Engeland, leuke is dat we dat hier ook kunnen volgen maar mocht het zijn dat je het gemist hebt ga dan even naar de site van Linda, zij heeft een stream van dit optreden op haar site staan!
Rain Down on Me is op #38 binnengekomen in de Engelse Top 40! Vorige week maandag werd de single gereleased dus zeker goed dat ze binnenkomen maar kan natuurlijk altijd hoger. Hopelijk heeft het optreden van afgelopen zaterdag een paar nieuwe fans gemaakt :)
Dennis is dit jaar wederom genomineerd voor de Sena Guitar Awards. Vorig jaar won Tim van Di-rect dit jaar Dennis? het is aan jou, ga naar de site en stem!
Dan goed nieuws uit Belgie: Deef komt met het nieuws dat Radio Donna gisterenavond de genomineerde voor de TMF Awards, Beste Single 2004 heeft bekend gemaakt, en Kane is daar 1 van! Mede genomineerd zijn: Maroon 5 - This Love, Usher - Yeah, Freestylers - Push up. Niet de minste singles die dus in strijd zijn voor de begeerde award. Binnenkort kun je gaan stemmen dus wil je dat Kane die award wint doe dat dan zeker. en dan als laatste ook nog fansite nieuws uit Belgie: Yelena is online met haar Kane site. Ga even kijken en laat een berichtje achter in haar gastenboek. Zo dat waren alle nieuwtjes voor nu, tot snel! :)
25.08.2004 Kane TOTP!
Zaterdagochtend kan je je wekker weer gaan zetten, want Kane zal opnieuw te zien zijn in het Engelse muziekprogramma Top of the Pops! Als je denkt dat dit een herhaling is van eerder heb je het mis, want Kane vliegt weer naar de UK om opnieuw opnames te maken voor Rain Down on Me. 11.30 UK tijd en 12:30 Nederlands tijd dus :)Bron: Gina
23.08.2004 Kane Heeswijk Hands
In het kader van, wat een waanzinnige gigs hebben we gehad afgelopen tijd maar nu even niks, een kleine flashback naar Heeswijk van 4 juni waar een wel erg mooie versie van Hands werd gespeeld. Begint nogal met een verhaal over Dinands gitaar die het niet doet maar uiteindelijk wordt het wel een hele bijzonder acoutische versie :)
Klik hier om deze opname te beluisteren! Hoop dat je hem mooi vind, enjoy :) Thanks 2: Tim
19.08.2004 Kane Rock Ternat
Doordat ik voor Ellen PhotoGraphic foto's ga maken op Rock Ternat wist ik stiekem al dat zij in onderhandeling waren met Kane, maar nu dan toch helemaal oficieel bekend gemaakt op de site van Rock Ternat. Geen Kane-loze periode voor dit jaar, schrijf alvast maar 1 gig in je agenda, want Kane speelt dus op Rock Ternat!!
Dit festival wordt gehouden 8 & 9 oktober in Ternat Belgie. Overige bandjes die spelen zijn onder andere Kosheen, Zornik en Junior Jack. Meer namen en speeltijden worden nog bekend gemaakt.
In ieder geval, wij zijn erbij, zie je daar? ;) Thanks 2: Danny & Miranda in gastenboek :)
15.08.2004 Kane Marktrock 2004
Wow wat was dat weer een waanzinnig optreden. De locatie, sfeer en optreden waren perfect. Als ik allemaal goed onthouden heb dan was de setlist als volgt:
Way down Inside, Mother, Hold on to the world, Master of the game, Can You Handle Me, So Glad You Made It, Let it Be, All Along, Rain Down on Me en als laatste Damn those Eyes.
Foto's online!! Wat wel leuk is om alvast te kijken, op de site van Marktrock staat een klein interiew met Dennis & Dinand na het optreden! Klik hier om dit te bekijken, erg grappig interview wel :) Als je het niet lukt om rechtstreeks er naar toe te gaan, ga dan naar deze pagina en klik op interview Kane
10.08.2004 Kane TMF Awards 2004
Aanstaande zaterdag speelt Kane natuurlijk op Marktrock Leuven in Belgie maar daarna is het niet lang stil in Belgie want op zaterdag 2 oktober zal Kane voor de tweede keer een optreden doen bij de Belgische TMF Awards!
Kane opende al eerder de show in 2002 (voor 3 minuten toen naar Belgie helemaal hehe overigens wel waanznnige 3 minuten haha) maar dat was toen en nu is nu, want Kane zal dus weer een optreden gaan verzorgen! Dat beloofd natuurlijk veel goeds te worden.
Nog leuker is het als Kane met een award naar huis gaat en daar kan jij voor zorgen! Het enige wat je hoeft te doen is naar de site van de TMF Awards te gaan en daar Kane te nomineren voor die award.
Als je er zelf live bij wilt zijn kun je via Go for Music je kaartjes bestellen :)Thanks 2: Pascalle & Ester
Dan kreeg ik een mail van Maaike dat morgen tussen 17:00 en 18:00 Summer Camp op MTV in het teken zal staan van Kane op Java. Kijken dus want wie weet zie je jezelf voorbij schieten ;)
08.08.2004 Kane Top of the Pops!
Als je al helemaal klaar zat voor a.s. vrijdag Kane's optreden bij Top of the Pops dan kan je ietsjes vroeger gaan klaar zitten want door de opening van de Olympische spelen wordt Top of the Pops dit keer op BBC2 uitgezonden en om 19:50. Thanks 2 Gina
Heb je het interview van afgelopen vrijdag gemist ga dan naar de site van Tom daar kun je de mp3 downen van dit interview bij Top of the Pops en tevens het optreden & interview van afgelopen donderdag 5 aug. van Kane in Belgie. Kortom je hoeft niks te missen dus :)
05.08.2004: Kane UK & Belgie update
Hoe later op de avond hoe beter? nog even een update dus, want op Kane.nl lees ik net wel een leuk berichtje namelijk: Kane is morgenavond 5 augustus te gast in het Belgische programma 'Aan Tafel'. Naast een kort interview speelt Kane ook een akoestische versie van Rain Down On Me. En het leuke is, hier in Nederland kunnen wij dat ook gewoon volgen, vanaf 22:00 VRT TV1 :)
En misschien had je het zelf ook al gezien, maar ik kwam er net pas achter, als je op Kane in the Media klikt op Kane.nl verschijnen een aantal artikelen over Kane in Zwitserland & over het optreden op Java. Best leuk om nog even te lezen allemaal.
01.08.2004
: Even snel een update voordat we weer naar t strand toegaan ;) Gina komt met wel heel leuks nieuws voor Kane in Engeland. 6 augustus zal Kane te zien zijn in het programma Top of the Pops met een interview en de videoclip maar 13 augustus zal Kane zelf optreden daar. Goed nieuws dus aangezien Top of the Pops wel een programmaatje is in Engeland ;)
24-07-2004: Kane op Java!!
Wow, wat was dat waanzinnig. Gisterenavond speelde Kane op Java Eiland. Als je al verwachtingen had dan werden deze zeker overtroffen. Vuur, lichtjes en rondom water met een zonsondergang. Show van glimlach naar tranen en kippenvel.
De setlist was als volgt: Way down inside, My best wasn't good enough, Mother, Where do I go now, Before you let me go, Hold on to the world, Master of the game, Let it be, So glad you made it, Can you handle me, All along the watchtower, Rain down on me, Head down, Our hearts will beat as one, Fearless, Damn those eyes en als afsluiter Dreamer. Behoorlijk bijzonder setlist die Kane weer geeft van het begin tot nu.Foto's van Java nu online!!
18-07-2004: Java Eiland! UPDATE
Aanstaande vrijdag is het dan zover, Kane op Java Eiland! Eerder deze week meldde Michael al dat Novastar bij het programma was toegevoegd alleen nu blijken beide, OLaBOLA en Novastar als voorprogramma te zullen spelen. Aftershow wordt dus nog bekend gemaakt! Maak je maar klaar voor een topavondje ;)
En dacht je dit keer rustig naar Radio 538 te luisteren dan heb je het mis, want de belspelletjes zijn weer begonnen! Deze week is het Kane week op 538 en elke keer als je Kane op de radio hoort kan je weer bellen, dit keer naar 0909-3000 538. Je maakt dan kans op de albums 'What If' en 'February' en twee kaarten voor a.s. vrijdag Java Eiland. Tevens kwalificeer je je voor de super prijs en dat is vervoer met een 538 limo, een uitgebreid diner, kaartjes voor het VIP-deck en een meet & greet met de hele band! Kortom hier gaan we weer ;)
Meer info op de site van 538!
11-07-2004: Kane Zurich

Gistermiddag speelde Kane op het Outside Festival, foto's van dit optreden kun je nu online bekijken door hier te klikken. 8 pagina's met foto's en er zitten een paar erg mooie foto's tussen die wel een goed beeld geven hoe het geweest moet zijn. Foto's zijn gemaakt door Oliver Weidmann.
08-07-2004: Kane UK
Gisteravond was het dan zover, Kane's eerste eigen show in Engeland! Hetis nog even wachten op de officiele berichten hoe het geweest is maar op het forum van Gina staan al een aantal reacties te lezen. De setlist was als volgt: So glad you made it, Mother, Before you let me go, Hold on to the world, Master of the game, Let it be, Can you handle me, All along the watchtower, Rain down on me en tot slot Damn those eyes. Thanks 2: KaneFansite.nl
Er was overigens geen voorprogramma. Lees hier de eerste reacties in het forum van Gina
Hou de sites van Gina en Lou & Nic in de gaten vandaag voor verslagen en foto's !
En dan even update van nieuws van de laatste dagen, je zou verwachten Kane speelt niet dus een rustperiode maar het is nogal hectisch op het moment hier dus ietsjes later dan dat je normaal maar het voorprogramma van Kane op Java zal OLaBOLA zijn. En in de nieuwe Veronica gids van deze week maak je kans om een gesigneerde gitaar te winnen van Kane. Enige wat je hoeft te doen is een mailtje te sturen naar Veronica en wie weet win jij hem!
04-07-2004: Update
Het is even rustig geweest maar vanaf deze week is het weer raak in ieder geval voor het buitenland dan. Woensdag zal Kane voor het eerst in Engeland hun eigen show gaan geven in The Mean Fiddler Londen. Voor diegene die er heen gaan geniet ervan :) Heb je nog geen kaartje en je wilt nog dan kan je via deze link nog kaarten bestellen. Benieuwd naar alle verslagen & foto's van die avond. Na Engeland is het zaterdag de beurt aan Zwitserland het Outside Festival kortom druk weekje voor buitenland :)
Op de site van Gina staan een aantal interviews van Kane in Engeland. Waaronder een interview van Dinand en Dennis in The Times, een interview gegeven in Amsterdam bij de showcase en een kort filmpje van een interview van Q4Music.
Lou & Nic van World of Rock hebben op hun site een interview staan met Dennis, erg leuk om te lezen dus ga zeker even kijken bij hun!
25.06.2004: Kane NIET op Betuws Spektakel!
Het optreden van morgenavond op Betuws Spektakel gaat NIET door!!
24.06.2004: Kane Nieuw Vennep
Gisterenavond speelde Kane in Nieuw Vennep. Voorafgaand aan het optreden kon je natuurlijk de wedstrijd Nederland - Letland volgen op een groot scherm. De sfeer zat er al gelijk goed in en zeker toen ook nog bleek dat we door waren. De volgende nummers werden gespeeld:
So Glad You Made It, Taurus, Mother, Before You let me go, Hold on to the world, Master of the game, Let it Be, Can You Handle me, All Along, Damn those Eyes, Rain Down, Fearless en als afsluiter Hands.
Foto's online! zit in mijn bruin/witte periode van foto's ;)
22-06-2004: Update
Zo eerst even een update over afgelopen weekend. Kreeg al mailtjes waar mijn foto's bleven maar het is bijna een shock, ik had een Kane-loos weekend, bijna te eng voor woorden maar had dan wel weer Counting Crows met Blof samen in Brussel, zonder gig zou het pas echt eng worden ;)
Helaas dus geen foto's van afgelopen 2 gigs.Thanks 2 Rich had ik nog wel stukje gehoord van Kane op Indian Summer en de setlist was daar als volgt: So glad you made it, Taurus, Mother, Before you let me go, Hold on to the world, Let it Be, stukje My Best overgaand in Can you Handle me, All along the watchtower, Rain down on me en afsluiter Damn Those eyes.
Missen we er 2 gaan ze Taurus live spelen, nu maar hopen dat ze dat de 2 komende laatste gigs ook gaan doen.
Dan goed nieuws voor de Belgische fans Can You Handle Me is daar overal te koop en als je de single koopt kan je kans maken op een Side Stage Pas voor Marktrock. Je hoeft 1 vraag te beantwoorden en je streepjescode van de single te vermelden en wie weet win jij die leuke prijzen!
En dan ook gelijk even sluikreclame ;) sinds deze week is mijn foto site online Ellen PhotoGraphic waar tevens ook een aantal van mijn Kane foto's op zullen verschijnen.
tot zover, zie je misschien woensdag of zaterdag :)
16-06-2004: Foto's Alempop
Iets later dan de bedoeling door niet meewerkende pc maar de foto's van Alempop staan dan nu ook online! Hope you like them, nu dan echt bijkomen van dit weekend ;)
12-06-2004: Kane @ Alempop, Kloosterpop & NJOY!
En weer thuis van nummer 3 van dit weekend, NJOY festival in Biddinghuizen. Nieuw festival waar de sfeer eigenlijk best goed was. Kane speelde als afsluiter rond 21:15 op het Live Stage podium met ondergaande zon.De setlist was als volgt:
Way Down Inside, Mother, Before you let me go, Hold on, Master of the game, Let it Be, So glad you made it, Can You Handle me, Damn those eyes, All Along, Rain Down en als afsluiter Fearless.
Update 18: 40 Foto's NJOY online!! Kloosterzande online!! Alem volgt later , door een niet echt mee werkende pc.. pfff doe me nog zo'n weekendje ;)
Okee, nu even snel bijkomen van deze 3 dagen en dan morgen dagje computer want alle foto's van deze 3 dagen zullen morgen online staan!
13.06.2004 Vanavond was de beurt aan Kloosterpop. Een gig van ene uiterste naar andere met een behoorlijk heftige setlist: Way Down Inside, Mother, Before you let me go, Hold on, Master of the game, Let it Be, So glad you made it, Can You Handle me, Damn those eyes, All Along, Rain Down, Head Down, Fearless en als afsluiter Our Hearts.Morgen de laatste van dit weekendje, op het NJOY festival. Ik zelf ben morgen de hele dag op NJOY dus red ik het helaas niet om de foto's van net en gisteren gelijk online te zetten. Maandag komt dus de grote update van 3 dagen Kane :)12.06.04 Net terug van Alempop. De setlist was als volgt:That's allright now mama, So Glad You Made It, Mother, Before you let me go, Hold on to the world, Master of the game, Let it Be, stukje All I want is You - U2 overgaand in Can you handle me, Damn Those Eyes, All Along the watchtower, Rain Down en als afsluiter Fearless.
08-06-2004: Kane naar UK
Dinand heeft in Gina's gastenboek bevestigd dat Kane 30 juni voor het eerst hun eigen show gaan doen in Londen, The 100 Club!! Klein zaaltje voor 250 man en daarvan gaan er 150 kaartjes in de voorverkoop. Er zal bij deze gig ook de nodige pers aanwezig zijn.
En dan ook nog even Lou & Nic van World of Rock, hebben Kane Artist of the Month gemaakt. Erg leuk om te zien hoeveel werk ze eraan hebben gehad en hoe zij nu Kane al supporten, ga dus zeker even bij ze kijken :)
07-06-2004: Kane MTV
Even nog een reminder voor vanavond, want om 22:00 wordt er op MTV een special uitgezonden rond de DVD February. Tevens zal de Top 11 @ 11 ook in het teken staan van Kane. Kortom weer een Kane avondje vanavond.
En mocht je nog geen kaarten hebben gehaald voor Java Eiland MTV geeft er 2 weg via de site. Het enige wat je hoeft te doen is je gegevens in te vullen en dan maar hopen dat je ze wint. Trouwens op de MTV site valt te lezen dat Java behoorlijk speciaal zal gaan worden met vuurwerk, watervallen en een hoop kerstlampjes. We zullen het zien :)
06-06-2004: Kane @ Oosterhout Foto's online!
Gisterenavond was het de beurt aan Oosterhout. In de openlucht werd na lange tijd weer eens Waiting Waiting gespeeld waardoor de setlist er als volgt uit kwam te zien: So glad you made it, mother, before you let me go, hold on to the world, master of the game, waiting waiting, let it be, can you handle me, damn those eyes, all along the watchtower, rain down on me en als afsluiter fearless.
Druk weekendje en druk dagje achter de pc :) Ietsje later dan de bedoeling door een niet erg meewerkende pc maar de foto's van Oosterhout & foto's van Heeswijk Dinther staan nu online!! Hope you like them :)
05-06-2004: Kane @ Heeswijk
Gisterenavond speelde Kane in Heeswijk Dinther. Beetje regenachtig maar gelukkig tijdens de gig zelf droog gebleven. De setlist was als volgt: Way Down Inside, Mother, Faith, Before you let me go, Hold on, Master of the game, Let it Be, So glad you made it, Hands, Can You Handle me, Damn those eyes, All Along, Rain Down, Rescue me en afsluiter Fearless.
Ik doe mijn best om zo snel mogelijk de foto's vandaag online te zetten, alleen vanavond is het weer op naar Oosterhout dus misschien dat het morgen wordt.
01-06-2004: De Kersouwe
Aanstaande vrijdag speelt Kane in Heeswijk-Dinther. Op de site van de Kersouwe valt nu te lezen dat er een voorprogramma zal zijn van Juicy Lucy en een afterparty met 2 dj's. De afterparty begint om 24:00.
Bron: Kersouwe Thanks to: Ico
31-05-2004: Kane op bezoek bij BMG Zwitserland
Kane heeft op 26 mei jl in Zurich een indrukwekkende showcase gegeven om het startschot te laten luiden voor het veroveren van Europa. Dit valt te lezen op de officiele site van BMG Zwitserland. Dinand & Dennis hebben een aantal unplugged nummers gespeeld en de aanwezige mensen waren zeer onder de indruk hiervan. 10 juli speelt Kane weer in Zwitserland op het Outside Festival als je zegt daar wil ik heen, dan kan je hier nog kaartjes bestellen :)
30-05-2004: Foto 3 jaar online!
Nooit verwacht dat ik zoveel reacties zou krijgen op de "prijsvraag" voor uitvergrote foto. Erg gaaf om te lezen wat jullie nu van de foto's vinden en iedereens verhaal erbij te horen. De winnaar is Esther van den Eijnde uit Gemert geworden. Zij had de foto van Dinand in Tivoli uitgekozen die hiernaast staat. Tevens wil ik gelijk iedereen bedanken voor de leuke reacties in gastenboek en per mail, kan alleen maar zeggen big thanks en we gaan zeker te weten nog een aantal jaartjes door :)
29-05-2004: Kane @ Mijdrecht
Net terug uit Mijdrecht. Kane speelde hier al eerder in 2001 en ondanks dat het hier een feesttent was, ging het er goed aan toe.
De volgende setlist werd gespeeld: So Glad you made it, Mother, Rescue me, Before you let me go, Hold on to the world, Master of the game, Let it Be, Can You Handle me, Damn those Eyes, All Along, Rain Down en als afsluiter Our Hearts.
Deze avond was ik helaas niet op stap met mijn "nieuwe" camera maar met mijn kleine oude digi toestel, dus de foto's vallen beetje tegen vind ik persoonlijk.
Ico & Pascalle waren ook aanwezig, dus kijk voor foto's zeker ook even bij hun. Nu paar daagjes uitrusten en dan is het vrijdag weer raak :)
29-05-2004: Kane Marktrock
Deef komt met het nieuws dat Kane 14 augustus op Marktrock Leuven staat. Tijden worden nog bekend gemaakt maar als het net zo gaat knallen als afglopen donderdag dan wordt het zeker een top gig en kan Belgie niet meer om Kane heen! Overigens speelde Kane al eerder op Marktrock in 2000. Wel grappig om te lezen is wat ze toen over Kane schreven, je kan dat lezen door hier te klikken.
En dan nog iets leuks, afgelopen week stuurde Linda van All Kane mij een aantal vragen voor het webmaster interview op haar site vanaf nu is dit interview te lezen op haar site.
28-05-204: Kane @ Vooruit Belgie, foto 3 jarige bestaan!
Net terug uit Belgie en wat was het waanzinnig! Kane speelde een super gig en het publiek ging mee. Zeker te weten een waanzinnige indruk achter gelaten en beloofd hopelijk veel goeds voor de toekomst. De volgende setlist werd gespeeld:
So Glad You Made It, Mother, Rescue Me, Before You Let Me Go, Hold on to the world, Master of the Game, Let it Be, Can You Handle Me, Damn Those Eyes, All Along, Rain Down on me en als afsluiter Our Hearts. Foto's online! Dan over de uitvergrote foto n.a.v. het drie jarige bestaan van de site, ik heb al erg veel en vooral leuke reacties gehad maar je kan mij nog steeds mailen! Dus zoek je favoriete foto uit en mail die door met de reden waarom jij die foto uitvergroot wil winnen, en wie weet wordt jij zondag 30 mei als winnaar bekend gemaakt :)
24-05-2004: Site 3 jaar online!
Vandaag bestaat de site 3 jaar! Doordat ik best veel reacties krijg op mijn foto's dacht ik laten we daar wat mee doen, ik wil namelijk een uitvergrote foto naar keuze weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is mij een mailtje te sturen met welke foto jij zou willen en waarom jij juist die moet winnen.
De winnaar wordt zondag 30 mei bekend gemaakt, dus mail mij jouw reden en welke foto en wie weet win jij !
23-05-2004: Kane @ Haaksbergen
Gisterenavond speelde Kane in Haaksbergen. Als je denkt dat je wel je topmomenten hebt meegemaakt met biergooien en tent die alleen maar praat tijdens het optreden dan komt er nog een optreden in Haaksbergen... gisteren overtrof echt alles.. Het optreden werd ook iets korter dan de bedoeling was, de setlist was als volgt:
So glad you made it, Mother, Before you let me go, Hold on, Master, Let it be, Can you handle me, Damn those eyes, All along the watchtower, en als afsluiter Rain down on me. Foto's online deel 1 & deel 2 Tevens ook foto's bij Ico
22-05-2004: Unieke gig Kane 23 juli!
Als je denkt dat je deze week al het unieke nieuws rond Kane al bekend is gemaakt heb je het mis, want in de nieuwsbrief van Kane wordt vanavond bekend gemaakt dat Kane een wel heel gaaf concert gaat geven en wel op Vrijdag 23 juli Java Eiland Amsterdam!! Dit zal tevens de laatste live show van Kane zijn in Nederland voor dit jaar. Naast Kane zullen er ook een aantal andere bands en dj's hun opwachting maken. De kaartverkoop voor dit unieke concert start op zaterdag 29 mei as. via Ticketservice, VVV kantoren, Postkantoren en de bekende voorverkoop adressen. Zorg dus dat je er snel bij bent!
20-05-2004: Met Kane on tour in Zwitserland!
Net was er op Yorin FM een interview met Dennis waaronder meer hij vertelde over de unieke prijsvraag! Over 2 weken zal deze prijsvraag zijn en jij kan dan met Kane on tour door zwitserland heen!
Tevens vertelde hij over de release van de DVD/CD February die aanstaande maandag uitkomt, over de nieuwe songs die Kane tijdens de gigs nu speelt dat deze waarschijnlijk op het nieuwe album gaan komen en over hoe het nu gaat in het buitenland, in Portugal gaat het ergens op lijken en Zwitserland wordt de eerste keer dat Kane daar gaat optreden en jij kan daar dus bij zijn! Hou Yorin FM de komende tijd dus goed in de gaten en wie weet ga jij mee met Kane!
Thanks 2: Ester
19-05-2004: Met Kane mee op Europese Tour!
Het stond al in het gastenboek, maar nu dan officieel op nieuwspagina :)
Pascalle vertelde mij, dat er binnenkort op Yorin FM wel een hele uniek actie komt, je kan namelijk kaarten winnen om mee te gaan met Kane op Europese Tour!!! Wie wil dat nou niet? ;) Info volgt nog dus hou komende tijd de site in de gaten voor het laatste nieuws.
16-05-2004: Kane @ Den Haag
Gisterenavond speelde Kane weer een waanzinnnige gig in het Paard in Den Haag. De Setlist was als volgt: Way down inside, Mother, Faith, Before you let me go, Hold on to the world, Rescue me, Master of the game, Let it be, So glad you made it, Damn those eyes, All along the watchtower, Rain down on me, Fearless en als afsluiter Our hearts will beat as one.
Foto's online! Deel 1 & Deel 2
Gelijk ook een oproepje voor het meisje wat op het podium werd getrokken, ik heb namelijk foto & filmpje van, dus mail me even als je dat wil hebben :)
15-05-2004: Kane @ Zundert
Gisterenavond speelde Kane in Zundert. Met Frontaal en Tacker in het voorprogramma werd het een mooie maar met heftige momenten gig. De setlist was iets anders dan dat Kane afgelopen tijd gespeeld had: That's alright now mama, Mother, Faith, Before you let me go, Hold on to the world, Master of the game, Let it be, So glad you made it, Damn those eyes met stukjes van Round Here - Counting Crows & With or Without you - U2, All along the watchtower, Rain down on me, Rescue me, Fearless en afsluiter Our hearts will beat as one.
En oe wat wen je snel aan je andere camera! Gisteren had ik mijn "kleine, oude" cam bij mij maar foto's vind ik zelf persoonlijk nogal tegevallen dus ik doe vanavond mijn best met mijn andere cam om mooie foto's in Den Haag te maken :) Wel staan er aantal nieuwe korte filmpjes bij Downloads.
Over filmpjes gesproken; op Kane.nl kun je vanaf nu bij Media nieuwe filmpjes zien van Kane in Duitsland, Portugal, Italie & making of Let it Be, dus ga daar zeker even kijken!
KPN Breedband heeft een speciale Kane Pagina voor de release van February. Op deze site kun je o.a. nu alvast 2 nummers bekijken.
13-05-2004: Kane Update
Gina komt met het nieuws dat Kane op 10 juli op het "Outside Festival" in Dielsdorf zal spelen. Dit is een 3daags festival waaronder meer The Rasmus speelt. Mocht je nou niks te doen hebben dat weekend en je denkt ik wil er heen? dan kan je via deze link kaartjes bestellen :) Natuurlijk horen bij het veroveren van het buitenland nieuwe persfoto's! Op de site van BMG zijn een aantal zeer mooie foto's verschenen. Klik hier om deze te zien, geeft de pagina een error ga dan naar deze pagina en klik op Kane en dan op gallery.
Thanks 2: Richard En als laatste, het is nog maar een paar dagen voordat de DVD preview is in de Melkweg. Na de actie van 3FM is erbij MTV ook een actie. Vul 1 vraag in en wie weet zit jij zondag in de zaal.
08-05-2004: Kane @ Groningen
Gisterenavond speelde Kane in Groningen Oosterpoort. De volgende nummers werden gespeeld: Way down inside, Mother, Faith, Before you let me go, Hold on to the world, Rescue me, Master of the game, Let it be, So Glad you made it, Damn those eyes, All along the watchtower, Rain down on me en afsluiter Our hearts will beat as one. Fearless ontbrak dit keer op de setlist. Foto's nu online! klik hier Meer foto's te zien o.a. bij: Kane-Zone & Kane Inside
05-05-2004: Unieke Actie Kane Oosterpoort
Ben je vandaag in of rond Groningen voor het bevrijdingsfestival en heb je nog geen kaartje voor a.s. vrijdag Kane in Oosterpoort? Dan heb je geluk! want alleen vandaag kun je in een speciale Kane stand op de het Bevrijdingsfestival kaarten kopen voor de AudioDeLuxe van a.s. vrijdagavond voor maar €15,00 i.p.v €25,00. De stand is herkenbaar aan de Kane posters. Dus ben je in de buurt, haal die kaarten!!
03-05-2004: Kane DVD @ 3FM
Met de DVD release in het zicht van "February" weet je eigenlijk al dat er speciale acties zullen gaan volgen maar 1 daarvan is wel heel speciaal namelijk aanwezig zijn bij de DVD presentatie van February!!! Arbeidsvitaminen op Radio 3FM geeft de hele week kaartjes hiervoor weg. De DVD presentatie zal zijn op zondag 16 mei in de Melkweg Amsterdam. De nieuwe single zal My Hearts Desire zijn van dit zelfde unplugged optreden. Kortom hou 3FM in de gaten deze week!
Thanks 2: Tim
02-05-2004: Kane @ Tivoli
Gisterenavond speelde Kane in een warm Tivoli. Na lange tijd werd weer het mooie Rescue me gespeeld, waardoor de setlist er als volgt uit zag:
Way down inside, Mother, Faith, Before you let me go, Hold on to the world, Rescue me, Master of the game, Let it be, So glad you made it, Damn those eyes, All along the watchtower, Rain down on me, Fearless en als afsluiter
Our hearts will beat as one.
Foto's online Deel 1 & Deel 2!
30-04-2004: Kane Showcase Amsterdam & Hearts Desire op the Box!
Gisteren speelde Kane een unieke showcase in Hotel Arena Amsterdam. De showcase was speciaal omdat deze werd bijgewoond door verschillende mensen van BMG uit Europa. 350 kaartjes waren er in de voorverkoop gegaan om als "fan" hierbij aanwezig te zijn en natuurlijk even te laten zien aan het buitenland hoe Kane een publiek kan bespelen ;)
De setlist was als volgt: Way down inside, Mother, Before you let me go, Hold on to the world, Let it be, So glad you made it, Damn those eyes, All alonge the watchtower, Rain down on me en als afsluiter Our hearts will beat as one. Foto's staan nu online! Klik hier Vanaf nu kun je op The Box My Hearts Desire aanvragen! Het gaat hier om de video van het unplugged optreden vorig jaar in Pepsi Stage. Kan je 1 ding zeggen hij is waanzinnig mooi... De DVD & CD zullen 24 mei uitkomen en als je de beelden ziet van de video wordt deze erg heftig.. Clip is aan te vragen onder code 137. Dan heb ik gemerkt dat de site af en toe moeilijk te bereiken is, dit blijkt te komen doordat de server waar de site opstaat wordt verhuisd. Hopelijk is dit van korte duur en is de site weer normaal bereikbaar..
24-04-204: Kane @ Matrixx Nijmegen
Gisterenavond speelde Kane in Matrixx Nijmegen. De setlist was als volgt:
Way down inside, Mother, Faith, Before you let me go, Hold on to the world, Master of the game, Let it Be, So glad you made it, Damn those eyes, All Along the Watchtower, Rain down on me, Fearless en Our hearts will beat as one.. TEST
Foto's nu online! Deel 1 & Deel 2
Voor meer foto's kun je o.a. terecht bij Ico en Pascalle
22-04-2004: Kane in Belgie
Kanecluppie komt met het nieuws dat Kane op donderdag 27 mei een optreden zal geven in Vooruit in Gent Belgie!! Kaartverkoop is begonnen! De voorverkoop gaat via Go For Music en kaarten zijn € 20,00
Tevens weet Miranda te melden dat Kane in juni weer een clubgig in Duitsland zal doen, gevolgd door een aantal festivals. Ook zouden zij in de herfst een tour gaan doen door Duitsland. We zullen het zien :) En Deef is weer veilig terug van zijn ballonvaart met Kane. Check zijn site voor verslag en foto's!
19-04-2004: Met Kane de lucht in!
Sommige mensen hebben ook echt geluk! Onze belgische fansite collega Deef heeft wel een waanzinnige prijsvraag gewonnen namelijk a.s. donderdag een showcase bijwonen van Kane, in Belgie, voor maar 20 mensen en dan de topper van allemaal in een luchtballon, 100 meter boven de grond!! Kane zal enkele nummers semi-acoustisch spelen. Hou dus de site van Deef in de gaten voor uitgebreid verslag! En Deef nogmaals onwijs gaaf en genietse maar dat komt wel goed denk ;)
18-04-2004: Kane @ Rockweekend
Gisterenavond speelde Kane op Rockweekend in America, de setlist was als volgt:
Way down inside, Mother, Before you let me go, Hold on to the world, Master of the game, Let it be, So glad, Damn those eyes, Rain down on me, Fearless en Our hearts will beat as one.
Foto's nu online deel 1 & deel 2 !
14-04-2004: Niewe Lay-out online, Loud & Quiet uitverkocht!
Zoals beloofd zouden er een aantal dingen gaan veranderen op de site en vandaag is het dan zover!! Nieuwe lay-out is online & een aantal dingen zijn veranderd zoals Downloads, daar kun je de filmpjes nu nog makkelijker bekijken en bijv. luisteren naar de stream van Kane in Arnhem. De site is vanaf nu ook in het Engels voor alle buitenlandse fans. Kortom neem een kijkje overal en laat mij weten wat je er van vind :)
Special thanks 2: Michael Melis for the extra webspace and many more.. Dan ging vandaag vanaf 09:00 Loud & Quiet in de voorverkoop. Gisteren was het nog even de stress of dit inderdaad vandaag zou zijn omdat veel Ticketbox filialen nog van niks afwisten maar dat heeft in ieder geval weinig mensen weerhouden om naar een verkooppunt te gaan want om 1 minuut over 9 was deze showcase uitverkocht!!
02-05-2004: Kane @ Tivoli
Gisterenavond speelde Kane in een warm Tivoli. Na lange tijd werd weer het mooie Rescue me gespeeld, waardoor de setlist er als volgt uit zag:
Way down inside, Mother, Faith, Before you let me go, Hold on to the world, Rescue me, Master of the game, Let it be, So glad you made it, Damn those eyes, All along the watchtower, Rain down on me, Fearless en als afsluiter
Our hearts will beat as one.
Foto's online Deel 1 & Deel 2!
30-04-2004: Kane Showcase Amsterdam & Hearts Desire op the Box!
Gisteren speelde Kane een unieke showcase in Hotel Arena Amsterdam. De showcase was speciaal omdat deze werd bijgewoond door verschillende mensen van BMG uit Europa. 350 kaartjes waren er in de voorverkoop gegaan om als "fan" hierbij aanwezig te zijn en natuurlijk even te laten zien aan het buitenland hoe Kane een publiek kan bespelen ;)
De setlist was als volgt: Way down inside, Mother, Before you let me go, Hold on to the world, Let it be, So glad you made it, Damn those eyes, All alonge the watchtower, Rain down on me en als afsluiter Our hearts will beat as one.Foto's staan nu online! Klik hierVanaf nu kun je op The Box My Hearts Desire aanvragen! Het gaat hier om de video van het unplugged optreden vorig jaar in Pepsi Stage. Kan je 1 ding zeggen hij is waanzinnig mooi... De DVD & CD zullen 24 mei uitkomen en als je de beelden ziet van de video wordt deze erg heftig.. Clip is aan te vragen onder code 137.Dan heb ik gemerkt dat de site af en toe moeilijk te bereiken is, dit blijkt te komen doordat de server waar de site opstaat wordt verhuisd. Hopelijk is dit van korte duur en is de site weer normaal bereikbaar..
24-04-204: Kane @ Matrixx Nijmegen
Gisterenavond speelde Kane in Matrixx Nijmegen. De setlist was als volgt:
Way down inside, Mother, Faith, Before you let me go, Hold on to the world, Master of the game, Let it Be, So glad you made it, Damn those eyes, All Along the Watchtower, Rain down on me, Fearless en Our hearts will beat as one.. TEST
Foto's nu online! Deel 1 & Deel 2
Voor meer foto's kun je o.a. terecht bij Ico en Pascalle
22-04-2004: Kane in Belgie
Kanecluppie komt met het nieuws dat Kane op donderdag 27 mei een optreden zal geven in Vooruit in Gent Belgie!! Kaartverkoop is begonnen! De voorverkoop gaat via Go For Music en kaarten zijn € 20,00
Tevens weet Miranda te melden dat Kane in juni weer een clubgig in Duitsland zal doen, gevolgd door een aantal festivals. Ook zouden zij in de herfst een tour gaan doen door Duitsland. We zullen het zien :)En Deef is weer veilig terug van zijn ballonvaart met Kane. Check zijn site voor verslag en foto's!
19-04-2004: Met Kane de lucht in!
Sommige mensen hebben ook echt geluk! Onze belgische fansite collega Deef heeft wel een waanzinnige prijsvraag gewonnen namelijk a.s. donderdag een showcase bijwonen van Kane, in Belgie, voor maar 20 mensen en dan de topper van allemaal in een luchtballon, 100 meter boven de grond!! Kane zal enkele nummers semi-acoustisch spelen. Hou dus de site van Deef in de gaten voor uitgebreid verslag! En Deef nogmaals onwijs gaaf en genietse maar dat komt wel goed denk ;)
18-04-2004: Kane @ Rockweekend

Gisterenavond speelde Kane op Rockweekend in America, de setlist was als volgt:
Way down inside, Mother, Before you let me go, Hold on to the world, Master of the game, Let it be, So glad, Damn those eyes, Rain down on me, Fearless en Our hearts will beat as one.
Foto's nu online deel 1 & deel 2 !
14-04-2004: Niewe Lay-out online, Loud & Quiet uitverkocht!
Zoals beloofd zouden er een aantal dingen gaan veranderen op de site en vandaag is het dan zover!! Nieuwe lay-out is online & een aantal dingen zijn veranderd zoals Downloads, daar kun je de filmpjes nu nog makkelijker bekijken en bijv. luisteren naar de stream van Kane in Arnhem. De site is vanaf nu ook in het Engels voor alle buitenlandse fans. Kortom neem een kijkje overal en laat mij weten wat je er van vind :)
Special thanks 2: Michael Melis for the extra webspace and many more..
Dan ging vandaag vanaf 09:00 Loud & Quiet in de voorverkoop. Gisteren was het nog even de stress of dit inderdaad vandaag zou zijn omdat veel Ticketbox filialen nog van niks afwisten maar dat heeft in ieder geval weinig mensen weerhouden om naar een verkooppunt te gaan want om 1 minuut over 9 was deze showcase uitverkocht!!
10-04-2004: Kane @ 013, TMF Awards

Gisteren speelde Kane in 013 Tilburg de setlist was als volgt:
Way down inside, Mother, Faith, Before you let me go, Hold on to the world, Master of the game, Let it Be, So glad you made it, Damn those eyes, All Along the Watchtower, Rain down on me, Fearless en Our hearts will b
eat as one..Foto's staan nu online! Deel 1 & Deel 2Vanavond zijn de TMF Awards uitgereikt, Kane heeft een award gewonnen in de categorie Beste Rock Nationaal!
Tijdens deze awardshow was er een zeer bijzonder en heftig optreden van Dinand die eenmalig het nummer Dreamer speelde. De zaal werd verlicht met honderden gekleurde lichtjes, zoals deze ook te zien waren in de Heineken Music Hall optredens afgelopen december.
Kortom dik kippenvel, zeer bijzonder & heftig optreden.
Kane.nl meldt dat er op donderdag 29 april een unieke showcase, genaamd Loud & Quiet, wordt gegeven in Hotel Arena Tonight te Amsterdam. Uniek omdat het zowel een elektrische als akoestische gig wordt en er zijn maar 350 kaarten beschikbaar!! De gig is van 21.00 tot 22.00. Deuren gaan open om 20.00. De kaarten gaan woensdag 14 april in de voorverkoop via Ticketbox en de kaarten kosten € 15.00 per stuk.Blijf de komende dagen ook de site in de gaten houden want er gaan nogal wat dingen veranderen :)
07-04-2004: Kane in Italie, speciale gig Kersouwe?
Dennis meldt op Kane.nl dat Kane op dit moment in Italie is voor een showcase! Deze showcase is speciaal om de Italiaanse pers en media kennis te laten maken met Kane. In juni 2002 speelde Kane ook al eerder in Italie, op 1 van de grootste festivals van Italie op het circuit van Imola.
KaneFansite vermoedt dat de gig in Kersouwe, de speciale unplugged gig gaat worden waar Kane het eerder dit jaar over had. Dit is nog niet officieel bevestigd! Dus zodra er meer over bekend is lees je het hier..
05-04-2004: Nog 1 Audio DeLuxe & Kane @ Heeswijk

Richard meldt dat Kane vrijdag 4 juni een gig zal geven in het bijzondere Natuurtheater Kersouwe in Heeswijk-Dinther. Ik denk dat bij vele dit theater toch wel bekend is door 2 eerder optredens van Kane, wat mede door de ligging & sfeer van dit theater erg bijzonder wordt. De voorverkoop is al begonnen en gaat alleen plaatselijk. Kaarten zijn €29,00.
En dan nog meer gig nieuws: Digits komt met de laatste Audio Deluxe datum van de reeks en wel op vrijdag 2 juli in Now & Wow in Rotterdam.
De Kijkshop komt in samenwerking met Orange, met een sms actie om de laatste kaarten te winnen voor deze optredens. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is een sms te sturen met het woord Orange naar 4141 , het is € 0,70 per ontvangen bericht , en de actie is van 5 april t/m 2 mei 2004.
03-04-2004: Kane Druten
Net terug uit Druten. De setlist was als volgt:Way down inside, Mother, Faith, Before you let me go, Hold on to the world, Master of the game, Let it Be, So glad you made it, Damn those eyes, All Along the Watchtower, Rain down on me, Fearless en Our hearts will beat as one..Foto's nu online! Eerste gig met nieuwe camera, was even wennen maar zitten een aantal mooi foto's bij. De foto's staan iets anders dan dat je normaal gewend bent maar doordat ik nog niet al te lang achter pc kan zitten staan ze allemaal op 1 pagina. Hoop dat jullie ze mooi vinden..
29-03-2004: Audio DeLuxe Groningen, video diary Kane.nl
Ico komt met het nieuws dat het Audio DeLuxe optreden van vrijdag 7 mei Oosterpoort Groningen vandaag via de site in de voorverkoop is gegaan. Kaarten kun je vanaf nu dus online bestellen via deze link en zijn € 25,00 per stuk.
En vanaf vandaag staan er een aantal leuke filmpjes op Kane.nl. Waaronder een video diary van de tour in de UK als voorprogramma van Maroon 5, en de nieuwe clip van Rain Down met beelden van de TMF Awards en beelden uit Spanje, Zweden en New York. Kortom check it out :)
25-03-2004: Update nieuws
Even een update van al de laatste nieuwtjes :Kane heeft dinsdag 23 maart de Edison voor beste DVD ontvangen voor de DVD Live in Rotterdam. De DVD Live in Rotterdam werd 13 december 2002 opgenomen in de Ahoy'.De DVD van de unplugged optredens vorig jaar februari in de Pepsi Stage Amsterdam wordt onder de naam "February" uitgebracht en zal zoals het er nu naar uitziet 19 april in de winkels liggen. Kane heeft al 3 optredens erop zitten als voorprogramma van de band Maroon 5. De eerste berichten van de fans van Maroon 5 zijn erg goed. De setlist van deze optredens is: So Glad You Made It, Mother, Hold On To The World, Rain Down On Me, Our Hearts Will Beat As One. Kane heeft nog 3 optredens te gaan en wel op:28 maart 2004 - Vega Hall - Kopenhagen(DK) 29 maart 2004 - Nalen - Stockholm(S) en 2 april 2004 - Astoria - Londen(UK).
Voor foto's van Kane in Keulen kun je terecht bij: Kane-Zone, Kane ruless en A tribute 2 Kane.Aanstaande woensdag 31 maart zal MTV in het teken van Kane staan door een Kane-dag. Om 15:00 uur zal er een special zijn, genaamd "Before the Kill", en rond de klok van 22:00 uur nog een special rond de band. Na 23:00 uur zullen diverse clips van Kane gedraaid worden in het programma'11 at 11'.
07-03-2004: Kane doet alleen Keulen

Ondanks alle berichten over Kane support act van Manoon 5 van alle Duitse gigs blijkt bij navraag bij AT dat Kane alleen de show in Keulen zal supporten op 22 maart!
06-03-2004: 2 nieuwe datums Audio DeLuxe
KaneCrew komt met 2 nieuwe Audio DeLuxe datums; vrijdag 7 mei Oosterpoort Groningen & zondag 30 mei Powerzone Amsterdam. Wanneer de voorverkoop van deze 2 datums begint is nog niet bekend. Vandaag zijn Tilburg, Nijmegen & Den Haag in de voorverkoop gegaan, Tivoli volgt binnen enkele dagen.
05-03-2004: Kane ook in Kopenhagen! toch meer gigs in duitsland? Nieuwe Audio de Luxe optredens
Nadat al 2 gigs bekend zijn gemaakt van Kane in buitenland als support act voor Maroon 5, op 22 maart in Keulen en 15 maart in Londen, zal Kane ook support act zijn van Maroon 5 op zondag 28 maart in club Vega Kopenhagen!! Voor diegene die er heen willen je kan hier de kaartjes bestellen.
Eerder verschenen al berichten dat Kane alleen in Keulen als support act van Maroon 5 zou spelen. Maar op de site van de Knaack Klub in Berlijn staat vermeldt dat vrijdag 26 maart Maroon 5 daar zal optreden met als support act Kane. Na navraag bij Knaack Klub blijkt dit te kloppen, Kane zal vrijdag 26 maart in Berlijn spelen.Cyberkane komt met het nieuws dat vanaf 9 april Audio DeLuxe weer van start gaat. Iedere Audio DeLuxe zal beginnen met een optreden van Kane gevolgd door een aftershow van de beste DJ's. Drie data's zijn al bekend:
Vrijdag 9 april 013 in Tilburg, Vrijdag 23 april The Matrixx in Nijmegen en Zaterdag 15 mei Paard van Troje in Den aag. Tickets gaan as zaterdag 6 maart in de vvk alleen via Free Record Shops. De gigs blijven binnenstromen vandaag: Nieuwe Audio DeLuxe datum op 1 mei Tivoli Utrecht, vvk begint over enkele dagen en KaneCrew komt met nieuwe gig in Duitsland en wel op 24 maart in Frankfurt. Kijk bij gigs voor al het laatste nieuws over de optredens en voorverkopen.

Dreamer (Gussie's Song)
Afgelopen woensdag 4 februari klonk om 12:00, op 13 radiostations, 1 nummer genaamd "Dreamer (Gussie's song)". Dinand schreef dit nummer voor Guusje. Vanaf woensdag 11 februari zal de single in de winkels liggen. De gehele opbrengst gaat naar het Koningin Wilhelmina Fonds .
Tevens hoort bij dit mooie nummer een emotionle video. Deze kun je aanvragen bij The Box onder clipcode 440. Elke keer als iemand deze clip telefonisch aanvraagt schenkt The Box dit bedrag ook aan het KWF.
Dreamer is aankomende week: Alarmschijf op radio 538, Megahit op 3FM, MTV Superclip én Boxtopper.
Doordat de gehele opbrengst van de single naar het Koningin Wilhelmina Fonds gaat zal ik het nummer niet online zetten om te downloaden. Wel kun je hem via deze site downloaden en zo ook het KWF steunen.
Klik hier voor Kane.nl
Klik hier voor het gastenboek
Klik hier voor het condoleanceregister Klik hier om Dreamer te downloaden via speciale site en zo ook het KWF te steunen
Klik hier voor de tekst van Dreamer (Gussie's song)
23-01-2004 Kane treedt niet op in Athene & Weer nieuwe gigs!
Op de site van AT zijn weer 3 nieuwe gigs bekend gemaakt en wel: vrijdag 18 juni Jacpop in Sint Jacobiparochie, zaterdag 19 juni Indian Summer Festival in Broek op Langedijk en 26 juni Betuws Spektal in Zoelmond!
Kane zal niet optreden tijdens de Olympische Spelen in Athene. Kane zou eigenlijk optreden in het Holland Heineken House, voor de Nederlandse sportdelegatie. Wegens het hoge polonaisegehalte in de HHH heeft de organisatie bij nader inzien besloten de wat hardere muzieksoort van Kane buiten te sluiten.
Bron: TV West
Cyberkane komt met het nieuws dat Kane ook zal spelen op StruikPaaspop in Lemmerveld.

22-01-2004 Nog meer gigs!
Ok pak je agenda er maar weer bij, want er zijn weer 2 nieuwe gigs bekend gemaakt! Op de site van AT is net een update verschenen bij gigs en 2 nieuwe staan erbij, op zaterdag 8 mei in Feesttent Wessem en donderdag 20 mei op Dauwpop Hellendoorn. Opvallend is wel dat een aantal eerder bekend gemaakte gigs via fansites & organisaties nog niet erbij staan. Komende maanden wordt dus weer een tourtje door heel Nederland ;)

21-01-2004 Nieuwe gig 11 juni
Cyberkane komt vandaag met de primeur: Kane zal op 11 juni spelen op Alempop! Voor iedereen die ook zoiets heeft van waar? Alempop wordt gehouden in het kleine plaatsje Alem, vlakbij Zaltbommel in Noord-brabant, zo kom je nog eens ergens ;) Op deze avond spelen o.a. Di-rect en 't Dak d'r af. Meer info over voorverkoop etc. volgt nog!
13-01-2004 Weer 2 nieuwe gigs erbij, Maas&Waalhal gig andere datum, Kane & Belgie
Zo had je eerst nog een lege agenda en zo is deze al bijna gevuld, want Kane-Fansite komt vandaag met weer 2 nieuwe gigs! Kane zal spelen op 11 april Paasrock De Meern en 5 juni op het Parkfeestfestival in Oosterhout , Noord-Brabant. Paasrock de Meern is geen onbekende in dit rijtje van festivals op 14 april 2001 speelde Kane hier ook al, die avond met o.a. De Dijk. Op dit moment is er weinig info nog bekend over voorverkoopdatums en prijzen maar zodra er meer nieuws is zul je het hier lezen.
Richard komt met het nieuws dat het concert in de Maas & Waal hal niet op 4 maart zal plaatsvinden maar op 3 april! De voorverkoop begint over 2 weken bij de Ticketservice.
En dan als laatste, ik kreeg net een mail van Deef dat er wat gaat gebeuren met Kane in Belgie! Kane staat namelijk met de Tiesto mix van Rain Down in de Belgische Dag Top 5 van TMF. Dit houdt in dat je weer kan gaan stemmen. Hoe meer mensen er stemmen hoe meer de clip wordt gedraaid in Belgie en wie weet waar dat allemaal goed voor is! Dus op naar de site van TMF en stem op Kane! Overigens is het de video met beelden uit Gelredome & van de afterparty in de ArenA die je zo af en toe ook op de Nederlands TMF voorbij ziet gaan.

11-01-2004 Kane op Rockweekend America, Druten & Haaksbergen
In2Kane komt met de primeur, Kane zal op zaterdag 17 april optreden op het Rockweekend in America, Limburg. Tevens zullen deze dag optredens zijn van Tacker, Di-rect, Within Temptation en Bad Candy. De voorverkoop zal op zaterdag 31 januari via de Ticketservice starten. Meer info op de site van Rockweekend.
En Kanefansite.nl maakt ook 2 andere gigs bekend namelijk op 4 maart in de Maas en Waal hal in Druten. Kane zal om 22:00 spelen en de kaarten zijn € 22,50. En dan op 22 mei op de zomerfeesten "St.Isidorushoeve" in Haaksbergen. Hierbij is ook een voorprogramma X-rog. Kane zal rond 22:00 spelen. Meer info vind je bij gigs.

02-01-2004 Update Dinand Kane.nl
Dinand schrijft op Kane.nl weer een update met al het laatste nieuws, klik hier voor het volledige bericht maar hier volgen alvast een paar hoogtepuntjen: in feb. komt Rain Down in heel Europa uit, Duitsland wordt opnieuw aangedaan, Kane zal spelen tijdens EK in Portugal en in Athene tijdens de Olympische Spelen, een tour met Reammon, van april tot juni zullen er 25 gigs plaatsvinden in Nederland, eind maart o.v wordt de acoustische DVD & CD uitgebracht met waarschijnlijk een eenmalig hele bijzondere gig op een superplek! Kortom 2004 wordt best een mooi jaar zo ;)
29-12-2003 goodbye 2003 hello 2004
Voordat het jaar wordt afgesloten neemt Kane nog even 3FM over. Lydia meldde mij dat Kane as dinsdagavond tussen 21:00 en 22:00 uur een uur lang te horen is in de 3FM Pop-special. Hierin wordt oa de eerste demo gedraaid, dus zeker een reden om te luisteren dinsdagavond!
En dan jaar 2003 bijna ten einde, gelijk even een klein persoonlijk stukje op de site. Een jaar waarin behoorlijk veel dingen zijn gebeurd, veel gigs, veel kilometertjes afgelegd, goed foute avondjes gehad met alle andere Kane freaks, nieuwe mensen leren kennen, kortom waanzinnige & onvergetelijke momenten gehad. Maar ook heftige dingen meegemaakt met elkaar en spannende dingen die nog gaan komen. Een big thanks aan alle die mensen die er waren en zijn dmv mailtjes, berichten in gastenboek, kaartjes en natuurlijk DE kaart & tshirt.. ongelooflijk... words can not say how much it means to me..
Ik wens alle bezoekers een waanzinnig 2004, vol met liefde, gezondheid en natuurlijk een behoorlijke dosis Kane :) Thanks voor alle support dit jaar ook weer en zie jullie hopelijk weer in 2004 bij 1 van de gigs... maak er een goed jaar van! Liefs, Ellen

26-12-2003 DVD & CD Unplugged, 2 nieuwe gigs
Even op tweede kerstdag snel een update met laatste nieuws. Kane6J komt met het nieuws dat op 15 maart 2004 een DVD & CD van Unplugged uitgebracht gaat worden. Je kan beide alvast voor bestellen op de site van Van Leest. En dan alvast 2 nieuwe concertdatums voor 2004; 14 mei Zundert Brabant en 28 mei op het AJOC Festival in Mijdrecht. Beide plaatsen heeft Kane al eerder gespeeld. Voorverkoop voor Ajoc begint zaterdag 27 maart 2004 om 08.00 in Mijdrecht.

21-12-2003 4x HMH, foto's online
Afgelopen 4 dagen stond de HMH in het teken van Kane. 4 avonden achter elkaar waren het gigs met kippenvelmomenten, nieuwe nummers, los gaan tijdens All along & Rain down en natuurlijk de gekleurde lampjes waardoor de zaall net even extra speciaal werd op die momenten, kortom 4 waanzinnige avonden. De setlist was als volgt: That’s allright now mama, So glad you made it, Taurus, Faith, Mother, Hold on, Way down inside, Before you let me go, Master of the game, Head down, Our hearts will beat as one,Let it be, All along the watchtower, Rain down, Fearless en als afsluiter Damn those eyes.
Foto's van alle 4 de avonden nu online!!

19-12-2003 Kane @ HMH
4 avonden HMH, 2 gehad 2 te gaan. Nieuwe nummers Fearless & Way down inside worden gespeeld. Wil je foto's maken tijdens de gig, let dan op want er wordt extra gecontroleerd bij de ingang en zelfs tijdens het concert is de kans groot dat je je toestel nog moet inleveren. Desondanks een erg kicke gig, die toch veel kippenvelmomentjes weer oplevert.
Foto's van de avonden zullen zo snel mogelijk gaan volgen, maar omdat er veel mensen nog gaan wil ik de verrassing nog bewaren wat er allemaal gebeurd op het podium :)

15-12-2003 Hoezo heftig weekend?
De kick off van de 7 december gigs is geweest, afgelopen weekend speelde Kane 3 try outs in de plaatsen Gemert, Hardenberg en Wehl. Totaal zijn er 2 nieuwe nummers gespeeld genaamd Fearless & Way down inside. De setlist was als volgt: That's allright now mama, So glad you made it, Taurus, Faith, Mother, Before you let me go, Way down inside, Hold on to the world, Mother, Head Down, Our hearts, Let it be, All along the watchtower, Rain down, Fearless & Damn those Eyes. Nu nog 2 dagen bijkomen en dan 4 avonden HMH. Overigens zijn nu ook de 2 andere avonden van de dj afterparty bekend gemaakt de volledige lijst komt er nu als volgt uit te zien: Woensdag 17 december - DJ Eric E., Donderdag 18 december - DJ Armin van Buuren, Vrijdag 19 december - DJ Mark van Dale, Zaterdag 20 december - DJ Sander Kleinenberg. Nog maar 2 dagen te gaan ;)
Foto's van Gemert, Hardenberg & Wehl staan nu online!!!

10-12-2003 dj's voor aftershow bekend!!
Nog een paar dagen en dan gaat het ultieme Kane weekje beginnen, 7 gigs in 1 week. Na de gigs in de HMH is er een aftershow met een bekende dj, elke avond zal er een andere dj draaien. Er gingen al geruchten rond wie dit nu zouden zijn en de eerste 2 namen zijn bekend! Erick E. zal draaien op woensdag 17 december en Mark van Dale zal dit doen op vrijdag 19 december! Verder zijn de namen genoemd van Sander Kleinenberg, Ronald Molendijk & Michel de Heij. Welke avond zij zullen draaien is op dit moment nog niet bekend maar zodra er meer info is lees je het uiteraard hier! De concerten worden in ieder geval bruisend afgesloten...
Big thanks 2 Jans & Lied!
10-12-2003 YorinFM in teken van Kane
De hele week staat YorinFM weer in teken van Kane. Wederom worden er weer kaarten weggeven voor 1 van de 4 HMH gigs, en dit keer zijn het wel hele leuke kaarten namelijk voor op een tribune op het podium! Tevens maak je kans op meet & greet en natuurlijk de super VIP Treatment opgehaald worden door een limo, soundcheck meemaken, meet&greet, eten en natuurlijk aanwezig zijn op de afterparty. Deze prijs zal as donderdag weggegeven worden tussen 16:00 en 19:00 op YorinFM bij Wout in de middag. Dennis & Martijn zullen in de studio zijn, dus wie weet heb je 1 van hun ineens aan de telefoon en maak je je avond van je leven mee!
En natuurlijk kon ik het ook weer niet laten om te gaan bellen, pfff altijd die belacties hehe, maar het was gisterenavond raak en ook ik heb kaartjes gewonnen! Wat wel leuk is, is om ineens bekende op de radio te horen die ook hebben gewonnen, gaat nog druk worden op de tribune ;)
01-12-2003 Kane op Music for Sport & interview Dinand 2000
Zondag was het ook weer raak, want toen speelde Kane op het Music for Sport concert in Zwolle. De setlist van deze avond was als volgt: That's allright now mama, So glad you made it, Taurus, My best wasn't good enough, Mother, Before you let me go, Hold on to the world, Head down, Let it be, All along the watchtower, Rain down, Damn those eyes (toegift) Foto's van dit optreden bij: Ico, Kane Inside, Kane 2002, Kane Cluppie
Goed ik kan persoonlijk niet wachten tot wat het maandje december nog meer gaat brengen, nog maar 10 daagjes en dan is het weer raak en gaan we weer even flink onze Kane dosis ophalen ;) Om alvast een beetje in de stemming te komen voor Hardenberg 13 december, even een flashback naar een oud interview van Dinand wat hij gaf voorafgaand aan het optreden van Kane ook in Hardenberg maar op 26 februari 2000: Interview
29-11-2003 Kane op Creme de la Creme
Vrijdagavond speelde Kane op het Creme de la Creme festival in Den Haag. Zelf ben ik door omstandigheden niet geweest maar Ico wel & was zo lief mij de setlist te mailen van deze avond:
That's allright mama (elvis), So glad, All along the watchtower, Taurus, Before you let me go, Hold on, Let it be, As long as you want this, My best, Rain down, en als toegift Damn Those Eyes.
Hou de volgende sites in de gaten; Ico, foto's & mp3 van It's Allright. Kane2002, foto's online & filmpjes komen eraan. KaneCluppie, foto's online. Big thanks 2: Ico
20-11-2003 Rain Down bij Claudia online
Het was nog even spannend of Kane uberhaupt wel ging spelen bij Claudia maar ze waren er toch en speelde een acoustische versie van Rain Down on Me die ze ook een aantal keren al gespeeld hebben op de Duiste radio. Heb je het gemist klik dan hier, en luister naar Rain Down on Me.
De server waar het opstaat heeft een max. per uur het kan dus zijn dat hij tijdelijk niet bereikbaar is blijf het wel proberen dan, meestal is hij weer snel online.
18-11-2003 Wat wordt er uitgezonden donderdag?
Even nog een update over aanstaande donderdag Amnesty/Kane dag op 3FM. Het begint 's ochtends bij Stenders Vroeg (06:00-09:00), Kane wordt gebeld als ze in de file staan op weg naar Hilversum. In de Arbeidsvitaminen (09:00-12:00) hoor je de favoriete muziek van de medewerkers van Amnesty. In Claudia D'r Op (12:00-14:00) speelt Kane een mini concert vanuit de professionele Audio1studio, die naast de 3FM studio zit. Daarna hoor je het favoriete album van Kane in de tracktocht van Jacobus (14:00-16:00). En als laatste zullen Dinand en Dennis de dag afsluiten bij GiGaGiel (18:00-19:00) voor het ondertussen bekende KANE FM!

Deze dag wordt dus samen georganiseerd met Amnesty voor meer info over deze actie klik hier.
17-11-2003 Kane 3FM Amnesty UPDATE
Vanochtend meldde ik al dat Kane bij Claudia te gast zal zijn aanstaande donderdag, ondertussen blijkt dat Kane de gehele donderdag bij 3FM te horen is. Daarbij zou het beginnen 's ochtends bij Stenders Vroeg en eindigen bij Giel tussen 18:00 en 20:00! Grote kans dat Kane dan weer het bekende KANE FM gaat doen. Deze Kane 3FMdag wordt gekoppeld aan de actie van Amnesty. Dus luister de aanstaande donderdag naar 3FM om niks te missen ;)
12-11-2003 Music for Sport Concert
Zondag 30 november zal in de IJsselhallen in Zwolle een Benefietconcert Music for Sports georganiseerd worden voor Stichting Sport voor Iedereen. Vanaf 14:00 zullen verschillende bands optreden waaronder Silkstone, Fontane en als hoofdact Kane! Kaarten zijn vanaf nu verkrijgbaar via de Ticketbox en zijn € 24,00 per stuk.
Bron: Kane-Fansite Thanks 2: Ester & Ico
05-11-2003 Update Dinand Kane.nl
Dinand schreef op Kane.nl weer een update, leuk om te lezen wat er allemaal gaat gebeuren. Hier even een lijst van de hoogtepuntjes uit het stukje; de Duitse band Reamonn gaat het voorprogramma verzorgen in de HMH, elke avond wordt afgesloten met een andere DJ, begin 2005 staat de release datum van de nieuwe plaat, in 2004 komt er een CD & DVD uit van de unplugged shows van februari dit jaar in Pepsi Stage, Creme de La Creme wordt niet acoustisch, vanaf 12 januari 2004 zal Kane onder voorbehoud naar Duitsland gaan en als voorprogramma gaan spelen van Reamonn, Let it Be wordt de tweede single in Duitsland, grote kans dat Let it Be de 1e single gaat worden in de rest van Europa. De gigs in de HMH worden vooral spelen van de nieuwe nummers, dus heb je nog geen kaarten snel naar de bekende voorverkoopadressen en wees er bij in december! Voor het volledige stukje van Dinand check kane.nl of klik hier.
04-11-2003 4e gig HMH in voorverkoop vandaag gestart
Woensdag 17 december is als extra datum toegevoegd aan de al reeds bekende 18,19 & 20 december. Op de fansitedag werd al gezegd dat er 4 avonden als optie stonden voor de Heineken Music Hall. En vanaf vandaag is dus bekend geworden dat Kane inderdaad 4 avonden gaat doen. Eerder zei ik het al op de site dat ik toch nog steeds stiekum hoop dat 1 van deze 4 avonden misschien unlugged gespeeld gaat worden, zeker weten doe ik dat niet, maar het zou het wel extra bijzonder maken. Counting Crows deden dit eerder ook al in de HMH. Sowieso worden de gigs bijzonder mede door het spelen van nieuwe nummers, dus heb je nog geen kaarten gaan dan snel naar de bekende voorverkoopadressen en wees er bij in december in de HMH!
Big thanks 2: Anitra Bron HMH: Ticketservice & Cyberkane
29-10-2003 voorverkoop Olde Beth gestart!
Op de site van Olde Beth staat dat de voorverkoop as. zaterdag 1 november zou beginnen, maar vanaf vandaag kun je al kaarten reserveren! Telefoonnummer is : 0314 - 681 251. De kaartverkoop gaat net zoals bij Time Out, het bedrag van de gewenste kaarten overmaken naar hun bankrekening en de kaarten worden thuis gestuurd.
Thanks 2: Pascalle :)
27-10-2003 Time-Out in voorverkoop, Can You Handle Me Mix, Hardenberg voorverkoop start 31 okt.! UPDATE!

Cyberkane kwam vanochtend met de primeur, vanaf vandaag kun je bij Time-Out Gemert telefonisch kaarten reserveren voor de gig op vrijdag 12 december. Het telefoonnummer is : 0492 363536. Kaarten kosten 25 euro per stuk + 2,50 reserveringskosten. Kaarten worden naar je huisadres opgestuurd!
Tweede datum nu ook bekend, Hardenberg gaat op donderdag 30 oktober in de voorverkoop plaatselijk en alleen bij Boetiek De Blauw Shop in het centrum van Hardenberg en vrijdag 31 oktober via Ticketservice vanaf 10:00!! Kaarten zullen € 25,00 per stuk zijn.
Overigens op de site van AT staan nu alleen nog Time Out en Podium op de agenda. Wel staan de tijden erbij; vrijdag 12 december Time Out zal Kane om 23:30 spelen en de deuren gaan 22:00 open. Het Podium zaterdag 13 december speelt Kane om 21:00 en deuren zullen 19:30 open gaan! Bij beide try outs geen voorprogramma.
En om alvast helemaal in de stemming te komen, Tom heeft op zijn site de bekende remix van Can You Handle Me als download neer gezet. Deze mix wordt voorafgaand van een gig gedraaid. Op 7 september kreeg hij deze plaat uit handen van Kane voor zijn website, en Tom zou Tom niet zijn als hij deze niet voor iedereen aanbiedt op zijn site! Klik hier om deze speciale mix te downen
25-10-2003 3 nieuwe gigs in december!
Voordat Kane 3 avonden in de HMH staat in Amsterdam doen ze nog 3 try-out gigs!! En wel op 12 december in Gemert Time-Out, op 13 december in Hardenberg Podium en 14 december Wehl Olde Beth. Datum van de voorverkoop is nog niet bekend maar zal waarschijnlijk niet lang duren. Voor de ArenA show dit jaar deed Kane ook een aantal try-outs, en kan je zeggen dat dat toch wel unieke gigs werden. Hou de site in de gaten voor de datum van de voorverkoop!
Bron: Michael
En dan vergeet niet zondagavond 21:00 naar MTV te kijken voor een special rond Kane. Eerder vermeldde ik het al op de site. Er was nogal verwarring wat er nu uitgezonden ging worden maar er komen toch een aantal unieke beelden voorbij van het concert in het paard, beelden uit ArenA en zelf gefilmd materiaal van Dennis. Dus zeker de moeite waard om te kijken!
21-10-2003 Derde datum HMH
Donderdag 18 december is als extra concert toegevoegd aan de reeds bekende datums 19 & 20 december. Op de fansitedag werd al gezegd dat er 4 avonden als optie stonden voor de HMH. Eerst gingen alleen 19 dec. & 20 dec. in de voorverkoop, beide avonden zijn nu uitvberkocht. De vraag naar kaarten bleef groot en donderdag 18 december is er nu bijgekomen, wie weet lukt het toch om 4 avonden in HMH te staan. Ik zelf blijf nog steeds hopen dat 1 van deze gigs misschien unplugged gespeeld gaat worden. Couting Crows deden dit eerder dit jaar ook al een keer door 3 avonden in de HMH te spelen waarvan 1 gig unplugged was. We zullen het zien, hopen mag altijd ;) Kaartverkoop voor What If & More 18 december is vandaag begonnen dus wil je nog ga dan snel naar de bekende voorverkoopadressen en haal je kaarten!
Bron: Mojo.nl Thanks 2: Cyberkane
14-10-2003 Kane MTV & Amnesty & Paard
MTV staat hele maand oktober in het teken van Rocktober. Alle ins en outs van Rock zullen besproken worden en iedere zondagavond zal er een zogenoemde RockSpecial te zien zijn. Zondag 26 oktober vanaf 21:00 zal deze special in het teken staan van Kane. Wat er precies uitgezonden gaat worden is nog niet bekend. Afgelopen zaterdag zijn er wel een aantal opnames gemaakt in het Paard, hopelijk zal dit uitgezonden maar meer info zal nog volgen!
Dan heb je waarschijnlijk op je kaartje voor de HMH al gezien dat Amnesty International erop stond dit gaat samen met een actie van Amnesty. Vanaf 20 november tot eind december organiseert Amnesty International de wedstrijd om de Right Supporters Trofee 2003. Scholen kunnen de wisseltrofee winnen door een bruikbaar idee zoals een rap, poster of logo uit te werken waarmee ze de mensenrechtenactivisten helpen. Amnesty nomineert per regio 1 school die doorgaat naar de grote finale met in de jury onder andere Dinand. Op 19 december wordt de winaar bekend maakt. Op dezelfde avond kunnen de leerlingen van de genomineerde scholen naar een optreden van Kane in de HMH. Meer info klik hier.
Tevens kun je nu op de televisie een reclame zien van Yorin & Kane in de HMH, hieruit kun je toch wel opmaken dat voor de komende gigs in de HMH acties zullen plaats vinden via Yorin FM. En dan over acties, op Kane.nl zijn vandaag de prijswinnaars bekend gemaakt van de speciale VIP actie die je kon winnen na het kopen van de Duitse Rain Down. Hoor jij daarbij? Kijk snel op Kane.nl! In ieder geval alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd & geniet ;)
Foto's Paard online!

12-10-2003 Kane @ Den Haag
Druk weekendje zo speelde Kane vrijdag in Rijssen en gisteren in Den Haag. Setlist was iets anders dan in Rijssen, sgymi, free met snippet just go, taurus, my best, mother, rescue me, let it be, our hearts will beat as one, hold on, head down, damn those eyes, what if intro... faith, rain down on me en afsluiter Power of Love.. in Den Haag werd Master of the game extra gespeeld.
Filmpjes nu online, foto's van Rijssen nu online! Foto's Den Haag volgen zo snel mogelijk..
filmpjes zijn op server die max. per uur aanhoudt, kan dus zijn dat je niet gelijk kan downen, meestal is dit redelijk snel weer verholpen :)
11-10-2003 Kane @ Rijssen & Den Haag
Toch even snel een update voordat we naar Den Haag gaan ;) Gisterenavond speelde Kane wederom in Rijssen bij Lucky & Co. De setlist was als volgt: sgymi, free met snippet just go, taurus, my best, mother, rescue me, let it be, our hearts will beat as one, hold on, head down, damn those eyes, what if intro... faith, rain down on me en afsluiter Power of Love.. foto's & filmpjes zullen zo snel mogelijk in de loop van morgen volgen eerst op naar Den Haag :)
08-10-2003 Update
Door omstandigheden was het even wat rustiger op de site de afgelopen dagen dan normaal maar hier dus even een update van het laatste nieuws :)
Afgelopen zaterdag is de voorverkoop begonnen van de Heineken Music Hall, en zoals we al verwachtte ging beide concerten van zowel 19 dec. als 20 dec. in de voorverkoop. Alleen niet allebei tegelijk wat voor sommige een aantal uur op het postkantoor betekende om te wachten op de kaarten. In ieder geval is zaterdag 20 dec. uitverkocht, er zijn nog steeds kaarten te verkrijgen voor vrijdag 19 december. Dus als je nog geen kaarten hebt, snel naar de bekende voorverkoopadressen om dit concert mee te maken!
Hij is alweer een tijdje uit de Live DVD van Kane in Rotterdam, maar dat hij het goed doet blijkt wel dat er ondertussen meer dan 40.000 exemplaren van verkocht zijn!!
En dan als laatste, er is flink gestemd in Meixners Top 50, KaneMusic komt met het nieuws dat Kane op nummer 1 staat in deze hitlijst. Natuurlijk kan je nog door blijven gaan met stemmen en Kane zolang mogelijk op die nummer 1 laten staan. Klik hier om je stem uit te brengen.

02-10-2002 Nieuwe foto's T-mobile
Het kan niet op, vandaag heb ik weer een aantal foto's gehad van Kane op het T-mobile feest van 20 september. Ik heb alvast 1 nieuwe online gezet, later vanavond hoop ik de rest online te hebben. Big thanks weer aan Steven voor de foto's!
Klik hier voor nieuwe foto en hier voor de rest van T-mobile, later vanavond meer!
01-10-2003 Kane HMH voorverkoop start zaterdag
Zoals eerder vermeldt gaan de kaarten voor Kane in de HMH op 20 december, aanstaande zaterdag 4 oktober in de voorverkoop. Vanaf 10:00 kun je bij de bekende voorverkoopadressen terecht voor kaarten. Kaarten zullen € 30 (exclusief servicekosten) per stuk zijn. Ook dit keer zal er een dj aftershow plaatsvinden. Aanvang is 20:00. Volgens de mailing van Mojo zal dit concert ook weer powered by Yorin FM zijn, dus grote kans dat ook dit keer weer acties via Yorin FM zullen volgen. Alleen op Ticketservice.nl staan 2 datums, zowel 19 december als 20 december die as zaterdag in de voorverkoop gaan. De mailing van Mojo had het echter alleen over 20 december, het kan dus best zo zijn dat beide datums in de voorverkoop gaan zaterdag!

29-09-2003 Kane weer genomineerd voor Best Dutch Act MTV Awards
Je dagelijkse stemrondje kan weer beginnen, want vandaag zijn de genomineerden bekend gemaakt voor de European Music Awards 2003, En ook dit jaar is Kane, voor de vierde keer in rij, genomineerd voor Best Dutch Act! Als Kane de award dit jaar weer wint zal dat de derde keer zijn. Dit jaar zijn mede genomineerd Blof, Junkie XL, Beef en Tiesto. Dus kom op naar de site van MTV en stem je suf op Kane want drie keer zo'n award winnen is alleen maar goed voor het buitenland om te laten zien wat ze in huis hebben ;)
28-09-2003 voorverkoop HMH 4 oktober
Dinand maakt in een update op Kane.nl bekend dat de voorverkoop voor de Heineken Music Hall gig van zaterdag 20 december, a.s. zaterdag 4 oktober om 10:00 begint bij de bekende voorverkoopadressen. De gig wordt genaamd What If & More en zal dit keer geen hele grote show zijn zoals bijv. in Ahoy'. Ze willen het dit keer klein en groot doen, oud en nieuw-uit-te-proberen materiaal kortom we zijn benieuwd ;) Verder in de update nieuws over Duitsland. Lees het volledige stuk op hier.
27-09-2003 Win meet & greet met Kane, Kane aankomende week Duitsland
Had je nog je twijfels om de Duitse single versie van Rain Down te gaan kopen dan is dit misschien een reden om het wel te gaan doen, want Kane geeft 20x een Meet&Greet weg voor 1 van de komende HMH gigs op 20 december. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is; Koop de single via www.amazon.de of in een winkel in Duitsland. Stuur je aankoopbewijs (print van bevestiging van Amazon.de of een kopie van de kassabon) naar:
AT Productions Kane actie Vondelstraat 12513 EN Den Haag. De winnaars worden op maandag 13 oktober a.s. bekendgemaakt op www.kane.nl.
Sani van Kane-Germay meldt dat Kane vanaf 29 september weer in Duitsland is voor oa.a verschillende radio-interviews. Zo zullen ze o.a. maandag 29 sept. een interview doen op WDR2 en een liveperformance op DSF. Dinsdag 30 september zullen ze te gast zijn bij Antenne Bayern, Rockantenne, Radio Gong, Bayern 3 in München. Deze radiozenders zijn live via internet te horen! Voor volledige lijst van interviews klik hier.
22-09-2003 Foto's T-mobile UPDATE NIEUWE FOTO'S
Zaterdagavond speelde Kane op het bedrijfsfeest van T-mobile. Toegang was alleen voor genodigden van T-mobile. Ze speelde o.a. Rescue Me. Foto's van deze avond staan nu online.
UPDATE 25.09.03 14 nieuwe foto's online!
Big thanks to: Steven :)
20-09-2003 Beetje stil..
Even een kleine update, op het moment is het erg rustig rond Kane wat nieuws betreft. De plaat What If is uitgesteld in Duitsland van 13 oktober naar 3 november. De single Rain Down staat nog steed op 29 september, zoals eerder gezegd om Kane mee te helpen de Duitse charts in kun je de single in het weekend van 4 oktober online bestellen.
Dan kun je bij the box l aangeven wie je een keer zou willen zien in P.U.R.E., de unplugged show van the box. Deze keer kun je onder andere ook kiezen uit Kane dus wil je Kane daar een keertje zien breng dan je stem uit op the box.nl
14-09-2003 Foto's & filmpje van Kane op Pisart in Eijsden online
Gisterenavond speelde Kane op het Pisart festival in Eijsden. Een nieuw festival wat dit jaar voor het eert georganiseerd werd. Behoorlijk eindje weg voor de meeste van ons maar desondanks was de tent uitverkocht. Kane speelde dezelfde set als de laatste paar keren met als toegift Power of Love.
Foto's en kort filmpje van Head Down staan nu online!!
11-09-2003 Release 1 week uitgesteld & Kane bij Westpop
De single release van Rain Down in Duitsland is uitgesteld met 1 week naar maandag 29 september. Dit houdt onder andere ook in als je hem vanuit Nederland wil bestellen je dit ook 1 week later moet doen via bijv. amazon.de in het weekend van 4oktober, om Kane mee te helpen die Duitse charts in. In de week van release zal hier op de site een directe link komen met uitleg om de single te bestellen.
Bij Westpop van deze week hebben ze een kijkje bij Kane genomen op Dancepop. Je ziet SGYMI en Rain Down live (met een paar bekende mensen springend in publiek haha) en een interview met Dinand, uitzendingen zijn donderdag 19.30, 20.30, 21.30 22.30, 23.30, 00.30, vrijdag tussen 09.00 en 17.00 uur en zaterdagnacht van 01.30 tot 09.00 op TV West.
07-09-2003 Fansitedag 2003 & vvk Kane Den Haag via FRS
Net terug uit Delft na fansitedag 2003, dit maal in de oefenruimte van Kane. Even kort een paar nieuwtjes wat deze middag bekend is geworden; Kane zal 17 t/m 20 december in de HMH spelen, Marlon heeft met zijn site de VIP Backstage pas gewonnen, toppertje Marlon! meer dan verdiend :), dit najaar wordt voor Duitsland en Italie om te veroveren de rest van de landen wordt begin volgend jaar. Rain Down komt uit in Duitsland op 20 september maar wil je Kane helpen om in de Duitse charts te komen koop de single dan in het weekend van 27 september via Amazone.de, dan pas telt het mee in de charts en dan pas kun je Kane dus helpen om die Duitse Charts in te komen.
Eigenlijk was de bedoeling dat ik door zou crossen naar Elst naar Dancepop, maar helaas ben ik nog te ziek en ga ik dat niet redden, voor iedereen die gaat have fun!
Thanks aan Es, alle webmasters, tagwinners, fans en aan Kane voor deze fansitedag.
Foto's & verslag online
As zaterdag 13 sept. begint de voorverkoop voor het Paard van Troje in Den Haag, kaarten uitsluitende via de Free Record Shop. Na gebeld te hebben met de FRS blijkt dat dit alleen gaat via de grote FRS, check dus even voor de zekerheid of de FRS bij jouw in de buurt ook kaarten verkoopt!
05-09-2003 Rain Down Duitsland
Op BMG.de is de nieuwe singlehoes te zien van Rain Down. De single zal de volgende tracklisting bevatten en uitkomen op 22 september:

1. Rain down on me ('What if' versie)
2. Rain down on me (Live @ 'Barend en Van Dorp')
3. Rain down on me (DJ Tiësto remix)
4. So glad you made it (Live @ Amsterdam ArenA)
5. The power of love (Live @ Amsterdam ArenA)
6. Rain down on me videoclip (regie: P. Ullaeus)
Extra interview with Dinand

Thanks 2: In2Kane

05-09-2003 Kane in Het Paard van Troje
Eerder was al bekend gemaakt dat Kane zaterdag 11 oktober in Het Paard van Troje in Den Haag zal staan het blijkt dat het gaat om een Audio Deluxe concert. Audio Deluxe is een samensmelting van verschillende muziekstijlen dit keer dus rock en dance. De organisatie heeft dit al eerder succesvol gedaan in het Haagse Spuitheater waar tijdens een drie-daags festival optredens van Direct, Spider Rico, Anthony Pappa, Michel de Heij, Highhess, Shapeshifter en Justin Robertson werden afgewisseld. Na het optreden van Kane zal er een afterparty zijn met nationaal en internationaal bekende dj’s zoals de Haagse dj Remski (Club Geluk), de Rotterdamse dj Benny Rodrigues (Dance Valley, Sensation, FFWD Heineken Dance Parade), dj Roog (More, Club Risk) de Engelse dj Dave Seaman (Cream, Global Underground) en dj Stef Vrolijk (Everybody, Sadie Records). Zaterdag 11 oktober gaan de deuren open om 21:30 en Kane zelf zal spelen rond 22:30. Voor deze avond zijn twee soorten toegangsbewijzen beschikbaar: Kane & afterparty: 1000 kaarten beschikbaar € 20,- en voor alléén de afterparty: 600 kaarten beschikbaar € 12,-. Kaarten voor Audio Deluxe zullen verkrijgbaar zijn via de Free Record Shop volgens de site van Partyscene, op dit moment is echter nog niks bekend daarover dus meer info volgt nog. De organisatie benadrukt dat de minimumleeftijd voor dit evenement 18 jaar is en hier zal streng op worden toegezien!
Bron: Partyscene

03-09-2003 Openingsfeest Het Paard
Morgen 4 september is de opening van Het Paard in Den Haag. Dit wordt gevierd door een openingsfeest, vanaf 20.30 zal er een concert plaats vinden met haagse coryfeeen uit heden en verleden onder de naam Haagse Supersessie. TV West wist te melden dat een aantal bandleden van de Golden Earring, Di-rect en Kane zullen meewerken aan deze avond. Overigens staan er geen namen vermeldt op de site van Het Paard voor deze avond, wel is het uitverkocht.
Bron: TV West

02-09-2003 KaneFansitedag
Aanstaande zondag 7 september wordt voor de tweede keer de Fansitedag gehouden, dit keer zoals al eerder vermeld in de oefenruimte van Kane in Delft, de plek waar alles gebeurd. Gisteren zijn de winnende sites en tagnummers bekend gemaakt en ook dit jaar mag ik erbij zijn met de site! Erg kicke weer en heb er veel zin in. Voor 3 sites wordt deze dag wel heel bijzonder want Kane maakt hun fansite top 3 bekend! Voor de top 3 heeft Kane prijzen, met als hoofdprijs een speciale 'one of a kind' VIP-backstagepas tijdens de te verwachten HMH shows in december; de band ontmoeten, zien wat er allemaal gebeurd zo'n dag kortom de droom voor iedereen en zondag wordt de top 3 bekend gemaakt.
Hieronder de lijst van de nog 28 andere sites die uitgenodigd zijn:

01. As long as You want Kane, 02. A tribute too Kane, 03. CyberKane, 04. Diana's Dinandsite, 05. I Love Kane, 06. Kane-Fansite, 07. Kane-World, 08. Kane-Zone, 09. Kane 2002, 10. Kane 6j, 11. Kane Cluppie, 12. Kane Crew, 13. Kane FM, 14. Kane Germany15. Kane Inside, 16. Kane Music, 17. Kane Rules, 18. Kane Site, 19. Kane World, 20. Martijn Bosman Fansite21. Sanne Kane, 22. What If, 23. Kane4Ever, 24. Everything about Kane, 25. Fen van Den 26. EnaksKanesite27. Kane.pagina.nl,28. In2Kane
31-08-2003 Update-tje
Even een kleine update van mij, de laatste dagen is het nogal rustig hier op de site geweest doordat ik ziek thuis ben. Ik had al mailtjes gehad waar de foto's bleven van Amuse, de bedoeling was inderdaad dat ik er heen zou gaan maar door alles ben ik dus niet geweest. In ieder geval wil ik wel even een paar mensen bedanken voor alle lieve mailtjes en ecards maar vooral ook voor de waanzinnige, lieve kaart die heb gekregen, diegene die erop staan zullen het wel begrijpen, maar thanks big time, echt super lief, words can not say how much it means to me....
24-08-2003 Kane @ Bernissepop
Gisterenavond speelde Kane op Bernissepop Heenvliet. Bomvolle tent waar het vooral weer eens heet was. Geluid was op sommige momenten iets wat minder maar desondanks was het toch weer een super gig. De setlist was het zelfde als in Woerden, SGYMI, Taurus, Master of the game, Let it Be, Hold on, Before you let me go, Head Down, Damn Those Eyes, My Best, Rain Down en als toegift weer Power of Love. Volgorde van de nummers kan iets anders zijn.
2 filmpjes Master nu online!! Foto's online!
Dan heb ik via Jurgen een drumstokje van Martijn die hij afgelopen zaterdag heeft gebruikt op Bernissepop, wil je deze hebben stuur mij dan even een mailtje en wie weet is hij voor jouw!!

20-08-2003 Stenders Vroeg, Voorverkoop Lucky&co Rijssen & TWIX Actie
Op 15 juni meldde ik al dat Stenders Vroeg een feestje geeft en wel op 1 december in de Brabanthallen, je kon toen stemmen op 1 van de 3 genomineerde acts waaronder Kane. Dat er flink is gestemd blijkt wel, vanochtend op 3FM hoorde ik dat er al 3 bands geboekt waren waaronder dus Kane, Di-rect en Within Temptation. Deze 3 bands zullen op 1 december optreden. Als het goed is kunnen alleen leden van het Stender Vroeg genootschap hier naar toe, maar meer info gaat nog volgen.
Voorverkoop voor het concert van Kane op vrijdag 10 oktober in Lucky&co in Rijssen start op as zaterdag 23 Augustus as. via Ticketservice en de regionale adressen. Tickets kosten: €22,50. De zaal is 20.00 uur open en de aanvang show is 21.30 uur. Meer info op Lucky&co.
Vanaf 15 aug. t/m 31 okt. maak je bij Twix kans op een meet & greet met Kane in Duitsland! Het enige wat je hiervoor hoef te doen is je te registeren op Twix.nl paar vragen in te vullen en dan kan het punten sparen gaan beginnen. Want diegene met de meest punten maakt kans op de meet & greet. Voor meer info check dus Twix.nl.
Thanks 2: Michael

19-08-2003 Update gig Rijssen, Den Haag, Fansitedag, showcase Amsterdam
Dinand maakt in een update op Kane.nl flink wat nieuwtjes bekend waaronder 2 nieuwe gigs, namelijk vrijdag 10 oktober Lucky & Co in Rijssen en zaterdag 11 oktober Paard van Troje in Den Haag. Info over voorverkoop volgt!
De datum van de fansitedag is bekend, zondag 31 augustus zal de tweede fansitedag worden gehouden in Delft. Plaats, datum weten we nu nog de mensen die mogen komen, deze worden volgende week bekend gemaakt, dus heb je je nog niet opgegeven met je site of tagnummer doe dat dan nu even op het forum van Kane.nl
En dan denk wel het meest belangrijke nieuwtje; Donderdag 28 aug. wordt er een showcase gegeven in de Amsterdamse Amuse Bouche. Klein zaaltje voor hooguit 200 man, waaronder een aantal internationale platenbobo's van de platenmaatschappij BMG, maar er zijn 150 plekken over, dus als jij bij de eerste 150 man zit mag je dit unieke concert live meemaken. Dat gaat nog wat worden daar voor de deur, Ahoy in 20 minuten uitverkopen nu de eerste 150 man naar binnen ;)

16-08-2003 Woerden
Gisterenavond speelde Kane na een korte break op de Woerdense Vakantieweek. Wat overigens wel een apart optreden was, sowieso doordat ze nu weer met 4 man op het podium stonden maar ook omdat het de eerste keer was dat het nieuwe nummer Master of the game werd gespeeld. De setlist was als volgt: SGYMI, Taurus, Let it Be, Master of the game, Before you let me go, Hold on, Head down, Damn those Eyes, My best wasn't good enough, Rain down en als toegift Power of Love.
Foto's nu online, klik hier voor een kort filmpje van Master en tevens een paar van de Paap.

15-08-2003 Pepsi Stage unplugged
Nog even snel een update voordat we naar Woerden gaan, vanavond speelt Kane dus op de Woerdense Vakantieweek,zoals het er nu uit ziet zal dit rond 23:00 zijn. Maar je kunt het hele weekend in de Kane sfeer blijven want morgen vanaf 20:00 zal op Kane FM het volledige concert van 23 feb. uit de Pepsi Stage uitgezonden worden. Vanaf 19:00 zal Tom, van de What If site, nummers draaien in de sfeer van unplugged. Dus heb je morgen niks te doen zeker vanaf 19:00 inloggen op Kane FM.
Dan komt In2Kane met het bericht dat er op 7 sept. in de Rotterdamse danceclub Off_Corso i.s.m. Stichting Culture Clash en Floorfillers het 'Come Together' festival wordt gehouden. Op deze dag vindt er ondere andere een platenbeurs plaats en wordt er een veiling gehouden waarvan de opbrengst gaat naar de stichting Vrienden van het Sofia Kinderziekenhuis. De veiling zal worden gehouden van 20:00 tot 21:00 en onder andere Karen Rosetzsky (fotografe Kane) en Dennis van Leeuwen zullen spullen aanbieden voor deze veiling.

08-08-2003 KaneFansite dag, What If Goud, Optreden Enschede niet waar
Even een wat latere update dan normaal, maar het was nogal rommelig hier ;) In ieder geval is er nieuws over de fansitedag die binnenkort gehouden gaat worden op een wel hele bijzondere plek namelijk de oefenruimte in Delft. In verschillende tv programma's en interviews in tijdschriften is er al een klein beeld gegeven hoe deze de ruimte eruit ziet. aar wie weet ga jij binnenkort dat zelf zien! want de fansite dag wordt voor 5 Taghouders wel heel speciaal, het enige wat je daarvoor hoeft te doen is op het forum van Kane.nl de reden te geven waarom jij daarbij aanwezig wil zijn met uiteraard je tagnummer. Natuurlijk kan je je nog steeds opgeven als je een Kane Fansite hebt en graag bij deze bijzondere dag aanwezig wilt zijn.
What If doet het goed in Nederland want het album heeft nu al een gouden status behaald! De singlemix Rain Down door Tiesto blijft het ook waanzinnig goed doen, hij staat nu op 1 in de DanceCharts..
Dan is er op Kane.nl een bericht verschenen dat er geen sprake is geweest van een optreden 6 september in Enschede. In een krantenartikel van de Twentse Krant kon je opmaken dat Kane bij de opening van een markt aanwezig zou zijn, maar niks blijkt minder waar te zijn.

31-07-2003 Nieuwe Kane Fansite, Creme de la creme bevestigd UPDATE

Hij liep al een hele tijd rond met het idee, zou ik nou wel of niet doen, maar vanaf vandaag dus officieel online de Kane site van Davidian genaamd Kane Crew.nl! Neem zeker even een kijkje op deze site want het wordt volgens hem een site die je alle info gaat geven over bijv. 1 van de kane gigs, tickets, setlists noem maar op je kunt het daar gaan vinden.
Kane Inside komt met de bevestiging dat Kane inderdaad op het Creme de la creme festival zal spelen. DinandDennis.com mailde mij dat op de site van Creme de la Creme nu bekend is gemaakt dat Kane op 28 november in de Statenhal van 19:30 - 21:30 samen met Van Dik Hout zal spelen, thanks Natascha :)

27-07-2003 Update

Even een teken van leven op de site, op het moment is het nogal stil rondom Kane waardoor er weinig updates zijn. Vanaf 1 augustus moet het weer gaan beginnen dan wordt Rain Down in het buitenland gereleased en is het afwachten hoe het buitenland deze single gaat oppakken. Rain Down is uitgekozen als titelsong onder de aankondigingscommercial van de 'Bundesliga' in Duitsland en zal de komde 8 weken primetime worden uitgezonden op de Duitse TV.
1 aug. zal gelijk ook de nieuwe Kane site online komen Rich komt met de link waar een klein voorproefje wordt gegeven hoe deze nieuwe site er uit komt te zien klik hier.
En dan zal er weer een Kane Fansite dag komen! 29 september 2002 was deze dag in de Wisseloord Studios bij de opname en voorbereiding van What If en nu bijna een jaar later wil Kane weer een Fansitedag organiseren. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is, je site op te geven in het speciaal hiervoor geopende forum op Kane.nl.
Over de filmpjes, de server waar ze opstaan heeft nog steeds problemen waardoor ze de ene keer wel te bereiken zijn en de andere keer niet. Ik ben op het moment hard op zoek naar andere ruimte waar ik ze onder kan brengen. Zodra ik wat gevonden heb vermeld ik dat hier.
En dan als laatste even wat site nieuws, Digits biedt vanaf vandaag de MP3 Kane in ArenA aan, CyberKane heeft een nieuwe lay-out en Ron is ook weer terug van weggeweest met een nieuwe opzet Kane FM, check zeker even deze sites uit :)
15-07-2003 Nieuwe gigdatum
Michael komt vandaag met een nieuwe gigdatum en wel op 28 november zal Kane optreden op een festival genaamd Creme de la Creme. De tijd is nog niet bekend maar volgt nog op de site. In ieder geval kan je tot 1 aug. kaarten halen bij de Douwe Egberts winkels , ja van de koffie ;)
En dan vanaf vandaag is hij weer back online de nieuwe uitdaging van Richard Kanemusic.tk. Nieuwe lay-out, nieuwe naam zelfde webmaster, kortom neem even een kijkje op zijn nieuwe site.
10-07-2003 Kane 6 september Enschede & foto's afscheid Isabelle
Volgens een artikel in de Twentse Courant zal Kane op 6 september optreden in Enschede. Wegens het terugkeren van de plaatselijke markt wordt er een groot feestprogramma gepresenteerd waaronder dus Kane zal optreden. Lees hier het artikel.
Thanks 2: Rich
Op de site van Starnews staat een verslag van het afscheid van Isabelle met een paar foto's van Dinand & Dennis. En vanaf vandaag ook op de site van Isabelle!!
09-07-2003 Single op 3 binnen & stijgt door naar nummer 1!!!
De dubbel single Before you let me Go met de Tiesto Rain Down mix kwam al van het niets op 3 binnen waardoor het al gelijk in de 1e week de hoogste nieuwe binnenkomer was, maar dat hij goed aanslaat blijkt wel uit het feit dat hij nu doorstijgt naar nummer 1!!! What If het album doet het ook goed die staat in de nieuwe week op nummer 2!
De single Before & Rain was 28 juni te koop bij het concert in de ArenA en vanaf 1 juli in de winkels. Dat het een aparte single is bleek wel uit het feit dat in 1 week DanceSmash en Megahit was. Benieuwd hoe dit verder gaat aflopen! ;)
06-06-2003 Even update & Problemen filmpjes
Even een klein updatetje, Dinand schreef in een stukje op Kane.nl dat er wsch in de maand december een paar gigs op de planning staan voor de HMH. In augustus gaat gaat 'Rain Down' uit in het buitenland. Meer info gaat dus nog volgen!
Dan even het volgende, door een storing op de server waar de filmpjes staan kan je nogal wat andere filmpjes gaan zien, uiteraard niet de bedoeling maar ik kan er helaas niks aan veranderen. Hoop alleen dat de storing snel verholpen is en dan alleen maar Kane filmpjes te zien zijn en niet van die andere mensen ;)
29-06-2003 Kane ArenA
Gisteren speelde Kane in de Amsterdam ArenA. De show was ook live via YorinFM te beluisteren. Als aftershow was DJ Tiesto er, en gelijk werd de video geschoten voor de Rain Down on Me Tiesto remix. Dus wie weet zie je jezelf nog terug ;)
Foto's & filmpjes staan nu online!!

28-06-2003 Dinand in Algemeen Dagblad
In het Algemeen Dagblad van vandaag staat een heel open interview met Dinand. "Gedreven, perfectionistisch, dominant, koppig tot het tegendeel is bewezen. En energiek hè. Als ik niks doe, hoopt zich een enorme rusteloosheid in me op, dan implodeer ik. Ik weet dat ik moeilijk voor anderen kan zijn, voor sommige mensen misschien beangstigend. Maar het beeld dat bepaalde media schetsen van Dinand Woesthoff, is doorspekt met vooroordelen, met afgunst en onfatsoen."
Je kan het online lezen als je lid bent van de site.

26-06-2003 ArenA
Suzanne schreef in het gastenboek wel een handige tip, op de site van de ArenA k un je nu foto's zien van de opbouw van het podium en tevens vind je er info over de plaatsindeling. Thanks Suzanne!
22-06-2003 Kane Korenmarkt Arnhem
Gisteren speelde Kane op de Yorin FM Kick-off party in Arnhem. Dit optreden werd ook live uitgezonden op YorinFM als je dat hebt gemist kan je dat hier downloaden. Tevens waren er ook tvcamera's aanwezig dus wsch gaan we dit optreden snel een keer terug zien op Yorin. In ieder geval dinsdag 1 juli is de special van Kane op Yorin te zien.
Foto's staan nu online! Filmpjes volgen later.

20-06-2003 Yorin 2 Kane & Rain Down Tiesto mix Dancesmash 538
Vanaf maandag staat Yorin weer in het teken van Kane. Je maakt dan kans op het album What If, de DVD Live in Rotterdam en de laatste kaartjes voor de gig in de ArenA, maar zoals nu toch wel bijna een gewoonte is geven ze ook VIP Treatment kaartjes weg! Deze treatment houdt in opgehaald te worden met een limo, eten, meet & greet en natuurlijk bij het concert aanwezig te zijn! Luister dus vanaf maandag naar YorinFM.
De DanceSmash van deze week op radio 538 is de remix van Rain Down On Me door DJ Tiesto. De single heeft eigenlijk een dubbele A-kant, want ook Before you let me go met Ilse De Lange staat erop. De single kan je vanaf 28 juni in de ArenA kopen tijdens het concert. Ga je niet naar het concert dan kun jehem vanaf 1 juli kopen bij de platenzaak !
Op de single zal dan ook de New Video Rain Down On Me te zien zijn. Maar de remix van Rain Down kun je deze gehele week dus veel te horen op 538!
18-06-2003 Kane bij Stenders Vroeg
Vanochtend was Kane & Ilse de Lange te gast bij Stenders Vroeg. Heb je dit gemist dan kan je het nu beluisteren op de site van Stenders Vroeg bij het audiohoekje of via deze rechtstreekse link voor Before you let me go en Rain Down on Me.
Op Kroegenweb.nl zijn nu ook foto's verschenen van afgelopen maandag in de Paap, klik hier op naar de site toe te gaa
n
17-06-2003 Kane de Paap
Net thuis uit de Paap in Den Haag. Laatste van de 4 try-outs voor de ArenA. Optreden was erg ok, de tempratuur liep weer hoog op! Benieuwd hoe het gaat worden in de ArenA. Eerst nog zaterdag de kickoff party van Yorin in Arnhem. Zoals het er nu uitziet zullen ze rond 19:00 spelen. Verder kan je op 1 juli a.s.21.30 op Yorin een special over Kane zien, met daarin oa opnamens van de laatste clubgig in de Paap in Den Haag en nog meer!Foto's en filmpjes nu online!
15-06-2003 Stenders Vroeg-feestje
Binnenkort organiseert Stenders Vroeg een feestje, jij kan bepalen wie er op dit feest zullen optreden. Elke keer zijn er 3 acts genomineerd waaruit je kan kiezen, deze week is het de beurt aan Kane. Ga naar de site van Stenders Vroeg, klik je Heute en dan Winnuh en breng je stem uit! Dan blijven nog even bij Stenders Vroeg want Digits meldt dat Ilse & Dinand as woensdag in de uitzending zullen zijn en Before you let me go zullen spelen. Stenders Vroeg is elke werkdag tussen 06:00 en 09:00 te horen op 3FM.
13-06-203 Kane kickoff party Yorin Arnhem , foto's dordrecht & Den Bosch, PisartFestival, Vakantieweek Woerden
Kane zal op 21 juni een optreden geven en op de korenmarkt in Arnhem!! Yorin FM is namelijk in heel het land in de ether te horen en "viert" dit door een zogenoemde Yorin FM Kick-off Party! De kick-off zal vanaf 18:00 beginnen!
En gelijk nog een 2 nieuwe datums in het vooruitzicht want Kane zal op zaterdag 13 september spelen op het Pisartfestival in Eijsden Limburg. Kaarten gaan 14 juli in de voorvekoop of je kan ze nu op de site alvast reserveren. Thanks 2: Es.
En de 2e datum, is vrijdag 15 augustus Kane zal dan op de Woerdense Vakantieweek spelen. Kane heeft hier al eerder gespeeld in aug. 2001 . Voorverkoop zal wsch via VVV gaan maar meer info volgt hier nog over. Thanks 2: Enak
Foto's & filmpjes W2 Den Bosch nu online!

09-06-2003 Terug van vakantie, Kane in de Paap & op dancepop
En weer terug van weekje vakantie! In dit weekje weer aardig wat dingen gebeurd zoals een waanzinnig optreden in Dordrecht. Berichten van vooral heet maar een super optreden met veel jammen. Ester heeft deze avond foto's gemaakt en zullen nog volgen en verschijnen op de site. De setlist was in ieder geval als volgt: SGYMI,Taurus,Hands,Rescue Me,Where do I go,Faith,Hold on,Let it be,Waiting Waiting,Before you let me go,Head Down,Damn Those Eyes,ALAYWT,My Best,Rain Down.
Dan komt In2Kane vandaag met het nieuws dat Kane 16 juni in de Paap in Den Haag zal spelen!! De laatste try-out voor de ArenAshow en dat wordt bijzonder in de Paap. Kaarten zijn niet te koop maar alleen te winnen via Stenders Vroeg op 3FM, naam zegt het al programma is elke werkdag tussen 06:00 en 9:00. Dus dat wordt wekker weer zetten en aan die telefoon hangen naar de studio ;) Telefoonnummer is: 0800-1336 en per sms: 3333.
Vorige week kwam Kane Inside met het nieuws dat Kane dit jaar op DancePop zal staan en wel op zondag 7 september. Kaarten zijn al in de voorverkoop gegaan en te verkrijgen via de bekende voorverkoopadressen.

01-06-2003 weekje op vakantie
Komende week zal de site niet rechtstreeks geupdate worden, ik ga namelijk een weekje op vakantie. Hou het gastenboek in de gaten voor het laatste nieuws of kijk op 1 van de andere fansites zoals; Rikane, Kane Inside of In2Kane. Voor iedereen die naar Dordrecht toegaat have fun & genieten, als het goed is zullen hier binnenkort ook foto's verschijnen van de gig thanks 2 Es. In ieder geval over 8 daagjes ben ik er weer ;)
29-05-2003 DJ Tiesto afterparty Kane ArenA

Het gerucht ging al en eigenlijk was het al een beetje bevestigd door Dinand zelf in een interview na zijn optreden tijdens de show van Tiesto in Gelredome, maar vandaag kwam dan de bevestiging DJ Tiesto zal de aftershow verzorgen in de Amsterdam ArenA!
Bron: Michael
29-05-2003 Tracklist What If
Van het album What If zal er een gelimiteerde versie verschijnen met een bonus cd van het concert in Ahoy'. Alleen is er weer een beetje verwarring rond de relaesedatum. Volgens Kane staat deze nog op 10 juni maar volgens Bol.com 17 juni de gewone uitgave en 19 juni de gelimiteerde uitgave en bij Musicstore noemen ze echter 30 mei de gelimiteerde uitgave en 13 juni de gewone uitgave.
Dit zal in ieder geval de tracklist zijn, thanks 2 In2Kane & Kane-Inside:

Tracklist What If:
1. My best wasn't good enough
2. Rain down on me
3. Let it be
4. Can you handle me
5. So glad you made it
6. Damn those eyes
7. Head down
9. Mother
9. Hold on to the world
10. Before you let me go
11. Our hearts will beat as one

Tracklist Bonus CD:
1. Taurus
2. Where Do I Go Now
3. Before You Let Me Go
4. Hold on To The World
5. Let it Be
6. Head Down
7. Damn Those Eyes
8. Can You Handle Me
9. So Glad You Made It
10. My Best Wasn't Good Enough
11. Rain Down on Me

26-03-2003 Arsenaal Vlissingen
Net terug uit Vlissingen na de eerste try-out voor de ArenA show. Een show met de volgende setlist: So Glad You made It, Taurus, Hands, Faith, Where do I go now, Rescue Me, Hold on to the world met jam, Let it Be, Waiting Waiting, Head Down, DamnTthose Eyes, As long as you want this en afsluiter Rain Down.
Foto's Arsenaal Vlissingen & Filmpjes Vlissingen

Dan ook gelijk nog even een bedankje, thanks aan iedereen voor de waanzinig, gave en leuke reacties over de nieuwe site en het 2 jarig bestaan daarvan, erg cool en meer dan gewaardeerd! Thanks again :)
24-05-2003 Site 2 jaar online
24 mei 2001 ging de site voor het eerst online, vandaag dus 2 jaar geleden! In 2 jaar waanzinnig veel gebeurd, veel gigs, in plaatsen geweest waar je nog nooit van gehoord had, foto's maken voor de site, nieuwe mensen leren kennen, 3 verschillende layouts, meer dan 1400 berichten in het gastenboek kortom veel gebeurd en voorbij gevlogen.
2 jaar was wel een reden voor een nieuwe lay-out en weer een nieuwe intro online te zetten. Ik hoop dat jullie het een beetje ok vinden! Vanaf vandaag is de site ook te bereiken via www.kane-el.nl!
In ieder geval wil ik wel een paar mensen bedanken, altijd fout om namen te gaan noemen omdat je er altijd een paar vergeet haha, maar ik doe het toch hehe..
Als eerste alle bezoekers die elke dag weer langskomen, de leuke berichten per mail en in het gastenboek, de tipgevers, Ester, HJ, Jans, Richard, Pascalle, Digits, Patz, Kim, Taija, Marlon, Gerard vd IJssel, Ad & Anja, Matto, alle webmasters, iedereen die de site gelinkt heeft, Art voor je hulp weer and last but not least Kane, Dinand & Dennis thanks voor alle support! Aardig lijstje geworden maar big thanks 2 you all!!
17-05-2003 Kane op Bernissepop
Het gerucht ging al een tijdje maar Kane zal op 23 augustus optreden op BernissePop. Het programma ziet er als volgt uit: 19.00 uur: tent open 20.45 uur: voorprogramma: Fragment 22.00 uur: hoofdact: Kane 02.00 uur: tent dicht. De kaartverkoop zal online gaan en starten op 24 mei! Check de site van Bernissepop voor meer info!
15-05-2003 Arsenaal Vlissingen bevestigd
De derde gig is vandaag door Kane.nl bekend gemaakt. Gisteren kon ik je meldde dat er een optie was genomen op Arsenaal maar vandaag is deze dus bevestigd door Kane. Kane zal zondag 25 mei optreden in Arsenaal Vlissingen! Kaartverkoop zal as zaterdag 17 mei vanaf 11.00 uur tot 16.00 uur zijn in het café van het Arsenaaltheater (max. 4 kaarten per persoon).
14-05-2003 Eerste gigs bekend Bibelot & Willem2. Arsenaal Vlissingen??
Ester mailde mij het volgende, Kane zou een optie hebben genomen op Arsenaal in Vlissingen en wel op zondag 25 mei. Arsenaal wist nog niet of dit een avond of middag concert wordt, wat het
gaat kosten en wie de kaarten verkoopt. Maar hou de site in de gaten!!!
Cyberkane komt vandaag met weer een nieuwe gig namelijk op 12 juni zal Kane optreden in Den Bosch in de W2 concertzaal!! Kaartverkoop zal morgen al beginnen bij Sounds in de ArenA in Den Bosch.
Kane Inside kwam gisteren al met de eerste gig op 5 juni in de Dordrechtse "Bibelot". Kaartverkoop zal vanaf 24 mei beginnen en er kunnen max. 4 kaarten per persoon worden gekocht!
Tevens schrijft dinand vandaag op Kane.nl dat het in totaal 4 gigs worden, Groningen is helaas afgevallen. Exacte data en natuurlijk plaats kun je als het goed is deze week verwachten op Kane.nl. Nog even spannend dus :)

13-05-2003 Ilse de Lange voorprogramma Arena
Op de site van Ilse de Lange werd vandaag een persbericht geplaatst met daarin de bekendmaking dat Ilse het voorprogramma zal gaan verzorgen in de Amsterdam Arena. Tevens werd ook wel erg apart nieuwtje bekend gemaakt namelijk dat volgende week de single ‘Before you let me go’ in promotie gaat. Het duet wat is opgenomen tijdens de concerten van Kane in Ahoy’ in december vorig jaar. Het programma voor de Arena gaat er als volgt uitzien:
19.30 – 20.15u Ilse DeLange
21.00 – 23.15u Kane
23.15 – 00.00u DJ aftershow

Credits: Rikane
Bron: Ilse de Lange

11-05-2003 Dinand bij Tiesto
Zaterdagnacht draaide Tiesto in de Gelredome vanaf 00:00 een geweldige show. Dinand was 1 van de special guest en de eerste foto's daarvan kun je hier bekijken.
Download hier Rain Down On Me van afgelopen zaterdagnacht Dinand bij Tiesto!
De server waar de downloads opstaan is wegens storing af en toe moeilijk bereikbaar. Credits: Dimitra
Interview met Dinand over Tiesto in Concert ASF
05-05-2003 Update Kane.nl
Dinand vertelde op Kane.nl in een update dat ze voor de ArenA gig nog 4 of 5 gigs gaan doen verspreid over Nederland! Genoemd wordt Groningen, Zeeland, Limburg, Brabant, en hooguit 400 of 500 man per zaal. Data en locaties volgen nog, dus hou de site in de gaten!
Tevens zijn ze op zoek naar foto's van jouw en 1 van de bandleden van Kane voor een fotoboek wat Kane binnenkort gaat uitbrengen. Check Kane.nl even voor alle info.
29-04-2003 Dinand te gast bij Tiesto
In de nacht van 10 op 11 mei treedt de dj Tiësto in de Gelredome in Arnhem daar op tussen 23.00 en 7.00 uur met een acht uur durende show. Tijdens deze show zullen Dinand & Skunk Anansie-zangeres Skin speciale gasten zijn. Het concert is al uitverkocht, maar 3FM en organisator ID&T zenden Tiësto In Concert live uit. Er blijven nog steeds geruchten gaan dat Tiësto toch wel de dj is op de afterparty in de ArenA, zodra er meer bekend is zul je het hier lezen..
Thanks 2: In2Kane

22-04-2003 Paaspop Schijndel & Lemelerveld
Thuis weer naar een behoorlijk hefig weekendje. 1e paasdag Paaspop Schijndel en gisteren naar Lemelerveld. Zondagavond ineens een verrassing op het podium door een nieuw gezicht, Arnold van Dongen, hij speelde mee als gitarist. Hij heeft o.a. ook bij Ilse de Lange & Lois Lane gespeeld. Overigens gisteren speelde hij niet mee in Lemelerveld.
Foto's Paaspop Schijndel
Foto's StruikPaaspop
Filmpjes Paaspop & StruikPaaspop

18-04-2003 Update

Dit weekend wordt het weer een druk weekendje met 2 Kane optredens en wel op 1e paasdag in Schijnel en 2de Paasdag in Lemelerveld. Flink weer het land doorcrossen voor een optreden dus ;)
Maar eerst even een update met het laatste nieuws.. Vanaf deze week kun je via Kane.nl het songbook bestellen. Dit songbook bevat naast alle bladmuziek ook foto's en extra's, klik hier om dit songbook gelijk te bestellen!
Aanstaande zondag zal Dinand te gast zijn in het programma Haags Pop Podium op Stads Radio Den Haag. Hij zal hier onder meer vertellen over de Teleac serie Nederpop die vanaf 27 april zal worden uitgezonden op Ned. 3. De aflevering van Dinand zal in juni zijn. Van deze uitzending zal er een boek en cd verschijnen die je kan bestellen via de Teleac.
Thanks 2: Liedje & Haags Pop Podium

09-04-2003 Bacardi Breezer actie Kane ArenA
De eerste actie rond Kane in de ArenA is bezig via Bacardi Breezer kun jij kaarten winnen voor de ArenA inde snakepit! Het einge wat je daarvoor hoeft te doen is vertellen waarom jij, samen met een vriend of vriendin, Kane van heel dichtbij wilt meemaken tijdens het concert van 28 juni in de Arena in Amsterdam. De 25 origineelste inzenders hebben na afloop van het concert ook nog eens toegang tot de afterparty! Klik hier om mee te doen.
08-04-2003 Dennis & Dinand op tv
Vanochtend zullen Dennis & Dinand tussen 08:00 en 08:30 te gast zijn bij Goedemorgen Nederland op Ned. 1. Zij zullen hier oa meer gaan vertellen over de ArenA gig. Tevens wordt er vandaag een item opgenomen voor het programma RTL Boulevard wat waarschijnlijk donderdag of vrijdag wordt uitgezonden. Meer info hierover nog. En dan kreeg ik een mail waarin vermeldt stond dat Bacardi een actie rond Kane en de ArenA zou gaan doen, waaronder dus ook kans op VIP kaarten voor de ArenA ook hierover volgt meer info.
05-04-2003 Enterrock Belgie
Net weer thuis uit Belgie na Enterrock. Eerste gig samen met Dion, voor het eerst weer in Belgie na Rock Werchter hoe zal het gaan lopen.. Bij aankomst in de hal en daar het publiek gezien te hebben waren we toch wel erg benieuwd hoe dit publiek zou gaan reageren op Kane. In het begin toch vreemd aanvoelend andere opstelling en een nieuw gezicht op het podium, maar dat veranderde snel, het klonk goed en kwam goed over! Kortom het was zeker de moeite waard om naar Belgie voor te gaan en beloofd veel goeds voor de komende gigs rond Pasen..
Filmpjes & foto's nu online!

03-04-2003 ArenA
In de mailing van Mojo worden vandaag de prijzen bekend gemaakt voor de ArenA € 37,-/€ 35,-/€ 32,-/€ 30 (exclusief servicekosten). De voorverkoop zal 12 april beginnen van 10:00. Overigens is de show powered bij Yorin dus je kunt wsch wel weer acties rondom deze gig verwachten op Yorin FM.
Thanks 2: Jans

01-04-2003 DVD Live in Rotterdam op 1 binnen
De DVD Live in Rotterdam is van het niets binnen op 1 gekomen in de DVD Charts. De single My Best blijft het ook nog steeds goed doen in de charts.
27-03-2003 ArenA bevestigd
Het was eigenlijk al een beetje bekend maar vandaag dan officieel op de site van Kane bevestigd, zaterdag 28 juni zal Kane in de ArenA Amsterdam staan! Kane zal in de lengterichting van het stadion spelen voor een publiek van in totaal 30.000 man. De voorverkoop begint zaterdag 12 april vanaf 10:00 bij de bekende voorverkoopadressen.
27-03-2003 DVD in winkel
Officieel zou de dvd pas morgen in de winkels liggen maar bij veel winkels is hij vandaag al te koop, de dvd Live in Rotterdam. Check dus even bij je eigen platzenaak of de dvd er inderdaad is. Zoja, dan vooral genieten en even weer terug zijn in Ahoy' ;) .
Dinand zal vanavond te gast zijn in het programma 'Raymann is Laat' op Ned. 3 om 23.15 uur. Thanks Martine.

25-03-2003 Rain Down op soundtrack Adrenaline
Rain Down on Me zal op de soundtrack van de nieuwe film Adrenaline verschijnen. Kane heeft tot nu toe altijd geweigerd mee te werken aan soudtracks, maar vanwege de internationale status van deze film, wilde de band wel meewerken.
Op de site van Adrenaline staat het volgende :
Het numme Rain, zal een zeer prominente plaats krijgen in de film en Kane heeft alleen toegezegd omdat Adrenaline internationaal zal worden uitgebracht. Dit is belangrijk voor hem, gezien deze song over drie weken internationaal wordt uitgebracht.
Roel Reiné over Rain Roel: “Het nummer werkte fantastisch onder de montage sequentie die de handel en wandel van de Thrillseekers laat zien en de emoties van het Caracter van Georgina extra effect gaven. Ik ben erg blij dat Kane heeft toegezegd.”
Komende week zal Kane naar Zweden vertrekken om de video op te nemen bij dit nummer. Rain Down wordt de eerste Europese single. Volgens Haags Pop Podium zal de single niet officieel in Nederland worden uitgebracht.
Klik hier voor volledige artikel uit de Telegraaf.
Thanks to: Ester
22-03-2003 nieuw optreden Kane?
Rikane meldt vandaag een evt. nieuw optreden van Kane. Volgens de krant "De botlek" in Spijkenisse zal Kane op 23 augustus optreden op het festival genaamd Bernissepop. Rikane heeft contact gezocht met de organisatie en die vertelde hem dat Kane waarschijnlijk wel zou spelen. Kortom nog niet echt duidelijkheid maar zodra er meer bekend is zul je het hier lezen.
22-03-2003 Kaneweek MTV, Dennis & Dinand op 3FM en TOTP
Druk weekendje met Kane want Dennis en Dinand nemen morgen tussen 13:00 en 14:00 radio 3FM over om hun favorieten Nederlandse artiesten te draaien. In deze uitzending bovendien ook een opname van My Hearts' Desire wat opgenomen is tijdens Kane Unplugged in de Pepsi Stage Amsterdam. Daarna kun je tussen 18.10 - 19.00 uur op Ned. 2 My Best Wasn't Good Enough zien bij Top of the Pops.
En dan is het komende week tot 30 maart op MTV eindelijk Kane Week. Elke dag tussen 16:00 tot 18:00 zal erbij MTV Live aandacht aan Kane worden geschonken. Zo zal je o.a. een Diary en een backstage report kunnen zien, en op 30 maart wordt een registratie uitgezonden van het concert in Ahoy'. Kortom genoeg te zien dus komende week!

18-03-2003 DVD Releasedatum
Beetje verwarring over wanneer nu de dvd gaat uitkomen. Kane.nl komt nu met de uiteindelijke release datum 28 maart, dus 1 weekje later dan eerst werd gezegd. Check het ook even bij je eigen platenzaak aangezien de datum soms per plaats kan verschillen zoals bij de single.
17-03-2003 Win gesigneerde single My Best
Click2music.nl is vernieuwd, andere lay-out en de artiesten pagina's zijn geupdated met o.a. nieuwe foto's waaronder die ook van Kane. Vanaf vandaag kun je kans maken op een gesigneerde Special Edition van My Best Wasn't Good Enough. Check Click2music voor meer info. Overigens staat de single in de tweede week nu op een derde plaats in de Mega Top 50.
16-03-2003 Terug van vakantie
Net thuis van een wel heel pefect weekje snowboarden in Frankrijk, alleen in dat weekje is er veel rond Kane gebeurd. Thanks als eerste aan de Secretaris & tipgevers in het gastenboek die de site zo up 2 date hebben gehouden, helemaal top! Een update van alle laatste nieuwtjes van deze week.
16-03-2003 Dion Murdock nieuwe bassist van Kane
11 maart maakt Kane op Kane.nl bekend dat Dion Murdock per heden de nieuwe bassist wordt. De Amerikaanse multi-instrumentalist speelde tot nu toe drums in de band Mothers Finest. Hij werkte onder andere voor John Hayes en Macy Gray. Dion schreef enkele nummers voor Macy Gray, speelde bas en drums op haar albums en drumde in de live-band tijdends de wereldtour van haar. Dion reageerde op de oproep die enkele weken geleden stond op Kane.nl om auditie te doen. Op Kane.nl stelt hij zichzelf aan je voor.
16-03-2003 Kane speelt op Paaspop Schijndel
Zondag 20 april zal Kane wederom spelen op Paaspop te Schijndel. Vorig jaar speelde Kane hier ook al, en was het 1 van de eerste gigs met Matto. Hoe laat ze dit jaar spelen is nog niet bekend, De kaartjes zijn wel al in de voorverkoop gegaan en zijn € 47,00 per stuk. Op zondag spelen oa Krezip en Green Lizard. Voor meer info kijk bij tour of op de site van Paaspop.
16-03-2003 Kane @ TMF Awards 2003
Het gaat bijna een traditie worden, maar Kane zal dit jaar voor de vierde keer een optreden verzorgen op de TMF Awards. Vorig jaar sloot Kane spetterend af met een echte waterval op het podium. Tevens is Kane voor 2 categorieen genomineerd namelijk Best Male Dinand samen met Tim van Di-rect en Marco Borsato en voor Best Rock samen met Di-rect en Anouk. Klik hier om je stem uit te brengen! De Awards worden zaterdag 19 april uitgereikt in Ahoy' Rotterdam.
16-03-2003 Kane week MTV en Kane bij TVWest
Eerder had ik het al over een Kane week op MTV, deze week zal gehouden worden van 23 t/m 30 maart. Tijdens deze week zullen er verschillende dingen van Kane worden weggeven waaronder ook de Gibson Les Paul Goldtop waarover Dennis het al had op Kane.nl. Op vrijdag 30 maart zal het concert worden uitgezonden van 13 december AHoy' Rotterdam. Tevens vermoed ik dat er deze week ook de special wordt uitgezonden die de prijswinnaar van de backstage-reporter gemaakt heeft op 13 december . Meer info volgt nog.
Aanstaande donderdag 20 maart zal Kane weer te zien zijn bij Westpop op TVWest. Zij gaan het onder meer hebben over de DVD Live in Rotterdam die 21 maart zal uitkomen. Westpop wordt elke donderdag uitgezonden om 19.15.

07-03-2003 Kaarten DVD releaseparty Kane te winnen! & weekje boarden..
Op het laatste moment nog een update , de komende week zal het namelijk een beetje rustig zijn op de site, ik ben namelijk een weekje boarden in Frankrijk! Net in een week waar lekker veel Kane dingen gaan gebeuren, want ik hoorde net op de radio dat je komende week op Yorin FM kaarten kunt winnen voor de releaseparty van de Live in Rotterdam DVD!! Hou dus de site van Yorin Fm in de gaten in welke programma's zij dit gaan doen en op welke manier!

De komende week staan nog meer dingen gepland rond Kane dus nog even een lijstje met wat, waar en wanneer alles is..

Vrijdag 7 maart Kane bij Later wordt het Leuk Nederland 3 23:17 tot 23:57
Vrijdag 7 maart single My Best Wasn't Good Enough in de winkels
Zondag 9 maart Kane bij TOTP BNN 17:00 tot 18:00 (let wel nog niet bevestigd)
Maandag 10 maart Kaarten voor DVD releaseparty te winnen bij Yorin FM

Hou in ieder geval voor het laatste nieuws 1 van de andere Kanesite's in de gaten zoals Rikane, In2Kane, Kane Inside of kijk bij links voor een overzicht van de fansites. Tot over een weekje :)

05-03-2003 Kane op Tour in Engeland?
Eerder vemeldde ik al op de site dat de Maas & Waalhal in overleg was met Kane voor een eventueel optreden. Vandaag meldt Rikane dat dit optreden niet door kan gaan, de organisatie laat weten dat Kane in die periode op tour is in Engeland. Waar Kane dan precies speelt is op dit moment nog niet bekend, zodra er meer info is zal ik het hier vermelden.
04-03-2003 Kane bij Later wordt het leuk
Aanstaande vrijdag 7 maart zal Kane te gast zijn in het programma Later wordt het leuk op Nederland 3. Het programma is live en wordt uitgezonden van 23.17 uur en duurt tot ongeveer 23.57 uur.
03-03-2003 Single My Best Wasn't Good Enough
11 maart ligt de single My Best dan eindelijk in de winkels. Nogmaals ter info welke singles eruit worden gebracht. De video kun je overigens vanaf nu ook aanvragen bij The box onder nummer 510!
Normale cd single:
‘My Best Wasn’t Good Enough’ - single versie

‘My Best Wasn’t Good Enough’ - akoestische versie
‘My Best Wasn’t Good Enough’ - videoclip
Limited Edition' single (slechts 3.000 stuks!) Deze single bestaat uit een CD en een DVD:
'My Best Wasn't Good Enough' - single versie
My Best Wasn't Good Enough' - akoestischeversie
'Hold on to the World' - live versie Rotterdam Ahoy (audiotrack + CD Rom)
'Waiting Waiting' - live versie Rotterdam Ahoy (audiotrack + CD Rom)
'My Best Wasn't Good Enough' - liveversie Rotterdam Ahoy (audiotrack + CD Rom)
'Hold on to the World' - live versie Rotterdam Ahoy (DVD)
'Waiting Waiting' - live versie Rotterdam Ahoy (DVD)
'My Best Wasn't Good Enough' - liveversie Rotterdam Ahoy (DVD
)
Vanaf 21 maart ligt de DVD ‘Live in Rotterdam’ in de winkel. Naast de concertbeelden van Ahoy, bevat de DVD een backstage film en een band-commentaar-filmpje ‘Live in the Living’ waarbij Dinand, Dennis, Martijn en Nico commentaar geven op hun eigen show! Meer info volgt later! Voor meer info zie ook discography
03-03-2003 Edisons stemmen gestopt , Tour in Juli?
Rikane kwam met het nieuws dat Kane in juli waarschijnlijk op tournee is in het buitenland. Dit stond vermeldt in de Apeldoornse Courant van afgelopen week. Er zou een mega concert georganiseerd worden voor de voetbalclub Go Ahead Eagles om die financieel bij te staan. Hiervoor zijn o.a Sita en Blof al bevestigd. Kane werd ook gevraagd om tijdens dit concert op te treden maar de band is volgens de krant op tournee in juli.
Vandaag is de stemming voor de Edisons publieksprijs voor beste single 2002 gesloten. A.s. donderdag worden deze uitgereikt in de Heineken Music Hall.
En dan nog wel een leuk artikel over de live stream van Kane op internet. Honderden mensen hebben deze stream bekeken. Klik hier voor het artikel.

02-03-2003 Kane op StruikPaaspop
Eerder vermeldde ik al op de site dat er een gerucht ging dat Kane op StruikPaaspop zou spelen, vanaf nu officieel bevestigd op de site van StruikPaaspop zelf! Kane zal inderdaad 2de paasdag maandag 21 april op dit nieuwe festival spelen. Op dit moment is de tijd nog niet bekend. Kaarten kunnen vanaf 7 maart via Ticketservice worden besteld en kosten €30,00. Op deze dag spelen oa Within Temptation en Di-rect. Check de struikpaaspop site voor meer info zoals een routebeschrijving, altijd handig ;)
27-02-2003 Dennis op 3FM
Vanochtend was Dennis te horen op radio 3FM in het programma Arbeidsvitaminen met zijn favoriete naamplaat. Dennis vertelde onder meer dat ze nu een weekje rust hebben nadat de Pepsi gigs best heftig waren geweest. Het publiek wist niet wat ze moesten verwachten maar dat de meeste reacties positief waren, dus wordt er nu gepraat om het evt. nog een keer te doen. De gastmuzikanten voor Pepsi stonden alvast voor het vertrek van Paul-Jan & Matto. Uit de audities is nog niemand vast gekomen, wel zijn de audities afgerond. Voor de langer termijn planning over evt. nieuw album zouden ze begin 2004 de studio in kunnen gaan, maar niks is nog zeker. Dan doen ze mee aan de veiling van het WNF, je kan bieden op het ADO shirt van Dinand gedragen tijdens Parkpop in Den Haag, volgens Dennis niet gewassen haha ja dan bied je gelijk meer natuurlijk :P Dan heeft Dennis ook vandaag een stukje geschreven op Kane.nl waarin hij schreef dat ze verschillende promodingen voor MBWGE gaan doen waaronder Top of the Pops en een liveprogramma op 3FM, meer info zou nog volgen op Kane.nl. En op MTV wordt er een Kane week weer gehouden, waaronder meer verschillende dingen van Kane zullen worden verloot.. Meer info volgt ook hier nog over. Een kleine update over de dingen die nog gaan komen.
27-02-2003 Gerucht wellicht optreden Kane?
En dan dit, Sonja mailde mij het volgende, een artikel uit De Gelderlander van 13-02-2003 let wel het gaat om een gerucht!!
De Maas en Waalhal in Druten vormt dit jaar het podium voor een aantal grote popconcerten. Golden Earring komt op 19 april, Rowwen Hèze op 6 juni en met Kane is de bedrijfleiding nog in onderhandeling. Ook is het de bedoeling dat enkele regionale bands komen spelen in het complex aan de Klepperheide. Lees het volledige artikel hier
Thanks 2: Sonja

26-02-2003 Kane inderdaad in ArenA vvk 29 maart
De geruchten gingen al maar Kane zal volgens het tv programma RTL Boulevard, inderdaad 28 juni in de ArenA amsterdam spelen! De voorverkoop zal zaterdag 29 maart beginnen bij de bekende voorverkoopadressen. Meer info zoals de prijs voor de kaartjes zal nog volgen!
24-02-2003 Singlehoes My Best Wasn't Good Enough
Nog even en dan zal de single My Best Wasn't Good Enough in de winkels liggen. Op de tvstations en radio kun je de clip en het nummer al meerdere keren zien en horen. Op radio 3FM is de single opgenomen in de medium rotatie lijst, wat inhoudt dat meerdere nummers van deze lijst in elk programma voorbij komen. Hiernaast zie je de singlehoes zoals hij vermeldt staat op de site van 3FM.
24-02-2003 Kane Amsterdam ArenA?
Dinand vertelde vandaag bij MTVNews dat in juni wel eens zo kon zijn dat de shows van Ahoy' nog eens zouden worden over gedaan maar dan op een plek die hij nu nog niet wilde verhullen. Op het concert van afgelopen vrijdag vertelde hij al dat er iets speciaals ging gebeuren op 28 juni aan de overkant, zal dit dan toch de ArenA zijn?
24-02-2003 DVD Live in Rotterdam
Op bol.com kun je nu alvast de dvd bestellen, hij zal verschijnen op 14 maart. De tracklisting is als volgt:Taurus, Free, Mother, Where Do I Go, Dead End, Hold On To The World, Let It Be, Waiting Waiting, I Will Keep My Head Down, Our Hearts Will Beat As One, Damn Those Eyes, Can You Handle Me, What If, So Glad You Made It, My Best Wasn't Good Enough, Always On My Mind, As Long As You Want This, Hands en Rain Down On Me. De DVD bevat als extra naast het concert (+/- 120 min), 2 channel stereo, 5.1 surround, DTS, Backstage footage, Video commentaar/interviews en links/internet acces.
23-02-2003 Kane unplugged
Terug uit Amsterdam, na toch wel 2 hele bijzondere avonden. Momenten van hevig kippenvel en momenten van uit je dak gaan op so glad you made it kortom een erg apart & uniek iets. Heb je het concert gemist of wil je het gewoon nog een keer meemaken op Tiscali kun je nog even nagenieten van het concert, de stream blijft online staan tot 28 februari. Tevens vermeldde dinand dat 28 juni iets leuks ging gebeuren aan de overkant, meer info volgt nog!
Filmpjes & foto's van pepsi stage staan nu online!!
Oproep van Axel: vrijdag kreeg hij de fles wijn aangeboden van Dinand en is nu hevig op zoek naar foto's of film van dit moment, heb jij dit mail hem dan even :)

20-02-2003 Kane op Enterrock Belgie
Op de site van Enterrock Belgie is de programmering van vrijdag 4 april bekend gemaakt, en van 24:00 tot 01:00 zal volgens dat schema Kane spelen! Kaartjes zijn € 10,00. Tevens gaan er geruchten rond over een evt. optreden op een nieuw festival in Lemelerveld Nederland genaamd Struik Paaspop. Als er meer bekend is zul je het hier lezen, ik hou je op de hoogte..
Thanks to: Kane Inside
20-02-2003 VIP kaartjes te winnen via Yorin FM
Vrijdag geeft YorinFM de hele dag exclusieve plaatsen in de Pepsi-VIP-box weg! Zorg dus dat je morgen de hele dag luistert naar YorinFM om kans te maken op deze exclusieve kaarten.
Thanks to: Ester

19-02-2003 RTL Boulevard bij repetitie Pepsi stage
Morgen, donderdag 20 februari, zal RTL Boulevard te gast zijn bij de repetitie van Kane in Pepsi Stage. RTL Boulevard is elke werkdag van 18:30 tot 19:15 en de herhaling 's avonds van 23:45 tot 00.20.
Thanks to: Ester

19-02-2003 6 gastmuzikanten bij unlugged
Volgens Haags Pop Podium zal Kane as vrijdag en zaterdag met maar liefst 6 gastmuzikanten spelen. Deze 6 zijn; Nico Brandsen (toetsen), Manuel Hugas (bas), Wiboud Burkens (piano), Mike Booth (trompet), Peter Lieberom (sax) en Cor Mutsers (akoestische gitaar). Deze muzikanten speelden eerder met oa Billy the Kid, Anouk en De Dijk. Op de site van Cor Mutsers staat dat hij 20 en 21 oktober enkele songs (op akoestische gitaar) ingespeeld heeft in de Wisseloord studio's, te Hilversum. "Wordt te gekke produktie, zeker en vast. "Die jongens zijn op een missie", om mijn buddy Nico (hammond) Brandsen maar eens te citeren" Kortom geen onbekende van Kane.
Tevens vermeldt Haags Pop Podium dat Kane nog geen vaste muzikanten heeft gevonden. Met 2 gitaristen die uit de audities zijn gekomen is wel geoefend maar 1 iemand zegde af en de andere zou nog een keer worden uitgenodigd.
Bron: Haags Pop Podium

13-02-2003 Kane op MTV 30 maart
30 maart zal MTV de registratie van het concert van 13 december uitzenden. Als je vandaag naar MTV News kijkt kun je stukjes van de clip zien, maar nu dan groot op je tvscherm ;) My best wasn't good enough zal je zeker de komende dagen vaker bij MTV gaan zien, hij is namelijk de Fresh clip van deze week en vandaag in premiere gegaan tijdens de dag top 5.
13-02-2003 Tiscali zendt concert Kane uit!!
Geen kaartjes voor 22 februari? Dan kun je het toch nog volgen!! Tiscali zendt namelijk het concert in Pepsi Stage live uit. Vanaf 15 februari kun je een digitaal concertkaartje regelen op kane.tiscali.nl. En kun je zo ook mee genieten van wat er gaat gebeuren in Amsterdam. Heb je wel kaartjes en ben je erbij, dan kun je tot 28 februari nog nagenieten van het concert want tot die datum zal het concert online blijven staan bij Tiscali.
Kane special nu te zien op Tiscali! en wat wel leuk is, bij foto's wordt wel een hele bekende foto gebruikt van Dennis die ik heb gemaakt op Rock Werchter, haha die je hier ook als wallpaper kunt downloaden :)

13-02-2003 Filmpjes back online again
Door ruimtegebrek waren ze tijdelijk offline maar vanaf vandaag weer helemaal terug, filmpjes van live optredens. De afgelopen 2 jaar heb ik tijdens verschillende concerten korte fragmentjes gefilmd van ongeveer 10 seconden. Voor deze filmpjes heb je wel Quicktime nodig, heb je dit niet dan kun je het hier downloaden. Sommige filmpjes zijn iets te dicht bij een box gefilmd ;) Klik hier op naar de speciale pagina te gaan
12-02-2003 Dennis & Martijn bij Fred en Olav op YorinFM

Vrijdag zullen Dennis en Martijn te gast zijn bij Fred en Olav op YorinFM. Vrijdag wordt namelijk de super meet & greet weggegeven. De super meet & greet bestaat uit diner, vervoer van en naar het concert per limo, meet & greet met de band en natuurlijk tickets voor de gig. Naar alle waarschijnlijkheid zal dit gebeuren bij Beaulevard met Beau van Erven Dorens tussen 12:00 en 15:00. ennis & Martijn zullen zelf dus te gast zijn bij Fred en Olav , wordt een vroegertje het programma is van 06:00 tot 10:00.
12-02-2003 Video My Best Wasn't Good Enough

Vanaf nu te zien op Kane.nl de waanzinnig nieuwe video van My Best wasn't good enough!!!! En wow wat is ie super met live beelden van Ahoy'. Alvast een erg goed voorproefje op de Live In Rotterdam DVD die nu staat op 17 maart. Eerst 4 maart de limited edition dvd single, deze zal tevens de video van My Best bevatten. Klik hieronder om de video nu alvast te bekijken.
De video voor 56k gebruikers
De video voor breedband gebruikers

09-02-2002 Dinand bezoekt oude school
Maandag 3 februari bezocht Dinand, voor een nieuw Teleac programma Nederpop met Hart & Ziel, zijn oude school de Merewade in Gorinchem. Bekijk hier de foto's van dit bezoek. Nederpop met hart & ziel is een 8delige serie die gaat over de Nederlandse Pophistorie. In aflevering 8 komt Dinand aan het woord , deze uitzenddatum staat op zondag 15 juni Nederland 1 van 17:50 tot 18:15. In deze uitzending onder meer, Rick de Leeuw (Tröckener Kecks), Carol van Dijk (Bettie Serveert), Anouk en Jacqueline Govaerts (Krezip).
Bron foto's: Rikane

09-02-2003 DVD Nieuws
Michael mailde mij van de week de tracklist van de Live in Ahoy' DVD. Overigens staat op de site van Music Store dat de relaese datum staat op 17 maart. De tracklist is als volgt; 1. Taurus 2. Free 3. Mother 4. Where Do I Go Now 5. Dead End 6. Let It Be 7. Waiting, Waiting 8. Head Down 9.Our Hearts Will Beat As One 10.Damn Those Eyes 11.Can You Handle Me 12.What If Acoustic (Speciaal podia) 13.So Glad You Made It 14.My Best Wasn't Good Enough 15.Always on My Mind(Dinand) 16.As Long As You Want This 17.Hands 18.Rain Down On Me. Hold on to the world zal exclusief op de DVD single verschijnen die vanaf 4 maart in de winkels ligt.
05-02-2003 Dinand in Nieuwe Revu
Het vertrek van Matto & Paul Jan was voor de Nieuwe Revu mede een reden om zich af te vragen wie nu precies de zanger van Kane is. Het stuk is geschreven door Leon Verdonschot, wat overigens wel apart is dat het een portret is van iemand maar dat diegene niet 1x zelf aan het woord komt in het hele stuk maar alleen geschreven is door de ogen van de schrijver. Kortom wel weer een apart stuk om te lezen en 1 ding aan het eind hoef je, je echt niet af te vragen hoe Leon zelf denkt over Kane ;)
01-02-2003 YorinFm & Kane
De 2 gigs in Pepsi Stage komen steeds dichterbij dus komen de prijsvragen om de allerlaatste kaartjes te winnen weer volop in gang. YorinFm geeft kaartjes weg voor de volledig uitverkochten concerten. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is KANE smsen naar 2200 en jij maakt niet alleen kans op 2 kaarten maar er worden 10 meet & greets weggegeven en zelfs 1 super VIP treatment.
De super VIP treatment bestaat uit; diner, vervoer van en naar het concert per limo, meet & greet en natuurlijk tickets voor de gig. De winnaars hoor je vanaf maandag 11 februari bij Typisch 80 en 90 met Michael Pilarczyk.
31-01-2003 My best wasn't good enough nieuwe single
De eerste single van het in april te releasen album What If, wordt My best wasn't good enough! En die komt al snel, want vanaf half februari kun je hem op de radiostations horen en vanaf 4 maart zal de single in de winkels liggen. De single verschijnt in 2 versies, de normale 2 track single en een hele speciale uitgave namelijk een multitrack-DVD-single.
multitrack-DVD-single:
1. My best wasn't good enough
2. My best wasn't good enough ac-mix
3. Hold on to the world "Live in Rotterdam"(DVD)
4. Waiting, Waiting "Live in Rotterdam"(DVD)
5. My best wasn't good enough "Live in Rotterdam"(DVD)

2-track:
1. My best wasn't good enough
2. My best wasn't good enough ac-mix

Hold on to the world zal exclusief op deze DVD-single verschijnen de rest van de nummers kun je tevens op de in maart verwachten DVD "Kane Live in Rotterdam" zien die opgenomen is tijdens de Ahoy' gig op 13 december 2002.
maar.. kun je nu al niet meer wachten om het nieuwe nummer te horen ga dan naar Kane.nl of klik hier en luister een streaming van My Best wasn't good enough!

31-01-2003 Kane.pagina.nl is back
De laatste tijd was het erg stil op kane.pagina.nl maar sinds kort heeft Naomi het over genomen en is zij hard op weg om 1 van de beste pagina's te worden waar alle links naar de Kane fansites zullen verschijnen. Maar om een zo goed mogelijk overzicht te maken is Naomi op zoek naar alle Kane fansites, dus heb je een Kane site en wil je dat deze bij kane.pagina.nl wordt vermeld, mail dan naar Naomi. De pagina zal waarschijnlijk binnen nu en 2 weken weer volop draaien :)
29-01-2003 Dinand op YorinFm
Gisteren hoorde ik op YorinFm dat het de bedoeling was om Dinand te bellen tijdens het programma Gijs & Wout in de middag op YorinFM. In ieder geval zou het dan o.a. gaan over de audities voor gitarist & bassist. Gijs & Wout wordt uitgezonden op YorinFm tussen 16:00 en 19:00.
26-01-2003 Kaartjes Pepsi Stage
De 2 gigs in Pepsi Stage komen steeds dichterbij dus komen de prijsvragen om de allerlaatste kaartjes te winnen weer volop in gang. In de Veronica gids van deze week staat dat je op 12 en 13 februari via KinkFm nog kaartjes kan winnen voor de volledig uitverkochte concerten. Overigens wordt er op de site van KinkFm geen actie vermeldt met Kane. Komende weken zullen er nog meer prijsvragen bekend gaan worden zoals van bijv. Yorin Fm dus hou de site in de gaten.
Thanks 2 : Marjan

24-01-2003 Manuel Hugas en Nico Brandsen gastmuzikanten Pepsi Stage
Verwarring alom na het bericht gisteren op Kane.nl over Manuel Hugas en Nico Brandsen. Daaruit maakte iedereen op dat het ging om nieuwe leden die blijvend bij Kane zouden spelen, niets is minder waar Manuel zal als bassist en Nico op de toetsen Kane bijstaan tijdens de 2 acoustische gigs in Pepsi Stage. Nico Brandsen zal wellicht geen onbekende naam zijn, aangezien hij al meerdere samenwerkingen met Kane heeft gedaan waaronder de laatste 2 Ahoy' gigs in december. Ondertussen gaat de zoektocht naar een gitarist & bassist nog steeds voort..
18-01-2003 Releasedatum DVD Ahoy', Kane houdt audities
Zoals het er nu uit ziet zal de releasedatum van de Ahoy' DVD op 14 maart staan. Het audio gedeelte is gisteren afgemixt door Ronald Prent en als we kane.nl moeten geloven wordt dat een topmix. De dvd zal zowel een stereo- als een 5.1-surroundmix bevatten. Op dit moment wordt nog het beeldmateriaal ge-edit, dus nog even wachten en je kan Ahoy' opnieuw thuis beleven :)
En dan, Kane is op zoek naar een nieuwe gitarist en nieuwe bassist, deze keer doen ze dat wel heel speciaal namelijk door audities! Dus heb je altijd al in Kane willen spelen en ben je echt de serieuze kandidaat die zij zoeken? Kijk dan snel even op Kane.nl en geef je op voor donderdag 23 januari.

14-01-2003 Matto, Dennis & Dinand schrijven stukje kane.nl
Na het persbericht van afgelopen maandag, wat toch wat vragen opriep, geven Matto, Dennis & Dinand nu in een persoonlijk stukje op kane.nl uitleg over wat er is gebeurd en wat er gaat gebeuren.
13-01-2003 Paul-Jan & Matto weg bij Kane
Maandag verscheen op Kane.nl & Haags Pop Podium toch wel een onverwachts bericht; Paul-Jan en Matto zijn sinds vrijdag geen deel meer van Kane. In een gesprek met het HPP zegt Matto: "We bleken uiteindelijk toch niet 'de click' te maken. Kane had onvoldoende vertrouwen in mij als bassist. Maar het gaat in deze band om zoveel meer dan om het muzikale. Ik kan daar een heel eind in meegaan, maar ik ben natuurlijk wel zwaar teleurgesteld. Verder heb ik alleen maar respect voor de groep." Op Kane.nl verscheen het officiele persbericht: Paul Jan Bakker (gitarist) en Matto Kranenburg (bassist) hebben in goed overleg besloten KANE te verlaten. De visie van KANE op de toekomstige ontwikkelingen en ambities van de band blijkt helaas niet langer te combineren met de visie van Paul Jan en Matto. Paul Jan heeft er voor gekozen zich, naast zijn werkzaamheden voor de Haagse gitaarwinkel 'Guitarman', toe te leggen op het schrijven van songs en zal beschikbaar zijn voor nieuwe projecten. Matto zal zich naast zijn huidige eigen projecten ook gaan bezighouden met nieuwe projecten. KANE zal zich voor haar uitverkochte optredens in de Pepsi Stage (21 en 22 februari) versterken met gastmuzikanten.
Matto zat sinds maart 2002 bij Kane en Paul-Jan sinds juli 2001. Meer nieuws hierover zal komende dagen zeker volgen dus hou de site in de gaten.
07-01-2003 News update
Het is even wat stiller rond Kane na de 2 gigs in Ahoy', maar toch nog even een update van de laatste nieuwtjes.. Dinand heeft afgelopen week een stukje geschreven op Kane.nl, mocht je dit nog niet hebben gelezen even de hoogtepunten op een rijtje ;)
Eind februari/begin maart wordt de dvd uitgebracht van het concert in Ahoy', waar veel mensen toch wel naar uitkijken. In febrauri dan de 2 acoustische gigs en op beide avonden worden er opnames gemaakt voor een dvd en een cd. En dan, dan is het mei als het goed is, en staat de release van de nieuwe plaat gepland genaamd What If. Op deze cd zullen de opnieuw opgenomen selectie nummers van ALAYWT & SGYMI staan. Kortom 2003 wordt weer een heftig Kane jaartje :)
30-12-2002 De Beste Haagse CD 2002
Aan het eind van elk jaar kiezen een aantal Haagse popjournalisten in het radioprogramma Haags Pop Podium ‘De Beste Haagse CD van 2002’. Dit jaar werd door de journalisten So Glad You Made It als “verrassend, origineel, vernieuwend en productioneel zeer hoogstaand” genoemd en won daarmee de titel Beste Haagsche CD van 2002!
En met 29.507 bezoekers staat Kane weer in de Top 5 van de best bezochte concerten van 2002. Op nummer 1 staat Marco Borsato met 157.216 bezoekers, dit kwam mede door de concerten in de Kuip.
Bron: Haags Pop Podium
22-12-2002 Website van het jaar 2002
Aan het eind van elk jaar kunnen de bezoekers van In2Kane stemmen op zijn/haar favoriete website van dat jaar. Zo ook dit jaar, afgelopen week kon je uit 10 genomineerde websites de uiteindelijke 5 sites kiezen die doorgaan voor de titel website van het jaar 2002. Vandaag zijn deze 5 websites bekend gemaakt, Kane 2002, Rikane, Kane fansite, Diana's Dinand site en deze site dingen mee naar de titel website van het jaar 2002! Vanaf maandag kun je weer stemmen op In2Kane en zo beslissen wie van deze 5 de titel krijgt.
En dan nog even een tip; als je op de site van Strepsil bent kijk dan gelijk even bij zijn jaaroverzicht, echt een aanrader, en beleef zo 2002 nog een keer ;)
17-12-2002 Kane bij Westpop
Voor alle mensen die TV West kunnen ontvangen; aanstaande donderdag in Westpop een verslag van Kane in Ahoy'!! Er zal o.a. een klein stukje van het concert worden uitgezonden en een fan kreeg de kans om Kane te interviewen. Dus a.s. donderdag Westpop 19.15. Met herhalingen om 21.15, 22.30, 23.30, 00.30, zaterdag van 01.30 ieder uur tot zondag 11.00.
14-12-2002 Kane Ahoy' 12 & 13 december foto's nu online! Unplugged uitverkocht
Donderdag en vrijdagavond stond Ahoy' helemaal op zijn kop. Kane speelde twee perfecte gigs. Eindelijk kwam er dan antwoord op alle geheimzinnigheid rond deze optredens! Zo werd er vrijdag de live-dvd opgenomen van het concert maar er waren ook verschillende opnames voor de tv waaronder MTV, TV West en zelfs een live-verbinding met Barend en van Dorp voor een klein stukje Hands.
Voor 180 mensen werden deze 2 avonden extra speciaal door de prijsvraag van Evelien, 90 mensen per avond mochten aan het eind van het concert het podium op en meezingen, springen en dansen op Hands en Rain Down On Me. Zelf zat ik ook bij deze 180 en moet eerlijk zeggen dat het toch wel een erge kick geeft als je op dat podium staat en zo'n zaal voor je ziet, dus bij deze thanks again Evelien!
En was je nog aan het bijkomen van de avonden in Ahoy' kon je vandaag gelijk kaarten halen voor het andere speciale concert, Kane Unplugged. Vandaag begon de voorverkoop en beide avonden zijn al uitverkocht!Foto's Ahoy' nu online!
12-12-2002 Kane bij 2 Meter Sessies en meer tv/gig nieuws
Nog even snel een update voordat we weer naar Ahoy'gaan;
Vanavond zullen verschillende tv programma's aandacht besteden aan Kane en Ahoy' zo zal er bij RTL Boulevard een verslag te zien zijn van het gisteren gegeven concert en bij Barend en van Dorp kun je een live (!) verbinding zien met Ahoy'. Kun je nu zelf niet naar Ahoy' vanavond, dan heeft kane.nl wel iets heel gaafs voor je namelijk, een live broadcast van het concert! Hiervoor moet je je eerst wel aanmelden maar dan kun je gewoon van achter je computer het waanzinnige optreden zien!
Vanaf a.s. zondag is 2 Meter Sessies weer terug op de tv bij Veronica. En in de eerste uitzendig blikt Kane o.a. terug op de 2 dagen Ahoy' en zal Saybia een optreden in de studio verzorgen. Dus zondag 15 dec. 2 meter sessies Veronica 19:00!
10-12-2002 Kane winnaar Promotieprijs Den Haag
Kane heeft maandagavond de Promotieprijs Den Haag 2002 gekregen tijdens een show in het Circustheater in Scheveningen. Het publiek kon de afgelopen weken stemmen op verschillende personen die volgens hun een bijdrage hebben geleverd aan het goede imago van de stad Den Haag.
Bron: RTV West
05-12-2002 Westpop & Kane 12 december
En weer een nieuwe actie om wel een hele bijzondere avond in Ahoy' te hebben, dit keer van Westpop. Westpop is namelijk op zoek naar een speciale reporter voor donderdag 12 december, jij kunt dan voor TV West een verslag maken over de Ahoy' gigs en zelfs Kane interviewen! Het enige wat je hier voor hoeft te doen is een mailtje te sturen naar Westpop@rtvwest.nl met daarin je motivatie waarom jij juist de reporter bent die zij zoeken!
02-12-2002 Website van de week
Afgelopen week kon er weer gestemd worden op de site van Rikane voor de website van de week. En voor de tweede keer, dit keer wel samen met Diana's Dinand site, is deze site gekozen tot beste site van de week! Iedereen die gestemd heeft thanks!! Deze week zal de site in de gaten worden gehouden door Rikane en zal er een verslag van verschijnen op zijn site. Als tip nog; Diana heeft ook weer flink haar best gedaan want vanaf vandaag kun je zelfs kerstkaarten versturen vanaf haar site. Dus wil je een orginele kaart sturen zelf gemaakt door Diana kijk dan even op haar site.
30-11-2002 Actie Ahoy'
De fansite van Evelien beloofd wel heel wat leuks voor 12 en 13 december, namelijk 180 kane die-hard fans (90 voor 12 dec en 90 voor 13dec) zullen de avond van hun leven gaan beleven!! Wat dat is blijft nog geheim tot de avond zelf. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is een mailtje sturen naar Evelien met daarin je naam, telefoonnummer, je tag-nummer (heb je geen tagnummer geen probleem alleen mensen met een tag krijgen wel voorrang) en de datum wanneer je gaat. Je moet alleen wel arenakaarten hebben om in aanmerking te komen dus sturen dat mailtje en wie weet beleef jij in Ahoy' een avond om nooit te vergeten! Check de site van Evelien voor meer info!
24-11-2002 Kane 21 & 22 februari Pepsi Stage
Kane zal 21 & 22 februari 2003 een concert geven in de Pepsi Stage Amsterdam. De voorverkoop zal 14 december beginnen via de Ticketservice, de Pepsi-lijn (0900-0194) en de Uitlijn. Kaartjes kosten € 35 en € 40. Pepsi Stage is sinds kort geopend in Amsterdam en ligt naast de Heineken Music Hall. En dat deze 2 optredens wel heel erg speciaal worden vertelde Dinand vanmiddag op Yorin FM, de optredens zullen unplugged zijn en er zal een dvd van verschijnen! Dus na Ahoy' kun je gelijk door naar het postkantoor om kaartjes te halen voor februari :)
Thanks to: Jans
25-11-2002 Dinand op Yorin
Ok misschien luister je al de hele dag naar Yorin FM om in aanmerking te komen voor die super VIP treatment, maar morgenmiddag tussen 17:00 en 19:00 heb je ook weer een goede reden om te luisteren want dan is Dinand te gast bij Gijs & Wout in de middag!
22-11-2002 Actie Yorin FM
Eerder vermeldde ik al dat er een actie kwam bij Yorin FM om speciale VIP kaarten te winnen voor 13 december, volgende week gaat deze actie beginnen maar vanaf vandaag kun je je al opgeven, sms WIN naar 2200 en jij maakt kans op een SUPER KANE VIP-treatment. Deze treatment houdt in; een etentje in Hotel New York in R'dam, vervoer van en naar het concert, Meet&Greet met de band, soundcheck, VIP plaatsen tijdens het concert en kaarten voor de afterparty . Vanaf maandag worden de prijswinnaars bekend gemaakt op Yorin FM.
20-11-2002 Kane & Harry Potter?! Niet dus
Gisteren meldde ik dat de film van Harry Potter in premiere ging in Pathe Buitenhof Den Haag, tevens vermeldde ik ook dat Di-rect, Within Temptation en Kane een optreden zouden verzorgen, dit nieuws had ik gekregen van RTV West. Op zowel teletekst en de site van RTV West werd het nieuws ook vermeld en zelfs 's avonds na premiere wisten zij te melden dat Kane had opgetreden. Nu de dag na de premiere blijkt dat er geen optreden heeft plaatsgevonden. Ik vind het erg jammer dat het nieuws van gisteren, na wat later bleek, niet op waarheid gebaseerd was, mede doordat ik altijd al het nieuws nacheck voordat ik het hier vermeld en zo geen geruchten of roddels plaats. In ieder geval vind ik het erg vervelend als er mensen speciaal naar Den Haag zijn gegaan voor een optreden van Kane.
20-11-2002 Actie Yorin FM
Binnenkort zal op Yorin FM de actie rond Kane in Ahoy' beginnen, dit houdt in dat er verschillende kaarten voor 13 december weggegeven gaan worden en 1 super VIPprijs namelijk; een etentje in Hotel New York in R'dam, vervoer van en naar het concert, Meet&Greet met de band, soundcheck, VIP plaatsen tijdens het concert en kaarten voor de afterparty. Meer info volgt nog maar hou de komende tiijd Yorin FM in de gaten!
16-11-2002 Kane & Unicef
Donderdag 21 november zendt Nederland 2 een special uit over de Rechten van het Kind, dit gebeurd in samenwerking met o.a. Unicef. Op deze avond zal Kane een optreden verzorgen. De opnames zijn al gemaakt. Vergeet dus niet te kijken as donderdag 21 november Rechten van het Kind Ned.2 vanaf 20:30.
Bron: Strepsil
16-11-2002 Kane bij TMF Café Belgie
In Nederland heeft Kane al verschillende keren bij TMF Café gestaan maar nu is het weer de beurt aan Belgie! Op 20 december zullen ze daar met onder andere Saybia en Krezip optreden. In 2000 stond Kane al op het podium van TMF Café in België, daar speelde zij toen een acoustische set met Tony & Dennis wat echt perfect klonk dus beloofd veel goeds voor deze keer! Thanks Rikane
16-11-2002 Saybia voorprogramma Kane officieel bevestigd
Uit een anonieme tip in het gastenboek blijkt dat het voorprogramma voor Ahoy' Saybia zou zijn. Op de site van Saybia staat het nu ook officieel bevestigd. 12&13 dec. zal Saybia in het voorprogramma van Kane staan!! Je kent Saybia waarschijnlijk van hun laatste single Second You Sleep die veelvuldig op 3FM gedraaid werd. Ze hebben op Lowlands gestaan en laatst hebben ze een clubtourtje door Nederland gedaan. Zelf heb ik ze een paar keer live gezien en ze zijn erg goed. Dus ik ben wel erg blij met dit vp en een beetje extra aandacht voor dit bandje kan geen kwaad ;)
14-11-2002 MTV Awards & Sena Guitar Awards
Vanavond werden in Barcelona de MTV Music Awards uitgereikt en helaas heeft Kane niet voor de derde keer achter elkaar de Award gewonnen, hij ging dit keer naar Brainpower. Je hoeft dus niet meer voor de MTV Awards te stemmen, maar je kunt wel gelijk doorgaan met een nieuwe award namelijk de Sena Guitar Awards. Deze Awards bestaan al enige tijd voor beste amateur-gitaristen van Nederland, maar dit jaar word voor het eerst awards uitgereikt in de categorieën beste gitarist en de best begeleidende gitarist. Vanaf nu kun je hier je stem uitbrengen en zo jouw favoriet nomineren. De uitreiking is op 15 december aanstaande in de Pepsi Stage.
05-11-2002 Kane in voorselectie voor Rembrandt
In de maand december worden de Rembrandt Awards 2002 uitgereikt. Op de site van deze Awards is een voorselectie van tien genomineerden per categorie bekend gemaakt en Kane zit erbij in de categorie Artiest samen met o.a. Blof en Krezip. Op 22 november worden de 3 artiesten met de meeste stemmen bekend gemaakt en zijn dan de uiteindelijke genomineerden voor deze categorie. Je kan vanaf nu stemmen dus surf naar de site van de Awards en breng je stem uit!!
Thanks to: Ester
04-11-2002 Wordt backstage-reporter bij Kane voor MTV!
Nog maar een maand te gaan en beide avonden uitverkocht dus zullen er de komende tijd genoeg acties komen om bij deze 2 speciale avonden aanwezig te zijn. Maar MTV geeft je toch wel een erg gave en unieke kans; als backstage reporter kun jij vrijdag 13 dec. aanwezig zijn!! Zie hoe het er achter de schermen aan toe gaat tijdens de opbouw, de soundcheck, het eten en het concert zelf. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen is de volgende vraag te beantwoorden: Hoe heette de eerste band van Dinand Woesthoff? Makkelijker kan haast niet toch? dus klik op foto hiernaast en vul gelijk je antwoord in en dan maar duimen ;)
Dan nog even dit Marjan mailde mij het volgende; het blijkt dat OAD speciale busreizen organiseert door het gehele land naar concerten waaronder dus ook naar Kane op 13 dec. hiervoor zijn nog kaarten beschikbaar, check even de site van OAD voor meer info.
28-10-2002 Kane op 3FM
Deze week is het liveweek op 3FM, dit houdt in dat de beste festivals van deze zomer nog een keer uitgezonden worden waaronder Pinkpop en Rock Werchter, morgen 29 oktober zal tussen 20:00 en 01:00 opnames van Rock Werchter worden uitgezonden met o.a. het optreden van Kane.
Thanks 2: Rikane en Ester
27-10-2002 TMF Awards Belgie
Zaterdag opende Kane de Belgische TMF Awards. In ruim 3 minuten knalde ze er toch wel even in met Rain Down on me, een goed optreden gezien de reacties van het publiek. Zelf heb ik geen foto's genomen tijdens het optreden maar op de site van de Awards staan er nu een paar online en je kunt op de site van Tom Rain Down downloaden.
23-10-2002 TMF Awards Belgie Live te zien
Zaterdag 26 oktober zendt TMF Nederland vanaf 20:00 uur de Vlaamse TMF Awards live uit, zoals al eerder vermeld hier zal Kane een optreden verzorgen op deze awardshow, dus als je zelf niet naar Gent gaat kun je het optreden toch zien.
Thx 2 : Strepsil
16-10-2002 Hold on to the world nieuws
Op Kane.nl kun je hem alvast bekijken de nieuwe video van Hold on to the world, en hij ziet er wel erg waanzinnig uit, en vanaf nu ook te zien op The Box onder clipcode 630!! zeker de moeite waard want je ziet verschillende beelden van live optredens, beelden onderweg en backstage kortom check die zeker even uit!
Vanaf vandaag ligt de single in de winkels, de opbrengst gaat naar het WNF en er staat wel een erg mooie b-kant op namelijk So Glad You Made It, Head Down, Can You Handle me en Hold on als acoustische versie opgenomen in de Wisseloord Studio's voor radio 538. Verstuur hier de speciale e-card van Hold on to the world!
14-10-2002 Extra concert Kane 12 december 2002 aftershow bekend!!
Gisteren verscheen op kane.nl al een berichtje van ene L. Vis, haha, maar vandaag staat het officieel op Kane.nl en Mojo.nl er komt nog een extra concert van Kane in Ahoy' en wel op donderdag 12 december!! De voorverkoop begint dinsdagmorgen 15 oktober 2002 om 10.00 uur. De aftershow zal zijn met DJ Ronald Molendijk feat. MC Nova. en alleen de aftershow is al een reden om naar het concert te gaan, want 1 ding het wordt helemaal top!
Foto: anonieme ronny & nova supporter, foto niet kopieren, anders krijg je ruzie met de Kinky Club :)
12-10-2002 Kane Ahoy
Vanochtend om 10:00 begon de voorverkoop voor Ahoy' 13 december, en blijkbaar heeft het echt storm gelopen want om 10.30 kon je al geen kaartjes meer reserveren via het internet en na de ticketlijn gebeld te hebben blijkt dat het nu al uitverkocht is! Heb je geen kaartjes kunnen krijgen blijf het dan wel proberen aangezien er vaak kaartjes terug worden gegeven of geannuleerd... Maar dit is wel waanzinnig gewoon even Ahoy' uitverkopen!!!
08-10-2002 Kane op radio 538 gemist ,nu te downen!
Heb je Kane vanochtend gemist of wil je het nog een keer horen ga dan naar Richard's Kanesite waar vanaf nu de nummers Hold on, SGYMI, Damn Those Eyes en het speciale Elvis nummer His latest flame te downen zijn! Op de site van 538 staan de foto's van deze ochtend Evers Staat Op Fotoboek
08-10-2002 Kane op 538
Live 38 is weer helemaal terug van weggeweest op radio 538. En as donderdag Kane naar de studio voor een Live 38 sessie. Live 38 wordt uitgezonden tijdens Evers staat op elke werkdag van 06.00 tot 10.00. Dus dat wordt weer een vroeg ochtendje donderdag voor de radio ;) Thanks 2: Ceetje
05-10-2002 Kane in Ahoy' met aftershow!!
Ze hadden het er al over vorige week in de studio, in december gaat er iets groots gebeuren en vandaag staat het in de telegraaf; Kane speelt in Ahoy' vrijdag 13 december !! Dinand vertelt; We gaan iets doen wat op die manier nog nooit in AHoy' te zien is geweest. We willen op 13 dec. zo gebruik gaan maken van Ahoy' dat je niet de hele avond alleen maar naar podium staat te kijken, maar dat er in de hele zaal contact is tussen ons en het publiek." Tevens zal na het concert een aftershow zijn. De kaartverkoop begint zaterdag 12 oktober bij de bekende voorverkoopadressen kaarten kosten € 30,00 en € 32,50 excl. servicekosten maar met dus die aftershow erbij..
29-09-2002 Interviews fansites Dennis & Dinand
Net terug vanuit Hilversum na een wel erg super middag. Als eerste dank je wel aan Dennis, Dinand en Matto! Het was erg gaaf om te zien waar ze nu precies de platen opnemen, je vragen te kunnen stellen en natuurlijk om de andere webmasters te zien. Het verslag van deze middag volgt nog maar ik wilde jullie alvast de foto's laten zien, dus deze even snel online gezet.
Alvast een paar nieuwtjes uit het gesprek; in december gaat er iets heel speciaals gebeuren wat dat precies is hielden ze nog even geheim maar op 12 oktober zal dit bekend gemaakt gaan worden. De single Hold on staat op 14 oktober en op de single zullen de eerdere opnames van de akoustische sessie van Radio538 verschijnen.

Foto's fansites interview Dinand & Dennis
Verslag online!
29-09-2002 kane-el site website van de week bij Rikane
Sinds kort heeft Rikane een nieuw onderdeel op zijn site namelijk de website van de week. Afgelopen week kon voor het eerst gestemd worden op 4 verschillende websites, en erg gaaf, de 1e site die gekozen is door zijn bezoekers is als website van de weekdeze site! Dat houdt in dat de hele week deze site in de gaten zal worden gehouden . Erg leuk om te lezen en met zelfs binnenkort een interviewtje, dus check zeker even Rikane's site
26-09-2002 Release Hold on
Er is nogal verwarring over wanneer Hold on precies gereleased wordt, volgens eerdere berichten zou de single op 27 september staan, maar nu staat op de site van BMG dat hij 14 oktober uitgebracht gaat worden. Ik hou je op de hoogte.
Thanks to: Jans
25-09-2002 Kane bij Top of the Pops
Kane zal wederom in de Top of the Pops studio's verschijnen dit keer om het nummer Hold on to the World te spelen. Of deze gelijk as zondag zal worden uitgezonden durf ik niet te zeggen maar kijk in ieder geval wel naar BNN want as zondag wordt de 100ste TOTP uitgezonden met daarin terugblikken op de afgelopen 100 uitzendingen dus je kan er wel zeker van zijn dat ook Kane een keer voorbij komt ;) Top of the Pops Ned 2 BNN vanaf 17.30
24-09-2002 Fansites Interview Dennis & Dinand
Vandaag verscheen er wel een erg leuk berichtje op kane.nl van Dennis. Als een soort van dank je wel en om de fans op de hoogte te houden van de laatste ontwikkelingen rondom de band, worden as zondag 29 september 10 Kane Fan Sites uitgenodigd om naar de studio te komen om een interview te houden met Dennis en Dinand, en guess what? deze site zit daar ook bij yeah!!! Dus as zondag zal ik naar de studio gaan om een aantal vragen te stellen en foto's te nemen die dan zo snel mogelijk hier op de site zullen verschijnen.
Maar nu leek het mij leuk, doordat het dus echt gaat om vragen van de fans, dat jullie als bezoekers van deze site, jouw vragen naar mij mailen zodat die evt. as zondag aan Dinand en Dennis kan stellen en zodat jij hier misschien jouw vraag terug kan lezen!
Mail vraag voor Kane interview
15-09-2002 Interview Kane
Eerder kon je al op Tiscali het optreden bekijken wat Kane heeft gegeven in de 2de kamer op 3 september. Vanaf nu staat er ook een interview met Dinand online wat hij gaf na het optreden. Dinand verteld oa over de internationale doorbraak van Kane, maar ook over waarom er een nieuwe videoclip komt bij 'Rain Down On Me'. Het interview werd gefilmd door Dennis samen met de Nederlandse directeur van het Wereld Natuur Fonds
Klik op foto hiernaast om naar de site van Tiscali te gaan.
15-09-2002 Releasedatum Hold on to the World
Volgens BMG staat de releasedatum van Hold on to the world op 27 september. Er was beetje verwarring wanneer de single precies gereleased ging worden, er werden al verschillende datums genoemd, maar zoals het er nu dus uit ziet ligt de single versie vanaf 27 sept. in de winkels. De single is al verschillende keren te horen op de radio zoals bijv. bij 3FM en Yorin.
15-09-2002 Kane op TMF Awards Belgie
Op zaterdag 26 oktober worden er in Gent de Belgische TMF Awards 2002 uitgereikt, de eerste line-up is bekend gemaakt en Kane zal optreden op deze awardshow. Net als bij de Nederlandse TMF awards is er een ronde met vrij stemmen om zo jouw favoriete artiest te nomineren, dus surf snel naar de site en nomineer zo Kane voor een award.
Op kane.nl vertelde Dennis al dat in Belgie ook wat gaat gebeuren, bij Studio Brussel hebben zij zoiets als de cyber top 50 alleen heet het daar de afrekening, luisteraars kunnen op hun favoriete nummer stemmen en Kane staat daar met Rain Down on Me al op de 14de plaats, dus als je je toch al helemaal suf aan het stemmen bent voor de MTV Award enTMF Awards Belgie surf dan gelijk ook even door naar de site van Studio Brussel om daar Rain Down nog hoger te krijgen.
Bron: Diana
10-09-2002 MTV European Music Awards 2002
14 november worden in Barcelona de European Music Awards 2002 uitgereikt. De afgelopen twee jaren wist Kane de Award Best Dutch Act te winnen. Dit jaar kan jij opnieuw beslissen wie deze award moet winnen. Kane is dit jaar genomineerd met nog 9 andere waaronder Blof en DJ Tiesto. Klik op het logo van MTV en je linkt door na de site waar jij jouw stem kan uitbrengen en wie weet zo Kane helpen om die award voor de derde keer te laten winnen!
04-09-2002 Kane 2de kamer
Dinsdag 3 september was het optreden van Kane in de 2e kamer in samenwerking met het WNF. Kane speelde het nummer Hold on to the world. De bedoeling was zoveel mogelijk aandacht te krijgen voor deze SOS campagne van het WNF en dat zeker gelukt, in bijna elke krant staat wel een foto en op tv werd er de nodige aandacht aanbesteed. Op de site van Tiscali kun je zelf de broadcast van het optreden bekijken wat Kane gaf, dus ben jezelf niet geweest dan kun je het daar toch nog meebeleven. Verschillende mensen waren wel bij en hebben foto's gemaakt deze kun je o.a. vinden op de site's van Richard, Gerard vd IJsel en Kane 2002.
26-08-2002 Optreden afgezegd Zuid-Afrika
De Haagse Courant kwam al met het nieuws dat het optreden van Kane was gecancelled wegens ziekte van Dinand. Vandaag vertelde Dinand op MTV dat het optreden om die reden helaas niet kon doorgaan. Morgen 27 augustus in MTVLive een MTVXtra over de SOS actie in Zuid Afrika. MTVLive is van 17:00 tot 18:30.
26-08-2002 Optreden tweede kamer
Gerard vd IJsel komt met het nieuws dat Kane dinsdag 3 september zal optreden voor de leden en het personeel van de Tweede Kamer in Den Haag. Dinand vertelde er zelf ook al wat over op MTV en ook dit concert is in het kader van de SOS Planet-actie. Het concert van Kane vindt plaats in de Statenpassage en begint om 13.30 uur.
21-08-2002 Zuid Afrika update
Gisteren is Kane vertrokken naar Zuid Afrika om zich klaar te maken voor het optreden van 23 augustus in Johannesburg. Dennis vertelde bij MTV dat zij een set zullen spelen van 40 minuten, dit zal dezelfde set zijn die zij eerder al speelde op Rock Werchter in Belgie.
MTV en 3FM zullen verschillende malen verslag doen van dit evenement in Johannesburg. Morgen zal volgens de site van 3FM Dinand te gast zijn bij Arbeidsvitaminen op radio 3FM, om zijn favo plaat aan te kondigen meestal is dit rond 11:00 tevens zal hij meer vertellen over de SOS actie. Bron: 3FM, MTV en In2Kane
21-08-2002 Kane op Yorin
Aanstaande vrijdag 23 aug. zal Kane te gast zijn in het programma Jensen in de ochtend van Yorin FM. Het gaat over de actie rond het WNF en het optreden in Johannesburg. Jensen wordt elke werkdag tussen 6:00 en 9:00 uitgezonden op Yorin FM.
Thanks 2: Kim
16-08-2002 Bizarre en single nieuws

Even een update met het laatste nieuws, morgen 17 augustus speelt Kane op het Duitse Bizarre Festival in Weeze, aangezien het redelijk dichtbij de grens ligt zullen er toch wel een aantal Nederlandse fans aanwezig zijn, maar mocht je nu zelf niet gaan hou dan toch even de site van Bizarre en van RockPalast in de gaten omdat er verschillende livebeelden worden uitgezonden en er zullen foto's verschijnen. Vandaag kon ik in ieder geval nog niks zekers vinden over het evt. uitzenden van Kane maar blijf de sites in de gaten houden. Strepsil kwam met het nieuws dat de single Hold on to the World naar alle waarschijnlijkheid 2 september zal worden gereleased, meer info zal nog volgen. En als laatste Dinand gaf afgelopen donderdag bij MTVLive de reis naar Zuid-Afrika weg aan een MTVkijker, tevens vertelde Dinand dat in samenwerking met het WNF nog een aantal leuke dingen in de planning lagen voor Nederland zoals bijv. een optreden in de tweede kamer. Ondanks dat de actie via MTV gestopt is kun je trouwens nog steeds een mailtje sturen met jouw sos boodschap waarom jij je zorgen maakt om het milieu via de site van WNF dus als je het nog niet gedaan hebt doe het dan zeker even om deze belangrijke actie te steunen!Linkcredit Rockpalast: Kane Germany

08-08-2002 Win reis naar ZuidAfrika met Kane
Gisteren gaf Martine al de tip dat je via MTV een reis naar Zuid Afrika kan winnen samen met VJDaphne, Kane en DJ Jean, daarvoor moet je wel een sosmail sturen naar WWF waarin jij kenbaar maakt waarom jij je zorgen maakt over de natuur,het milieu of de armoede in de wereld, en aangeeft waarom je vindt dat daar nodig wat aan gedaan moet worden. Volgende week vrijdag maakt Kane zelf in de studio van MTV bekent wie de reis heeft gewonnen, dus surf snel naar MTV.nl en verstuur je sos-mail.
Bron: MTV, WWF
07-08-2002 Kane en Radio 3FM Zuid-Afrika
Eerder was al bekend gemaakt dat Kane tijdens de WWF conferentie van 26 augustus t/m 4 september een optreden zal verzorgen. Radio 3FM zal tevens meereizen naar Johannesburg om live verslag te doen van deze conferentie. Volgende week volgt er meer info over de rol die DJ Jean en Kane gaan vervullen. Op de site van WWF kun je nu alvast meer informatie vinden over deze bijeenkomst en tevens kun je daar meedoen aan de aktie die bij deze conferentie hoort namelijk het sturen van een sosmail.
Tevens vertelde Radio 3FM dat Hold on to the world de nieuwe single gaat worden, wanneer deze single precies gereleased gaat worden is nu nog niet bekend. Bron: Radio 3FM, WWF
31-07-2002 Wallpapers online
Het eerste deel van de update staat online, wallpapers, vanaf nu kun je hier ook je achtergrond voor je computer instellen met een live kane foto. Je kunt uit 3 verschillende foto's kiezen die ik van tijd tot tijd wil gaan afwisselen met de laatste foto's van dat moment.
31-07-2002 Kane naar Zuid-Afrika?
Strepsil komt vandaag met toch wel exclusief nieuws, Kane zal op 23 augustus een optreden geven in Johannesburg Zuid-Afrika. Op dit moment is er nog niet echt veel duidelijk maar we gaan er achter aan en zodra er meer nieuws is zal ik het hier vermelden.
Bron: Strepsil en BMG
28-07-2002 Kane sites
Even een update over een nieuwe kane fansite. Je hebt al verschillende foto's van Richard gezien op deze site maar sinds kort heeft hij dan eindelijk zijn eigen site gemaakt. Erg mooie foto's en leuke lay-out kortom Richard is goed bezig en ga dus zeker ff kijken op zijn site; Richard's Kanesite. En dan heb ik nog een mail gehad van Michael van kane-fansite.nl, je kan nog steeds inzendingen sturen voor het fanboek wat zij aan het maken zijn, alleen moet je wel opschieten want je kan insturen tot 31 juli. Kijk op hun site voor meer info over het boek.
25-07-2002 Intro even offline
Zoals je misschien gezien hebt, is de intro even offline. Het laden duurde nog te lang dus dat wordt aangepast en ik hoop dat hij dit snel weer online is. Verder is het nieuwsarchief weer voor een deel bijgevuld en zullen de komende dagen nog een paar updates volgen..
21-07-2002 Foto's Nijmegen
Afgelopen vrijdag gaf Kane hun voorlopig laatste optreden hier in Nederland voor de "rustperiode". Helaas kon ik zelf niet vrijdag naar Nijmegen maar Richard is wel geweest en heeft een paar mooie foto's genomen die nu online staan.Het kan dan wel even rustig rond Kane worden, die tijd wil ik gelijk gaan besteden om een aantal dingen aan de site te veranderen en te verbeteren dus ik zit voorlopig niet stil ;)
11-07-2002 Foto's Tivoli
2x Nighttown, Heeswijk Dinther en 2x Tivoli, gisteren sloot Kane hun kleine "tour" af in een uitverkocht en superheet Tivoli. Nog 2 optredens te gaan hier in Nederland, Bospop en de Nijmeegse Vierdaagse, dus wil je ze nog zien check dan even de concertagenda. Daarna zal het even rustig worden met optredens in Nederland.De foto's van 9 & 10 juli Tivoli staan nu online!
11-07-2002 Aloha
De plaat die mijn leven veranderde. Dinand, The King & The Guitar Man.
In de Aloha van deze maand staat een klein interview met Dinand over wat nu zijn favoriete Elvis liedje is en welke invloed Elvis op hem heeft gehad. Thanks 2: Strepsil
07-07-2002 Druk weekje..
Afgelopen week was een lekker druk weekje met optredens 2x Nighttown en Heeswijk Dinther, de foto's van deze optredens staan nu online! Foto's 3 en 4 juli Nighttown Rotterdam Foto's 6 juli Kersouwe Heeswijk Dinther
30-06-2002 Rock Werchter & Parkpop
Zondag 30 juni speelde Kane als opening act op Rock Werchter, ze begonnen die dag met een spetterend optreden op de Main Stage. Hoe verder de set kwam hoe meer het publiek meeging en tijdens Rain Down stond iedereen te springen. Veel tijd om bij te komen was er niet want er stond nog een optreden op de planning Parkpop dus haasten naar Den Haag.In Den Haag stonden ze voor duizenden bezoekers van dit gratis festival en gaven ze wederom een perfecte show.
Donderdagavond wordt op 3FM in "..En dit is Cladia"een verslag uitgezonden van Kane op Rock Werchter en als jezelf in Nigttown bent die avond laat dan iemand het opnemen want ze gaven echt een perfecte show op Rock Werchter :)
De foto's van beide optredens, Rock Werchter en Parkpop staan nu online!!
26-06-2002 Interview Dinand Haagsche Courant
In de Haagsche Courant van vandaag staat een leuk stuk over Kane met alvast een vooruitblik op aanstaande zondag Parkpop en een interview met Dinand. Op papier is Kane de absolute topper van de 22ste editie van Parkpop in het Zuiderpark. Of het vijftal, met de in Den Haag debuterende bassist Matto Kranenburg, die hoge verwachtingen ook waarmaakt, blijkt zondag wanneer de groep aan het eind van de middag optreedt. ~> Lees verder...
24-06-2002 Rock Werchter en Parkpop
Het wordt een druk weekendje zaterdag zal Kane spelen op het Betuws Spektakel maar zondag wordt toch wel de topper met 2 optredens. Als eerste zal Kane vanaf 11:00 op de Mainstage van Rock Werchter in Belgie staan om daar tot 11:45 te spelen. Radio 3FM doet zoals altijd live verslag vanaf Rock Werchter, alleen zondag 30 juni zenden zij vanaf 15:00 uit, of er nog terug wordt geblikt op het optreden van Kane durf ik nu nog niet te zeggen maar hou in ieder geval de site van 3FM in de gaten en natuurlijk 3FM zelf. Op de site van Rock Werchter zullen diverse live beelden worden uitgezonden.
Dan wordt het zeker weer terugcrossen naar Den Haag naar Parkpop, wederom zal Kane weer spelen op dit Haagse festival en zoals elk jaar zal het dit jaar ook weer lekker druk zijn. Kane zal vanaf 17:55 tot 18:50 op Green Stage staan. Ook vanaf Parkpop zal Radio 3FM verslag doen.. Vanaf 1 juli kun je iedere avond vanaf 20.00 uur in het programma '…En dit is Claudia', de beste bands en reportages beluisteren. Verder kun je ook nog live sfeerbeelden, backstage beelden en chats volgen op de site zelf van Parkpop.
Kortom kun jezelf niet naar 1 van de 2 optredens op 30 juni dan kun je het toch wel volgen via internet :)
16-06-2002 Jammin festival Imola
Zaterdag speelde Kane op het Heineken Jammin' Festival in Imola Italie. Op de site van dit festival zijn de eerste foto's geplaatst waaronder ook een paar van het optreden van Kane. Totaal iets van 4 foto's maar wel leuk om te zien.
En dan heb je mensen die het gewoon live hebben meegemaakt, Richard en Ester zijn naar Italie geweest. De setlist; SGYMI, Taurus, Hold on, Damn, Rain Down. Hun verslag en foto's staan nu online.
Foto's Kane @ Jammin' Festival Imola 2002 Foto's en verslag Richard van Kane @ Jammin' Festival
10-06-2002 Zweedse chart
Wel grappig om te zien, in Zweden bestaat er ook zoiets als de Cybertop 50 alleen heet het daar Labyrint Top 20. Kane staat met So Glad You Made It nu ook vermeld op deze site als nieuwkomer. Ik ben benieuwd hoe iedereen gaat stemmen en of ze die Top 20 inkomen, jij kunt natuurlijk ook stemmen zodat Kane nog meer gedraaid wordt op dit radiostation ;)
Thanks 2: Richard
08-06-2002 Back again..
Zo weer terug van vakantie.. Op Kane-gebied is het nogal rustig op dit moment, de kaartverkoop voor Tivoli en Nighttown lopen nu en de single doet het toch wel goed in de hitlijsten. Op 11 juni verschijnt de speciale uitgave van Rain Down on me met extra live nummers van Pinkpop en Rain Down bij Barend en van Dorp.
Het is alweer een tijdje terug maar op vrijdag 18 mei stond Kane op Rock am Ring, op de site van dit festival vond ik een paar foto's gemaakt tijdens dit optreden. Mooie foto's die een beetje weergeven hoe Kane speelde. Foto's Kane @ Rock Am Ring 2002
31-05-2002 Op vakantie..
Even nog een snelle update voordat ik weg ben, over hoe Kane het doet in het buitenland; Richard vond op een site van Radiostation SWH in Letland een Rock Top 20 en Kane staat daar nu op nummer 24. Tevens zag hij op een site van iemand uit Peru, charts van zijn eigen top100 en daar stond Kane met Let it be op nummer 91. Wel grappig om te zien dus. Thanks Rich.
Vergeet niet zondag naar Top of the Pops te kijken met Kane op BNN rond 18:00, in ieder geval tot over 8 daagjes weer :)
29-05-2002 Speciale versie single Rain Down on Me
Op 11 juni a.s. verschijnt de single 'Rain Down On Me' van Kane in een speciale uitgave. Op deze multitrack staan drie nummers live opgenomen tijdens Pinkpop en 'Rain Down On Me' in twee versies: de radio-edit plus een live-versie, opgenomen tijdens het TV programma Barend & Van Dorp. Bron: BMG, Musician.nl
Kane-el site 1 jaar online!!
24 mei 2001 ging de site voor het eerst online, dus vrijdag precies 1 jaar!!! 1 jaar online vond ik wel een reden om ff een paar dingen te zeggen en mensen te bedanken dus hier komt dat lijstje haha In 1 jaar waanzinnig veel gebeurd, 3 verschillende lay-outs, het land door crossen om bij gigs te zijn, meer dan 900 berichten in het gastenboek, veel uurtjes achter de computer zitten maar ik vind het nog steeds erg gaaf om te doen en vooral de reacties van degene die hier steeds komen en blijven komen zowel per mail als in het gastenboek blijven het leuk maken dus voorlopig zal ik nog wel even doorgaan... lees verder..
26-05-2002 Foto's TU Delft online en Intro online
Het heeft even geduurd maar hij is dan online de intro!Het laden duurt wel eventjes daar ga ik van de week nog wat aan veranderen maar ik wilde niet langer wachten met het online zetten. :) De foto's van TU Delft online staan online klik op foto hiernaast voor de rest.
24-05-2002 Kane 2x in Nighttown
En weer zijn er 2 nieuwe datums bekend gemaakt, woensdag 3 juli en donderdag 4 juli speelt Kane in Nighttown Rotterdam. De voorverkoop start 31 mei weer bij de bekende voorverkoopadressen. Als topper het voorprogramma is weer Eric Corton Trio, bedoel kan het nog beter? denk het niet dat wordt weer swingen!!! ECT is tevens ook ook het voorprogramma in Tivoli op dinsdag 9 en woensdag 10 juli.
23-05-2002 Nieuwe concertdatums Kane Tivoli
Dinsdag 9 juli en woensdag 10 juli zal Kane twee optredens geven in Tivoli Utrecht. Voorverkoop start as zaterdag 25 mei vanaf 10:00 bij de bekende voorverkoopadressen en via Ticketservice.
22-05-2002 Kane bij Top of the Pops
Aanstaande zondag zal Kane te zien zijn in Top of the Pops waar zij het nummer Rain Down on Me zullen spelen. Vanavond waren in Hilversum de opnames van deze uitzending, klik op de foto hiernaast voor meer foto's van Top of the Pops.
Morgen zal Kane wederom te gast zijn bij Barend en van Dorp op RTL 4. Op 6 mei stond dit optreden eigenlijk gepland maar door het overlijden van Pim Fortuyn werd dit optreden gecancelled. Dus Kane op tv Donderdag 23 mei 22:30 Barend en van Dorp RTL 4, Zondag 26 mei 18:10 TOTP BNN Ned.2 Bij de opnames werd gezegd dat het optreden as zondag zou worden uitgezonden alleen op de playlist van deze week staat nog geen Kane vermeldt, beetje onduidelijk dus het kan zijn dat het optreden 2 juni wordt uitgezonden..
21-05-2002 Pinkpop 2002
Als afsluiter van een aantal optredens in Duitsland, voorprogramma van Simple Minds en een optreden op het Duitse festival Rock am Ring, stond Kane gisteren op het Zuidpodium van Pinkpop. Het was de tweede keer dat Kane op Pinkpop speelde. De recensies van dit optreden zijn vooral positief.
Klik op de foto voor recensies en een aantal foto's van Pinkpop 2002.
20-05-2002 Superclip MTV
Vorige week ging de clip van Rain Down on Me in premiere op MTV en deze gehele week is Rain Down Superclip op MTV. De clip bevat een registratie van het optreden wat Kane gaf op de TMF Awards 2002 waarbij Kane spetterend afsloot met een echte regenbui op het podium. Bron: MTVnl
15-05-2002 Rain Down on Me
Hieronder vermeldde ik al dat er een repackage uitvoering komt van SGYMI met Rain Down on Me, Strepsil meldt nu dat het evt. gaat om een speciale Pinkpop Repackage uitgave, die 22 mei zou verschijnen. Op de geheel vernieuwde site van Tom Rain Down on Me kun je alvast de radio remix van Rain Down downloaden zoals die nu te horen is op 3FM, maar natuurlijk nog wel 22 mei de single gaan kopen in de winkel ;)
09-05-2002 Pinkpop 2002 live op tv, internet en radio
Tussen 14:00 - 16:00 zendt Ned. 3 op maandag 20 mei een interview uit met Kane en een gedeelte van het concert wat Kane geeft op het Zuidpodium. Hou tevens radio 3FM en het internet in de gaten want die zullen verschillende dingen live uitzenden.Voor iedereen die wel gaat Kane speelt op het Zuidpodium van 14.45 - 15.45, dus die video thuis instellen en misschien spot je jezelf wel in het publiek ;)
Bij de Nieuwe Revu van afgelopen week zat de Pinkpopbijlage met info over de bands die op Pinkpop dit jaar zullen staan. Bij Kane schreven zij het volgende; Kane durft de handen vuil te maken. Haagse blufrock met rouwranden. Een spetterende show die voor natte plekken zorgt. En dan die strot van Dinand. Alsof hij elke ochtend met kiezelstenen gorgelt.
Bron: 3voor12
08-05-2002 Platina voor SGYMI, Repackage uitvoering SGYMI
Op 22 mei zal de nieuwe single Rain Down On Me verschijnen, tevens verschijnt er een repackage uitvoering van SGYMI. In deze limited edition zullen het album en een multitrack van 'Rain down on me' zitten. Op deze multitrack staat de radio edit van de Rain Down en live versies van de nummers So glad you made it, Taurus, Waiting waiting en Rain down on me. Deze live-opnamen zijn gemaakt in de Heineken Music Hall.
Ondertussen heeft So Glad You Made It de platinastatus bereikt. Platina staat voor 80.000 verkochte exemplaren.
Bron: Gerard vd IJsel, BMG.nl
05-05-2002 Foto's Zundert, Vlissingen en Haarlem online
Dit was wel echt een Kane-weekendje, zaterdag speelde Kane in Zundert en zondag de bevrijdingsfestivals door Nederland. Dit jaar deed Kane 2 plaatsen aan Vlissingen en Haarlem. Kane stond als afsluitact op Haarlem kortom in 1 weekend veel kilometers afgelegd maar de foto's van Zundert en de bevrijdingsfestivals Vlissingen en Haarlem zijn nu online!!
03-05-2002 Kane 6 juli Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk Dinther
Bonobet meldt op haar site een nieuwe optreden en wel op zaterdag 6 juli in het waanzinnige mooie Natuurtheater De Kersouwe in Heeswijk Dinther!!! De voorverkoop start 27 mei al bij de lokale VVV's, kassa aan theater en cafe de Zwaan. Kaarten kosten € 20,00 Kijk voor meer info op de site van Kersouwe.
03-05-2002 Showcase Stockholm
Eerst ging Richard al naar Keulen maar nu is hij afgelopen maandag samen met Ester ook naar Stockholm geweest om daar de showcase bij te wonen. Zijn verslag en een paar foto's staan nu online. Dan toch maar naar Italie gaan Rich ;)
Wederom samen met Ester de lange lange reis naar Stockholm gemaakt. Zondagochtend om 11 uur vertrokken naar het noorden van Duitsland, hier met de boot naar Zweden, en maandag om 7.30 weer in de auto op weg naar Stockholm. Om 2 uur hier aangekomen, dus even 27 uur onderweg geweest, je moet maar gek genoeg zijn. Maar het was zeer zeker de moeite waard !!! lees verder
03-05-2002 Kane op MTV zondag 5 mei
Om alvast in de stemming te komen voordat je naar Haarlem gaat of om even na te genieten als je naar Vlissingen bent geweest; zondag 5 mei om 20:00 zendt MTV het concert van Kane uit wat vorig jaar werd gegeven in Vredenburg Utrecht.
02-05-2002 Update TU Delft
Eerder stond het al op de site maar nu meer informatie over het optreden van Kane op de TU Delft. Op twee podia zullen optredens plaatsvinden van oa Kane, Incense en16Down. Het concert zal op de sportvelden achter de faculteit Bouwkunde plaatsvinden en de aanvang is 20:00 uur. De hele avond zullen er speciale pendelbussen rijden tussen het concertterrein en NS station Delft. De toegang is gratis.
29-04-2002 Nieuwe concertdatums Kane
Even snel een update met nieuwe concertdatums;
Strepsil meldde het als eerste Kane speelt 22 of 23 juni op het Duitse Hurricane Festival. Op dit festival zullen o.a. No Doubt en Red Hot Chili Peppers spelen. Dit festival wordt meestal ook uitgezonden op WDR of dit jaar ook zo is kan ik nu nog niet zeker zeggen maar zodra er meer nieuws over bekend is vermeld ik dat hier. Dan wat dichterbij op vrijdag 19 juli speelt Kane in Nijmegen tijdens de jaarlijkse Vierdaagse. Nog even over Koninginnedag Amsterdam zoals het er nu uit ziet speelt Kane om 20:00 op het Museumplein. Er wordt geadviseerd om met het openbaar vervoer te gaan want ze verwachten veel, heel veel mensen die ook dit jaar weer A'dam gaan, maar goed dat sfeertje moet je natuurlijk ook ff meemaken dus wie weet zie ik je daar wel ;)
25-04-2002 Showcase Kane Keulen

Gisteren gaf Kane het eerste optreden als support act van The Calling in Keulen. Richard is hier naar toe geweest en heeft super foto's en een leuk verslag geschreven over deze avond. Klik hier om het verslag en de foto's te zien.Big thanks to Richard!!

24-04-2002 Kane op Heineken Jammin Festival Italie
Na Zweden en Duitsland is nu ook Italie aan de beurt, op 15 juni zal Kane namelijk spelen op het Heineken Jammin" Festival. Op deze dag spelen oa Muse en de Red Hot Chili Peppers. HJF is een 2dagelijksfestival wat wordt gehouden in Imola Italie.
Bron: Heineken Jammin" Festival
23-04-2002 Yorin 2 Kane Melkweg
De afgelopen week is Yorin FM helemaal gek gebeld en gemaild voor kaartjes voor het speciale optreden van Kane in de Melkweg te Amsterdam. Door veel geluk had ik zelf ook kaartjes gewonnen voor deze bijzondere avond. Als voorprogramma was The Calling, met wie Kane straks ook het buitenland gaat proberen te veroveren waarbij zij dan zelf het vp zijn van The Calling. The Calling gaat zeker ook veel goeds beloven in de toekomst ;) Kane speelde dezelfde setlist als wat zij nu ook op de festivals en andere optredens spelen. Foto's nu online!
23-04-2002 Kane toegevoegd aan line-up Bospop 2002
Kane is toegevoegd aan de line-up voor Bospop. Op dit festival staan oa Bush, Di-rect en Van Dik Hout. Bospop wordt gehouden op vrijdag 12 juli en zaterdag 13 juli in Weert. Voorverkopop is reeds begonnen via de bekende voorverkoopadressen. Meer info op de site van Bospop.Bron: festivalinfo
19-04-2002 kane-el site nu ook als i-mode site
Gisteren introduceerde KPN de nieuwe sensatie genaamd i-mode. I-mode maakt het mogelijk om met je mobiel te mailen en te kunnen surfen over het net naar speciale i-mode sites. Zelf ben ik al helemaal om en denk zeker dat i-mode gaat aanslaan en daarom heb ik vanaf vandaag ook de kane-el site als i-modesite online gezet. Je kan deze site ook gewoon bekijken via je normale computer alleen zullen dan de instellingen iets anders zijn, het adres is;
http://ikane-el.web1000.com Voor meer informatie over i-mode kijk je op hun site
19-04-2002 Update Kane in buitenland
Even een kleine update over hoe Kane het in het Buitenland gaat doen.
Op de Duitse BMG Site verscheen de foto van hiernaast als albumhoes. Op 6 mei wordt het album gereleased in Zweden en Duitsland. Waarschijnlijk zal het album ook in de rest van de landen worden gereleased maar op die sites stond tot nu toe nog niks vermeld. Op 29 april zal Kane in Zweden een optreden verzorgen met The Calling. Met deze band zullen zij ook as maandag in de Melkweg spelen,waar dus alleen kaartjes via Yorin FM voor te winnen waren.
Bron: BMG
14-04-2002 TMF Awards 2002 Kane wint 3 Awards en sluit de Awards af
Zaterdagavond werden in een bomvol Ahoy' in Rotterdam de TMF Awards 2002 uitgereikt. Kane was in maar liefst 6 categorieen genomineerd maar ging er uiteindelijk met 3 Awards vandoor namelijk; Beste Website, Beste Album Nationaal en Beste Rockgroep Nationaal, deze laatste award wint Kane nu al voor de derde keer achter elkaar.
Maar de topper van deze avond was toch wel het waanzinnige optreden van Kane. Dennis had het al gezegd op Kane.nl ze zouden spetterend optreden, nou dat hebben ze zeker gedaan. Ze begonnen met So Glad You Made It gevolgd door Let it Be en als echte afsluiter Rain Down on Me. Tijdens Rain Down werd er flink uitgepakt, het podium veranderde en het stortte echt van de regen in Ahoy' wat een super mooi gezicht was!!Dit was echt zeker te weten een spetterend optreden, erg cool :)
Tip: Op de site van TMF staan de foto's van het optreden van Kane op de Awardshow, zeker een aanrader om te kijken!!
11-04-2002 Kane bij 160 jaar TU Delft
Op vrijdag 24 mei organiseert de TU Delft een concert in verband met hun 160 jarig bestaan. Op dit concert zullen oa Kane, New Cool Collective, Incense, 16 Down, The Future Groove Express featuring Hans Dulfer, Yonderboi en Charmin' Quarks spelen. Meer informatie volgt op de site van TU Delft.
11-04-2002 Kane week op Yorin
Hieronder stond het al vermeld maar als reminder nog even extra, volgende week staat de gehele week in het teken van Kane op Yorin FM. Zo zullen ze veel nummers van Kane draaien maar geven ze ook de kaartjes weg voor een speciaal optreden van Kane in de Melkweg op 22 april. Voor dit optreden zijn alleen kaartjes te winnen en helaas niet te koop. Doet een beetje denken aan de secret gig van 3FM dus als een gek bellen, mailen, faxen whatever en luisteren naar Yorin ;)
11-04-2002 Kane opnieuw bij Barend en van Dorp 6 mei
Kane zal opnieuw te gast zijn bij Barend en van Dorp op maandag 6 mei. Na geinformeerd te hebben bij Barend en van Dorp blijkt dat het programma vanaf 30 april t/m 17 mei vanuit het Kurhaus in Schevingen wordt uitgezonden. Helaas kun je voor deze uitzendingen geen plaatsen reserveren. Kane zal maandag 6 mei wel te gast zijn.
08-04-2002 Kane Olde Beth Wehl
Zondag 7 april gaf Kane een optreden in Olde Beth in Wehl. De setlist was: So Glad You Made It, Free, Mother, Taurus, Damn Those,Eyes, Hold on to the World, Let it Be, Waiting Waiting, Keep My Head Down, Rain Down on Me.
Voor het fragmentje van Rain Down on Me heb je Quicktime nodig, heb je deze niet dan kun je die hier downloaden...
04-04-2002 The Calling & Kane showcase Melkweg Amsterdam door Yorin FM
Donderdagavond op 3FM vertelde Dennis dat het waar is dat Kane gaat touren met de band The Calling. Zo zal er 22 april een showcase worden gehouden in de Melkweg te Amsterdam met The Calling en Silkstone. Voor deze showcase kun je geen kaarten kopen alleen maar winnen, want in de week van 16 april is het op Yorin FM de Yorin Kane week. Deze hele week worden er dan kaartjes voor deze speciale showcase weggegeven. Dus luister vanaf 16 april naar Yorin om deze kaartjes te winnen!
Daarna gaat het buitenland pas echt lopen en gaat Kane oa mee naar Noorwegen. Bonobet kwam als eerste met het nieuws over een evt. tour met The Calling, waarna vandaag ook Strepsil kwam met een 1e datum van een buitenlandse optreden namelijk 27 april Noorwegen. Dit concert wordt ook opgenomen door de Scandinavische MTV.
04-04-2002 Kane op Koninginnedag Amsterdam
Dit jaar wordt het Koninginnedag vieren in Amsterdam!! Elk jaar wordt er namelijk op het Museumplein verschillende optredens gegeven door (inter)nationale bands. En dit jaar is de programmering wel erg leuk; Kane, Blof en van Dik Hout zullen 30 april op het Museumplein spelen.
04-04-2002 Interview Dinand in aprileditie Blvd.
In de aprileditie van het maandblad Blvd. staat een interbiew met Dinand. "De prijs die ik betaal voor Kane"
As long as you want this van Kane werd in 1999 binnen 3 weken goud. Nu moet het buitenland veroverd worden en is zanger Dinand Woesthoff (29) gewend aan zijn succes en de gevolgen. "Eindelijk zijn we geen groentjes meer." "Mijn muzikale en mijn niet-muzikale ik zijn met elkaar verweven, die kun je niet los van elkaar zien'
Bron: Blvd en Bonobet
03-04-2002 Kane speelt bij TMF Awards
Vandaag werd de tweede line-up bekend gemaakt voor de TMF Awards 2002, en met 6 nominaties was het natuurlijk wel te verwachten maar Kane zal ook dit jaar weer optreden op de awardshow die 13 april wordt gehouden in de AHoy' in Rotterdam. Op deze avond zijn er oa optredens zijn van Within Tempation, Di-rect, Blof. Je kan nog steeds stemmen op de site van TMF om Kane als absolute winnar naar huis te laten gaan. De show wordt rechtstreeeks uitgezonden op TMF zaterdag 13 april vanaf 18:00 .
01-04-2002 Kane Paaspop Schijndel 2002
Afgelopen weekend was wel het weekend van de festivals zo speelde Kane afgelopen zaterdag op Paaspop Zieuwtent en zondag op Paaspop in Schijndel beide keren in nieuwe bezetting met Matto Kranenberg.
Foto's van zondag Paaspop in Schijndel staan nu online klik op de foto hiernaast voor de rest van de foto's.
01-04-2002 Kane op Rock am Ring/ Rock im Park
Stage-access komt met het nieuws dat Kane dit jaar toch zal spelen op het duitse duo-festival Rock am Ring / Rock im Park. De geruchten waren er al maar lijken nu officieel bevestigd Kane zal vrijdag 17 mei spelen op Rock am Ring Nürburgring, Duitsland. Rock Am Ring vormt een duo-festival samen met Rock Im Park dat in Nürnberg wordt gehouden.
Bron: Stage-access
29-03-2002 Kane op Parkpop
Strepsil en LiveXs komen met het nieuws dat Kane dit jaar op Parkpop 2002 zal staan. Verder zijn Within Temptation, Sergeant Garcia, Kirsten en Mimezine bevestigd. Parkpop wordt zondag 30 juni gehouden in het Zuiderpark in Den Haag. Op deze dag spelen ze ook op Rock Werchter Belgie dus dat wordt crossen ;)
Bron: LiveXS en Strepsil
25-03-2002 Kane op Rock Werchter 2002
Kane speelt op het Belgische Rock Werchter festival wat gehouden wordt van 28 t/m 30 juni. Kane zal zondag 30 juni spelen op het hoofdpodium. Faithless zal deze zondag afsluiten. Kaartverkoop gaat via de Ticketservice, er zijn dagkaarten en combiticktes. De voorverkoop start dinsdag 26 maart. Kijk voor meer info op de site van Rock Werchter.
Bron: Rock Werchter
22-03-2002 Singlehoes So Glad You Made It Buitenland
Zo ziet de singlehoes eruit van So Glad You Made It in het buitenland. Klik hier voor een grotere versie. Op verschillende buitenlandse BMG sites verschijnen de singlehoes en de persfoto's van Kane. Zoals in Finland daar staat de releasedatum op 22 april 2002. Er zullen op de single 2 nummers verschijnen namelijk; So Glad You Made It - radio edit short, So Glad You Made It - album version. Er bestaat ook een maxisingle die nu alleen nog op de Duitse BMG site staat, maar waarschijnlijk ook in de rest van de landen wordt uitgebracht, op deze single staan; So Glad You Made It (radio version), So Glad You Made It (album version), Free, So Glad You Made It (live version),So Glad You Made It (videoclip).

22-03-2002 Nieuwe persfoto's Kane

Op de duitse site van BMG verschenen de nieuwe persfoto's van Kane. Waarschijnlijk zijn dit de nieuwe foto's die aan het buitenland getoond worden als eerste kennismaking met Kane. Klik hier voor de rest van de foto's.

Bron: BMG Duitsland
20-03-2002 Kane ook op Bevrijdingsfestival Vlissingen
Kane zal dit jaar ook op Bevrijdingsfestival Vlissingen Zeeland spelen, volgens de programmering zullen zij op het podium staan van 15.50 - 16.35. De meeste festivals gaan hun line-up nu bekend maken dus hou de site in de gaten voor eventuele andere bevrijdingsfestivals.

19-03-2002 Tijden Bevrijdingspop Haarlem bekend

Eerder vermeldde ik al op de site dat Kane bevrijdingspop in Haarlem zal afsluiten en nu is dan de voorlopige tijd bekend. Kane speelt op het Houtpodium van 22:50 - 23:50. Bevrijdingspop vindt plaats op het Vlooienveld in de Haarlemmerhout wat ten zuiden van het centrum van Haarlem ligt en is een gratis festival. Voor meer info kijk op de site van Bevrijdingspop.
Bron: Bevrijdingspop
16-3-2002 Kane niet op KoninginneNach
Kane zal dit jaar niet op KoninginneNach in Den Haag staan. Burgemeester Deetman van Den Haag was bang dat het optreden van Kane teveel mensen zou trekken waardoor de veiligheid niet meer gegarandeerd zou kunnen worden. Het voorstel om Kane als verrassingsact samen met de Di-rect op te laten treden werd ook afgekeurd. KoninginneNach is een elk jaar terugkerend festival in de binnenstad van Den Haag. Over 6 verschillende podias in de stad spelen dan de avond voor Koninginnedag de meest uiteenlopende bands.
Vier jaar geleden trok Anouk op KoninginneNach zoveel publiek dat de politie niet meer in kon staan voor de veiligheid in de Haagse binnenstad. De gemeente stelt daarom tegenwoordig meer veiligheidseisen.
Bron: Strepsil en RTV West
15-03-2002 New gig Kane in De Olde Beth te Wehl
Kane zal zondag 7 april een concert geven in De Olde Beth te Wehl, voor de mensen die geen idee hebben waar dit dus ligt :) het ligt in de buurt van Doetinchem Gelderland. De kaartjes zijn € 15,= voor meer info kijk op de site van
De Olde Beth
13-03-2002 Verslag KANE HMH
Leuk om te lezen; op de site van Rockezine staat vanaf vandaag een verslag van het gegeven optreden zaterdag 9 maart in de Heineken Music Hall. Het is wel allemaal in het Engels geschreven maar erg leuk en positief met mooie foto's:
With a lot of self-confidence they present themselves and their songs with an attitude which we don`t see very often in The Netherlands when it`s about one of `our` bands. Kane and especially frontman Dinand Woesthoff truly kick ass with an international air. lees verder
13-03-2002 3 bandleden weg, maar Kane gaat dóór…
Afgelopen zaterdag 9 maart stond er een mini interview in de Telegraaf met Dinand. Omdat dit toch wel een grappig stukje is zet ik hem nu alvast online. Binnenkort heb ik een weekje vrij en zal ik veel updates doen zoals de rest van de interviews en foto's allemaal online zetten :)
3 bandleden weg, maar Kane gaat dóór… Over een kleine week vertrekt Kane al naar Finland, om vervolgens via de rest van Scandinavië, Duitsland (voorprogramma Simple Minds) en Frankrijk naar zuidelijk Europa te trekken….. lees verder
12-03-2002 Kane sluit bevrijdingsfestival Haarlem af
Kane zal dit jaar het bevrijdingsfestival van Haarlem afsluiten. Dit bericht werd afgelopen zaterdag op de jaarlijkse Medewerkersdag bekendgemaakt. Kane treedt hiermee in de voetsporen van andere Nederlandse bands zoals Junkie XL en Krezip. Andere namen die dit jaar het Bevrijdingspop-affiche sieren zijn New Cool Collective, Zen Guerilla en The Indigo Girls.
Bron: Bevrijdingspop
11-03-2002 Laatste optreden Tony, Aram en Ronald
Zaterdag 9 maart en zondag 10 maart stond de Heineken Music Hall helemaal op zijn kop. De So Glad You Made It-tour werd nu definitief afgesloten en tevens waren deze 2 avonden de laatste keer dat Tony, Aram en Ronald meespeelden. Zondag namen zij dus echt afscheid van de band, Tony sprak een bedankwoord en benadrukte dat het echt hun eigen beslissing was en wenste Kane veel succes in het buitenland. Als toegift speelde ze toen nog 1x Hands.
Foto's nu online van deze 2 avonden.

06-03-2002 Kane te zien als webcast bij de HMH

Kun je niet naar de Heineken Music Hall 9 en 10 maart? dan is er toch nog een manier om dit speciale concert te zien. Namelijk op de site van de Heineken Music Hall zal er een webcast van 9 of 10 maart verschijnen zodat je toch mee kunt genieten van het laatste concert met Tony, Aram en Ronald!!
Thanks to: Strepsil
04-03-2002 Kane te gast bij Barend en van Dorp
Kane was vanavond te gast bij Barend en van Dorp op RTL 4.
Zij speelde het nummer Hold on to the world, op een wel erg mooie manier, die ze wat mij betreft wel vaker zo mogen spelen ;)
Voordat alle roddels weer opgang komen Tony was afwezig wegens ziekte.
Dinand nam ook deel aan het tafelgesprek en gaf uitleg over de reden waarom Tony, Ronald en Aram de band gaan verlaten. In het kort kwam het eigenlijk op het persbericht neer wat je hieronder ook kunt nalezen. Kane wil voor de volle 100% er tegenaan gaan in het buitenland en dat kan alleen als je er echt voorgaat, Tony, Ronald en Aram hebben naast Kane nog andere bezigheden en willen dit liever niet opgeven voor Kane.
In ieder geval worden 9 en 10 maart zeker twee concerten die we niet snel zullen vergeten wat volgens Dinand gaan ze een aardig feessie bouwen, dus dat wordt zeker knallen!!
04-03-2002 Het is waar...

Het is waar, Tony Cornelissen, Aram Kersbergen en Ronald Kool zullen Kane gaan verlaten. Zondag 10 maart zal hun laatste optreden samen zijn.
Op Haags Pop Podium verscheen het bericht als eerste met daarbij zelfs al een naam van de opvolger voor Aram, Matto Kranenburg.Vele sites namen dit nieuwsbericht over en de geruchtenstroom was op gang. Vooral toen op Musician.nl het nieuws verscheen dacht iedereen dat het waar was, doordat Tony 1 van de oprichters is van deze site.
Het gastenboek op Kane.nl stond vol over het vertrek en iedereen gaf zijn of haar conclusie over dit alles, die overigens niet altijd even fair waren tegenover Kane.
Dennis was donderdag 28 februari te gast bij TMFLive.com en ook VJ Renee vroeg naar de evt. geruchten rond vertrekkende leden. Dennis gaf niet echt een duidelijk antwoord alleen dat er al zoveel geruchten rond gingen over Kane.
Op de site van BMG verscheen ook het nieuws en het begon er steeds meer op te lijken dat de geruchten wel erg verdacht echt waren.
Persoonlijk heb ik gewacht met het plaatsen van het bericht op de site. Er gaan vaker geruchten rond en wilde de officiële bevestiging van Kane afwachten. Die is nu dus gekomen door een persbericht via AT Productions die je hieronder kunt lezen.
.Aram Kersbergen (bassist), Tony Cornelissen (gitarist) en Ronald Kool (toetsenist) zullen KANE gaan verlaten na het laatste touroptreden in de Heineken Music Hall (Amsterdam) zondag 10 maart as..
In verband met de internationale release van het album "So Glad You Made It", zal KANE haar kans in het buitenland maximaal proberen te benutten. Dit betekent voor de bandleden dat de combinatie van KANE met individuele activiteiten niet meer mogelijk zal zijn.Tony heeft er voor gekozen zich nu volledig te gaan toeleggen op het schrijven van muziek zoals hij dat in de afgelopen periode voor diverse artiesten heeft gedaan (o.a. Di-rect & Birgit) en zijn eigen internetonderneming.
Ook Ronald zal het componeren continueren, evenals zijn inzet ten behoeve van eigen projecten en verschillende artiesten. Aram zal zich, naast zijn activiteiten ten behoeve van het Metropole Orkest, richten op schrijf- en studiowerk en zijn jazzprojecten.
KANE heeft inmiddels de Haagse bassist Matto Kranenburg aangetrokken die onlangs uit de formatie Handsome 3Some is gestapt. Hij maakt de nieuwe bezetting van KANE compleet waarmee de stap naar het buitenland zal kunnen worden gezet.
De bezetting van KANE zal dus als volgt worden: Dinand Woesthoff (zang), Dennis van Leeuwen (gitaar), Paul Jan Bakker (gitaar), Martijn Bosman (drums) en Matto Kranenburg (bas).


Bron: AT-Productions

01-03-2002 6 Nominaties voor de TMF Awards 2002
De eerste ronde van vrij stemmen is voorbij voor de TMF Awards 2002 en Kane heeft het zeker niet slecht gedaan ze hebben namelijk maar liefst 6 nominaties gehad!! En wel voor;
Beste Zanger Nationaal, Beste Rockgroep Nationaal, Beste Single So Glad You Made It, Beste Album So Glad You Made It, Beste Video Nationaal So Glad You Made It, en beste website kane.nl!!
Maar om hun deze awards te laten winnen moet je wel blijven stemmen, dus klik op de button hiernaast en stem zo vaak mogelijk om Kane op 13 april als absolute winnaar naar huis te laten gaan!
01-03-2002 Dennis en Dinand in TMF Late
Op de site van TMF staat dat Dennis en Dinand donderdag 7 maart te gast zullen zijn in de TMF studio bij het programma TMF Late. Zij zullen dan meedoen met de Popkwis. TMF Late begint om 21:00.
Bron: TMF.nl
28-02-2002 Kane wint 2 Edison Awards
Kane wint Edison Award voor Beste Alternative en Beste Album, deze laatste is gekozen door het Nederlandse publiek die de laatste weken konden stemmen op hun favoriete album op de speciale Edison site. Kane gaf natuurlijk ook een optreden en speelde So Glad You Made It.
Op donderdag 7 maart wordt de uitreiking van de Edisons uitgezonden op TV2.

Foto's van deze uitreiking en het optreden online klik op de foto!!!!

Vind je het begin van So Glad You Made It ook altijd zo lekker?! klik dan hier om een kort fragmentje van SGYMI tijdens de Edisons. (je hebt wel Quicktime nodig om dit filmpje te zien)
27-02-2002 Kane voorprogramma Simple Minds Duitsland
Ja het buitenlandse verhaal gaat nu echt beginnen Kane is het voorprogramma van the Simple Minds in Duitsland!! Deze datums zijn tot nu toe bekend:

08 mei 2002 - Stadthalle - Bielefelt
09 mei 2002 - Jahrhunderthalle Hoechst - Frankfurt
10 mei 2002 - Tempodrome - Berlin
12 mei 2002 - Cirkus krone Bau - Munich
13 mei 2002 - E-Work - Cologne
14 mei 2002 - Stadtpark - Hamburg
16 mei 2002 - Museumsmelle - Bonn
17 mei 2002 - Nordseehalle - Emden
18 mei 2002 - Messehalle - Erfurt

Bron: kane.nl
25-02-2002 Dinand wint Hitkrant Award
De eerste award is binnen! Gisteren werden in Paradiso te Amsterdam de Hitkrant Awards 2002 uitgereikt. Dinand won de Award voor Beste Zanger. Een verslag van deze uitreiking is te zien bij TMF op 28 feb. vanaf 15.30 in het programma Windkracht 9. En dan als reminder ;) Je kan dan gelijk blijven kijken want om 17:00 is dan TMF Live.com met Dennis en Dinand die the making of Let It Be brengen.
24-02-2002 Kane niet op AJOC
Eerdere berichten over Kane op AJOC Mijdrecht lijken niet waar te zijn. Op de site van het festival is nu niks meer te zien van een eventueel optreden van Kane. Dat het allemaal nogal vaag is blijkt uit het feit dat Van Dik Hout op de plaats van Kane staat op de site van AJOC 18 mei maar op de officiele site van Van Dik Hout staat het concert op 19 mei. In ieder geval is het optreden verwijderd van de tour-lijst.
Thx 2 Strepsil
24-02-2002 Kane veel te zien op de tv begin maart
Je kan begin maart zeker je Kane-dosis weer ophalen want Kane is veel te zien de komende weken op de tv. Even op een rijtje wanneer je Kane kan zien of horen:

- woensdag 27 feb. live uitzending van de Edisons vanuit de Heineken Music Hall op radio 2 vanaf half 7
- donderdag 28 feb. The Making Of Let It Be te zien op TMF (zie hieronder)
- maandag 4 maart Kane te gast bij Barend en van Dorp op RTL 4 vanaf 22:30
- dinsdag 5 maart RTL 5 2MXL
- donderdag 7 maart uitzending van de Edisons op Ned 2
- zaterdag 9 maart live uitzending op radio 3 van het 1 na laatste concert van de So Glad You Made It Tour

Genoeg Kane dus de komende weken!
21-02-2002 The making of Let it Be
De clip is al een tijdje uit maar donderdag 28 februari zal TMF The Making of Let it Be uitzenden. De opnames zijn door Dinand zelf gemaakt en waren eigenlijk bedoeld voor kane.nl maar de beelden zagen er volgens Kane zo goed uit dat ze de band aan TMF hebben aangeboden en deze zendt het dusdonderdag 28 februari uit in het programma TMFLive.com wat begint om 17:00.
Hou de site en TMF Text in de gaten voor het laatste nieuws!
21-02-2002 The best of TMF Café
Zondag 24 februari wordt op TMF in de weekendspecial opnieuw The Best of TMF Café 2001 uitgezonden.
In deze aflevering zie je o.a. optredens van Kane, Sita, Racoon en Johan.
19-02-2002 Kane op Pinkpop 2002
Kane speelt op Pinkpop 2002! En wel op maandag 20 mei op het Zuidpodium. Op 20 mei spelen o.a. Muse, Lenny Kravitz en als afsluiter Rammstein. Voor het volledige programma klik op logo van Pinkpop.
De voorverkoop begint as zaterdag vanaf 10:00 bij de bekende voorverkoopadressen.
17-02-2002 Blijf stemmen!!
Ok je hebt bijna een dagtaak aan al het stemmen op Kane voor de Awards, maar blijf nog even doorgaan want de Edisons worden al 27 feb. uitgereikt dat betekend dat je tot 25 feb. kunt stemmen op Beste Single en Beste Album van 2001. Kane is bijna zeker van de award voor Beste Album ze staan daar ruim voor maar voor de single zakken ze jammer genoeg dus kom op blijf stemmen !! En als je dan toch bezig bent ga dan gelijk even naar de site van TMF en nomineer Kane voor een TMF Award. 2 maart worden de genomineerden bekend gemaakt!!
16-02-2002 Stem Kane de NL Top 100 in
Zondag 10 maart zend Radio 3FM de Nederlandse Top 100 uit. Jij kunt vanaf nu je 10 favoriete nummers doorgeven van Nederlandse artiesten. In samenwerking met muziekblad OOR heeft radio 3FM 300 liedjes uitgekozen, Kane staat hier 2 keer in met Damn Those Eyes en So Glad You Made It, maar je kunt natuurlijk op alle andere nummers van Kane stemmen! Op zondag 10 maart wordt dan de favoriete top 100 van Nederland uitgezonden
13-02-2002 Kane gaat naar Duitsland!
Kane gaat samen met Johan, Sat-R-Day en Sita als de tweede lichting van Nederlandse artiesten onder de vlag van musicXport.nl promotie bedrijven in Duitsland. Het doel van musicXport.nl is het opzetten van promotiecampagnes voor de Nederlandse muziek in Duitsland, de grootste nationale muziekmarkt in Europa. Kandidaten voor deze campagnes worden vanuit de muziekindustrie zelf voorgedragen, waarna een speciaal daartoe samengestelde adviescommissie zich buigt over de inzendingen. Er zijn hier wel enkele criteria aan verbonden, zoals onder meer klinkend succes in eigen land, een geplande release van het meest recente album in Duitsland en de beschikbaarheid van gedegen marketing tools zoals bijvoorbeeld een video. Vanzelfsprekend moet de muziek Nederlands copyright zijn. Bron: MusicXport.nl
11-02-2002 Op 1 in nieuwe tussenstand Edison Awards 2002
Vanochtend is de nieuwe tussenstand bekend gemaakt van de Edison Awards 2002. Kane staat op nummer 1 zowel bij Beste Album van het jaar 2001 en Beste single van 2001. Maar blijf stemmen!!! Je kunt nog ongeveer 2 wkn stemmen en dan is de uitreiking al in de Heineken Music Hall!
11-02-2002 Kane top 538 & foto's online
Gisteren waren in de Wisseloord Studio's in Hilversum de opnames van de Kane Top 538. De hele week konden fans hun favoriete Kane nummers doorgeven aan 538 en deze werden in het bijzijn van 45 door radio 538 geselecteerde fans, op een zeer speciale akoestische manier gespeeld. De favo Kane nummers volgens de fans:
1. Damn those Eyes 2. Can You handle Me 3. I will keep my Head Down 4. Let it Be 5. So glad You made It.
Maar Kane zou Kane natuurlijk niet zijn als ze van deze middag iets extra speciaals maakte, dus werden er meer nummers gespeeld en werd de setlist als volgt:1. So glad You made It 2. Dead End 3. Let it Be 4. Rain Down on Me 5. Damn those Eyes 6. I will keep my Head Down 7. Can you handle Me 8. Mother 10.Hold on (to the world)
De uitzending van deze speciale Kane Top 538 is op zondag 17 februari om 17:38 tevens zeiden ze gisteren bij radio 538 dater ook een interview met Kane in deze uitzending zat, dus allemaal luisteren! Klik op de foto voor meer foto's van deze speciale opname!!
09-02-2002 Martijn Bosman op musician.nl in Writersblock
Ik dacht dat ‘ie het nooit zou vragen! Eindelijk kreeg ik dan een mailtje van Tony of ik iets wilde schrijven voor het roemruchte, veelgelezen Writersblock van deze nu al internationaal vermaarde site. Nou, schrijven hoefde ik niet want ik had al zestien stukkies liggen! Effe kijken, welk stukkie pakken we erbij? Nee, dit is niks, deze slaat nergens op, o, nee, hier heb ik echt spijt van, ajaj, ik ga er wel snel doorheen zo! Toch maar iets actueels dan.Martijn Bosman staat vanaf vandaag bij Writersblock op Musician.nl. Een erg leuk stuk om te lezen wat zijn muzikale uitdaging is, waarin hij speelt en wat hij van het huwlijk vond kortom een leuk stuk wat je zo doorleest!Bron: Musician.nl
07-02-2002 Kane in het buitenland
Vandaag kreeg ik een mail van Maarten met daarin nieuws over Kane in het buitenland.
Op twee Italiaanse site's wordt Kane door BMG aangeprezen als een 'Una bomba dall'Olanda'. Het is mogelijk om de videoclip te bekijken en het nummer So glad you made it te beluisteren. Daarnaast is ook het album op een van beide site's te winnen. Zie voor meer informatie: http://www.erosramazzotti.net en http://www.click2music.it
Bron: Maarten thx!
05-02-2002 Eerste tussenstand Edison Remu Publieksprijzen
Vandaag is de eerste tussenstand van de Edison Remu Publieksprijzen bekend gemaakt. De top 3 voor het Edison Remu Album van het jaar is 1. Frank Boeijen, 2. Kane en 3. K Otic. Bij de Edison Remu Single van het jaar: 1. de Poemas, 2. Sita en 3. Kane. Kane staat dus bij beide prijzen in de top 3!! Stemmen kan nog tot 22 februari. Blijf stemmen! Bron: Edison Stichting, Kane.nl
02-02-2002 Kane op Paaspop
De geruchten waren er al maar vandaag verscheen op de site van Paaspop dat Kane dit jaar weer zal optreden in Schijndel. De voorverkoop zal ook via ticketservice gaan. Kane zelf heeft nog niks bevestigd op hun site maar op officiele site van paaspop is het programma van 2002 bekend gemaakt.
02-02-2002 Kane op Harlekyn festival
Vrijdag 1 februari is de line-up bekend gemaakt voor het Harlekyn festival 2002. Op zaterdag 6 april zal Kane in Maarheeze spelen, de tijd is nog niet bekend. Op deze datum zullen ondere andere Birgit, Band zonder Banaan, Twarres en K-Otic spelen. De voorverkoop zal dit jaar ook via de ticketservice gaan en de bekende voorverkoopadressen. Er worden nu steeds meer festivaldatums bekend gemaakt dus blijf de site in de gaten houden voor het laatste nieuws.
31-01-2002 Kaneweek op radio 538
Van 4 tot en met 8 februari organiseert Radio 538 een Kane Week. Luisteraars kunnen die week hun favoriete songs van Kane opgeven. Op zondag 10 februari zal kane live en acoustische op een geheime locatie de vijf meest aangevraagde nummers spelen. Jij kan hierbij aanwezig zijn! Breng voor 9 februari je stem uit op één van de nummers van Kane en wie weet ben jij zelf bij dit exclusieve mini-concert aanwezig.
31-01-2002 Kane op de festivals?
De festivals komen er weer aan een dat betekend dat de geruchten ook weer rond gaan waar zal Kane dit jaar spelen?!
Vrijwel zeker is dat Kane op Pinkpop zal staan, verder gaan er geruchten rond over Paaspop en Sunsation. Nogmaals het gaat hier dus om geruchten Kane zelf heeft nog niks bevestigd, zodra er meer nieuws bekend is lees je het hier tot die tijd dus maar hopen :)
30-01-2002 Let it Be stijgt naar de top 10!
Kane's 2e top 10-notering van het So Glad You Made It-album lijkt bijna een feit... Let It Be staat op 8 in de midweeks van de Top 100. De midweeks zijn gebaseerd op de doordeweekse verkoopstanden van de nationale top 100. Let It Be kwam 2 weken geleden binnen op 45, steeg door naar 24 en lijkt nu een stevige top 10 notering te worden. De officiele Top 100 komt maandag a.s. weer uit.
Bron: kane.nl
26-01-2002 Eerste festivaldatum bekend AJOC Mijdrecht
De festivals komen er weer aan, en net als vorig jaar zal Kane 18 mei weer spelen bij AJOC Mijdrecht. Op deze avond spelen ze met Blof. De voorverkoop start zaterdag 23 maart 2002 om 08.00 uur.
Bron: strepsil
25-01-2002 Kane treed op tijdens Edison Awards 2002, vvk start zaterdag
Op 27 februari zullen in de Heineken Music Hall de Edison awards 2002 uitgereikt worden. Tijdens de show zullen o.a. Gabrielle, Jewel, Johan, Kane, Anastacia, Simple Minds, Brainpower, De Kast en Frank Boeijen optreden. Jij kan hier bij ook aanwezig zijn. Vanaf zaterdag 26 januari gaan er een beperkt aantal kaarten in de voorverkoop dus wees er snel bij. Kaarten zijn incl. servicekosten € 23,63 en zijn te koop bij de bekende voorverkoopadressen en op ticketservice.nl.
Bron: Edison Stichting
22-01-2002 Kane bij Top of the Pops
Aanstaande donderdag zal Kane voor het eerst dit nieuwe jaar gaan optreden in de Top of The Pops Studio in Hilversum. Kane zal daar de single Let it Be spelen. De uitzenddatum is aanstaande zondag van 18.10 - 19.00 uur op Ned. 2 BNN.
Bron: kane.nl
22-01-2002 10 maart Extra concert in de Heineken Music Hall
De SGYMI tour blijkt toch nog niet helemaal afgelopen te zijn, namlijk zondag 10 maart geeft Kane nog een extra concert in de Heineken Music Hall. De voorverkoop begint donderdag 24 januari vanaf 10:00 bij de bekende voorverkoopadressen.
De kaartes zijn € 25,= per stuk ( + 2,95 servicekosten) met als voorprogramma Eric Corton Trio!!!!
22-01-2002 Eerste ronde TMF Awards 2002 van start
Vorig jaar ging Kane als absolute winnaar naar huis bij de uitreiking van de TMF Awards 2001. Of het dit jaar ook gaat lukken hangt van jullie af!! Vanaf 21 januari tot en met 1 maart kun je alvast stemmen op de artiest die jij vindt die er met een award van door moeten gaan. Op 2 maart om 12:00 uur worden de genomineerden bekend gemaakt en kan je gaan stemmen op de genomineerden per categorie. Dus nomineer Kane zo vaak mogelijk in de volgende categorieën:
Beste zanger, Beste single, Beste videoclip, Beste album, Beste Rock, Beste muziekwebsite. Klik op logo van TMF en stem!!!
18-01-2002 Let It Be uit op single
Let it Be is uit op single. De clip en het nummer waren al verschillende keren te zien en te horen op de stations maar hij ligt nu dan toch echt in de winkel. Er zijn 2 soorten singles: De normale versie met Let it Be en als extra track Dead End live at studio Brussel.En de maxisingle met daarop Let it Be, Can You Handle Me # , Damn Those Eyes # , As Long As you Want This #,en als extra de video van Let it Be. # = Live at Vredenburg. Zie Discography voor meer info
17-01-2002 Ivar voorprogramma Kane 9 maart 2002
Het voorprogramma voor 9 maart is Ivar. Ivar speelde zoal op North Sea Jazz, Bevrijdingspop en de MTV-wintertour.
Eerst speelde hij vooral sensuele groove van Marvin Gay en opzwepende soulfunk van Sly Stone, maar later kreeg Ivar zijn eigen stijl en op 19 februari 2001 verscheen zijn debuutalbum genaamd Ivar. Zijn laatste single is Nonstop.
17-01-2002 Dennis en Dinand in de Playboy
Dennis en Dinand staan in het februari nummer van de Playboy. Niet schrikken ze staan hier alleen maar met een interview in namelijk de 20 vragen aan Dennis&Dinand van Kane. ;)
08-01-2002 Kane 9 maart 2002 in de Heineken Music Hall
Zaterdag 9 maart speelt Kane in de Heineken Music Hall. Eerdere geruchten worden nu dus waargemaakt.
Op de site van de Heineken Music Hall staat het al bevestigd. De voorverkoop begint a.s. zaterdag 12 januari vanaf 10:00 bij de bekende voorverkoopadressen. De kaartjes kosten € 25.
Het concert wordt in de week van de Nederlandse muziek gegeven van 3FM en het concert live te horen op 3FM tijdens deze Week van de Nederlandse Popmuziek!!
28-12-2001 Let it Be clipprimeur bij TMF
Vrijdag 28 december was hij voor het eerst te zien op TMF, de clip van Let it Be.. Dinand kwam de video zelf langsbrengen in de TMF Studio bij het programma TMFLive.com en legde het verhaal achter de clip uit.


De clip is dus opgenomen in Frankrijk, en is even een andere clip dan dat we eigenlijk gewend zijn van Kane.
Alleen Dinand speelt mee in de clip, maar de clip draait echt om twee "onbekende" personen.
20-12-2001 Foto's Rotterdam Now&Wow online
20 december was de afsluiter van de SGYMI Tour 2001 in Now&Wow Rotterdam.
Van 6 november tot 20 december heeft Kane 16 optredens gegeven door Nederland.
Het was echt een waanzinnige tour, jammer dat het alweer voorbij is maar was zeker iets om op terug te kijken.
De foto's van Rotterdam staan nu dus online, klik op de foto hiernaast!
19-12-2001 Nominaties voor Edison Music Awards 2002 bekend gemaakt
Vandaag zijn de nominaties voor de Edison Music Awards bekend gemaakt. Dit jaar is Kane genomineerd in de categorieen:
Groep Nationaal samen met Postmen en Johan, Alternative met Rammstein en Tool.
Dit jaar zijn er ook weer twee publieksprijzen namelijk; Beste Nederlandse album van het jaar en Beste single.
De genomineerden voor deze publieksprijzen worden eind januari bekend gemaakt. Het publiek kan dan vanaf 1 februari stemmen via de Edison Music Awards website. De Edison Awards zullen op 27 februari 2002 uitgereikt worden in de Heineken Music Hall. De uitreiking van de Edison Music Awards is te zien bij de TROS op Nederland 2 op 7 maart 2002.
14-12-2001 Kane bij TMF Cafe
Vrijdag 14 december waren de opnames voor de decembereditie van TMF Cafe.
Voor foto's van deze opname klik op de foto hiernaast met stukje film ook!!!

De volgende nummers werden gespeeld So Glad You Made It, Let it Be, Rain down on me, Dead End, As Long As You Want This. Naast Kane stonden Hooverphonic en Sylver op het programma.
Nieuwe hoes single Let it Be
Dit wordt hem dan, de nieuwe hoes van Let It Be. Op 18 januari ligt hij in de winkels. Op de site van 3fm verscheen de albumhoes al bij de playlist, met volgende stukje tekst:
Neee, het is geen verkrachting van het Beatles nummer. Het is geschreven en geproduceerd door onze eigen Dinand. Het is wel een Let it Be die ook later tot de klassiekers zal behoren. En ook deze komt van het magische album ' So Glad you made it'
Klinkt al veel belovends over de tweede single van he album.
Bron: 3FM, Strepsil
Hoezo spiritueel? Mystiek!
Het onlangs gegeven interview van Dinand aan de NRC is nu online te lezen. Klik hier om dit artikel online te lezen;
Jongeren zijn gek op de muziek van de Haagse rockgroep Kane, maar critici hebben hun twijfels. ,,Niemand hoeft van Kane te houden, maar ik vraag wel een beetje respect.''
08-12-2001 Let it Be in maak 't of kraak 't
Zaterdag 8 december is Let it Be met 91% gemaakt op radio 538, goede keus dus Let it Be als tweede single.
Meestal gebeurd dit alleen bij danceplaten dus weer een topper voor Kane.
01-12-2001 Kane wint Top of the Pops Award 2001
Op zaterdag 1 december werden voor de eerste keer de Top of the Pops Award uitgereikt in Manchester. Kane won een TOTP Award in catorgorie Best Top Act 2001 ze waren samen genomineerd met; Def Rhymz, Anouk, Ilse de Lange, Volumia!
Kane was zelf niet aanwezig in Manchester.
09-11-2001 Kane wint voor tweede keer MTV Award
Voor de tweede keer achter elkaar heeft Kane de award voor Best Dutch Act gewonnen. Helemaal goed, dit is zeker een goed teken voor het buitenland 2x achter elkaar de award winnen!!
Naast Kane waren onder andere genomineerd: Bastian, Johan, Brainpower en Anouk.
06-11-2001 Try-out Amstelveen
6 november was de try-out van de So Glad You Made it Tour in Amstelveen in een vrij nieuwe tent de P60, een erg leuk en intiem zaaltje een juiste plek om de try out te doen.
De meeste nummers nog niet echt live gehoord, hoe zou alles overkomen en is het echt een tour voor alleen in de grote zalen?! maar ik kan je zeggen dat het waanzinnig was, helemaal top. klik op de foto voor meer foto's van deze Try-out
!
19-10-2001 Secret gig Nieuwe Kerk Den Haag
19 oktober was de secret gig geweest, eerlijk gezegd dacht ik wel van ik schrijf even een verslagje maar nu ik hier zo achter de computer zit moet ik wel ff zoeken naar de woorden om dit allemaal te gaan beschrijven.. Het was zo indrukwekkend, ook door de lokatie. Klik op de foto voor de foto's!

21-12-2001 : KANE 1 van de best bezochte concerten van 2001

Kane staat zevende in de Mojo-Top10 van beste bezochte concerten van 2001.
Exact 25.120 mensen hebben het afgelopen jaar een concert Kane bezocht (festivals en het voorprogramma van Bon Jovi niet meegerekend).
U2 heeft de meeste bezoekers getrokken met optredens, zij wisten met drie optredens in Gelredome 107.812 mensen te trekken.
Bron: Gerard vd IJsel

19-12-2001 : Nominaties voor Edison Music Awards 2002

Vandaag zijn de nominaties voor de Edison Music Awards bekend gemaakt.
Dit jaar is Kane genomineerd in de categorieen:
Groep Nationaal samen met Postmen en Johan, Alternative met Rammstein en Tool.

Dit jaar zijn er ook weer twee publieksprijzen namelijk;
Beste Nederlandse album van het jaar en Beste single.
De genomineerden voor deze publieksprijzen worden eind januari bekend gemaakt.
Het publiek kan dan vanaf 1 februari stemmen via de Edison Music Awards website.

De Edison Awards zullen op 27 februari 2002 uitgereikt worden in de Heineken Music Hall.
De uitreiking van de Edison Music Awards is te zien bij de TROS op Nederland 2 op 7 maart 2002.
Bron: Kane.nl

17-12-2001 : TMF Cafe, Let it Be megahit op 3FM

TMF Cafe
Op de site van TMF verscheen vandaag dat TMF Cafe 30 december zal worden uitgezonden. In deze uitzending dus een optreden van Kane, Hooverphonic en Sylver.
Vrijdag 14 december waren de opnames en Kane speelde de volgende nummer; So Glad You Made It, Let it Be, Rain Down on me, As Long as You want this, Dead End. Dus allemaal kijken 30 december!

Let it Be deze week megahit op 3FM
Deze week is Let it Be de megahit op 3FM. Strepsil kwam met de primeur dat de single op 18 januari uitkomt. Op 3fm is de single dus nu al te horen.

08-12-2001 : News Update Kane bij TMF Cafe
Vorige maand gingen er al geruchten rond dat Kane zou optreden in TMF Cafe maar
vrijdag 14 december is het echt zo, en staat Kane op het podium bij TMF. Wanneer de uitzenddatum is, is nog niet bekend. Naast Kane staan Hooverphonic en
Sylver op het programma.
Thx 2 Streps :)

Afsluiter bekend gemaakt
De afsluiter van de So Glad You Made It Tour is bekend gemaakt.
Op donderdag 20 decmber zal Kane het laatste concert van deze tour geven in Now&Wow te Rotterdam. De voorverkoop is reeds 1 december begonnen.


23-11-2001 : Dinand in NRC
In de NRC van vandaag staat het interview wat Dinand afgelopen maand gaf. Klik hier om dit interview online te lezen op de site van NRC.

Let it Be nieuwe single
De geruchten gingen al rond maar nu heeft Kane het dan ook zelf bevestigd in 013, Let it Be word de nieuwe single. Waarschijnlijk gaat ie al zeer binnenkort uitkomen.

Weer 1 concert uitverkocht

Nijmegen blijkt nu ook uitverkocht te zijn. Dat houd in dat alle eerst bekend gemaakte concerten volledig zijn uitverkocht! Alleen voor de extra concerten zijn nog wat kaarten beschikbaar maar ook hierbij moet je snel zijn..
Bron: Strepsil


19-11-2001 : Nieuws Nieuws Nieuws

Terug van vakantie dus even de tijd om al het nieuws van de afgelopen dagen op een rijtje te zetten.
Kane in Belgie te zien op belgische site
Op de Belgische site Telenet Breedband kun je nu streams bekijken van het bezoek dat kane vorige maand gaf aan Studio Brussel. Zo zie je oa de chatsessie van Dennis en Dinand en kun je het interview zien wat zij daar gaven.
Thx 2 Bonobet en Strepsil

Extra concerten

De tour is van start gegaan en is absoluut de moeite waard! Ook het voorprogramma Eric Corton Trio krijgt veel goede reacties. Je kan nu nog 2x extra van ze gaan genieten want er zijn 2 nieuwe datums bekend gemaakt 26 nov. Dr. Anton Philipszaal Den Haag en op 18 december 013 Tilburg. Dan gaan er geruchten rond dat Kane 3x in Vredenburg zou staan, zodra hier meer nieuws over bekend is meld ik het hier.

Kane bij Eddy ziet Sterretjes
Eddy Zoey was natuurlijk ook vand e partij bij afgelopen editie van de MTV Awards en had natuurlijk ook nog een interview met Kane de herhaling word maandag 19 november om 22:45 uitgezonden mocht je de eerder aflevering gemist hebben.

Dennis en Dinand op Stads Radio Den Haag
Zondag 18 november namen Dennis en Dinand Stads Radio Den Haag over voor een twee uur durende uitzending van Kane FM. In deze uitzending ging Dennis met een plat Amsterdams accent AT opbellen met de vraag hoeveel Kane zou kosten voor een avondje spelen in zijn kroeg.
Een erg leuke uitzending, mocht je dit gemist hebben kijken dan bij kane.ishot om naar een aantal streams van deze uitzending te luisteren.

Kane wint MTV Award
Op 8 november werden de MTV Awards uitgereikt, kane won voor de tweede keer achter elkaar deze award. Naast Kane warengenomineerd: Bastian, Johan, Brainpower en Anouk.


05-11-2001 : Album binnen op tweede plaats

Op de site van Tiscali verschijnt het bericht dat Kane deze week op een tweede plek de
albumlijsten is binnengekomen.

26-10-2001 : Secret gig bij TMF nu officieel bevestigd

Op zondagavond zend TMF de Weekendspecial uit van Kane. Eerder vermelde ik al dat waarschijnlijk een gedeelte van de secret gig zou worden uitgezonden, vandaag is dit officieel bevestigd op de site van TMF. In de weekendspecial kun je onder meer kijken naar TMF Xtras, clips en de making of van 'So glad you made it'.


Kane.nl nieuwe look vanaf 30 oktober
Op 30 oktober zal kane.nl online komen met een geheel nieuwe site klik hier voor een
voorproefje van de site!!!!

23-10-2001 : Secret gig bij TMF?
Op de site van TMF verschijnt het volgende bericht;
zondag kun je in Weekend Special kijken naar een geheim concert dat Kane een tijdje terug gaf, zou dit de secret gig zijn van afgelopen vrijdag?! Op 3FM zeiden ze vanmiddag dat iedereen TMF deze week in de gaten moest houden voor de uitzenddatum van het concert!
zodra er meer nieuws bekend is vermeld ik het hier!!


21-10-2001 : News News
Het stond al op de homepagina maar dan nu even officieel op de news pagina.

Eric Corton Trio Voorprogramma
Eric Corton Trio zal het voorprogramma gaan verzorgen van de SGYMI-tour. Dit word zeker een rock&roll voorprogramma...

Kane week bij TMF

Deze week staat Kane in de schijnwerpers bij TMF. In TMFLive.com, Windkracht 9 en TMF Late kun je kijken naar de 'making of' van de clip 'So glad you made it'. Op woensdag zijn Dinand en Dennis samen te zien met VJ Daphne in TMF Late. Aanstaande zondag zullen zij in VIG hun favoriete clips aankondigen, en 's avonds kun je in Weekend Special kijken naar het concert wat Kane gaf vorig jaar in Paradiso.


Kane op MSN
Woensdag 24 oktober vanaf 21:00 kun je het album beluisteren op MSNLive.nl. Daarnaast zullen de mannen van Kane ook nog eens in eigen persoon komen chatten op de MSN. Je kan deze week meedoen aan een prijsvraag op een meet&greet te winnen voor as woensdag 24 oktober, daarvoor hoef je alleen maar een orginele vraag te bedenken die je dan aan Kane zou willen stellen.

Secret gig bij 3FM

Nog 1x voor de zekerheid, vrijdag zend Isabelle het concert van afgelopen vrijdag van de Nieuwe Kerk Den Haag uit. Dus allemaal zeker luisteren naar 3FM.

3 Previewtracks op CLick2Music

Op de Belgische Click2Music kun je alvast een voorproefje krijgen van 3 nummers van het album. Het gaat om Rain down on me, Free, en Hold on to the World. Ook kun je vanaf deze site e-cards versturen.


17-10-2001 : 30 november Extra gig

V
vrijdag 30 november geeft Kane een extra concert in Vredenburg Utrecht, voorverkoop is al begonnen op de bekende voorverkoopadressen.

11-10-2001 : Handsome 3some voorprogramma Kane, Secret gig
Op NOS teletekst verschijnt het bericht dat Handsome 3some de support-act van de So Glad You Made It Tour 2001 is. Op de sites van zowel Kane.nl als die van Handsome 3some staat nog niks vermeld, zodra er meer nieuws is meld ik het hier!

Secret Gig te horen bij Isabelle
Op 19 oktober geeft Kane een exclusief Radio3 Concert in een kerk in Den Haag hiervoor kun je alleen kaartjes winnen via een prijsvraag op de site van 3FM maar mocht het zijn dat het je niet gaat lukken en helaas niet naar de gig kan is er goed nieuws; op 26 oktober zend Isabelle dit concert uit! Dit mag je natuurlijk niet missen. Bron: Isabelle


08-10-2001 : TMF cafe gaat niet door, So Glad hoogste nieuwe binnenkomer

Na een paar weken vertraging is dan eindelijk de single So Glad You Made It op 3 oktober ge-released. Blijkbaar zijn fans massaal naar de winkels gegaan want Kane is de hoogste nieuwe binnenkomer in de Top 100 (op nr. 7) en in de Top 40 (op nr. 4)!

Bron: kane.nl


Eerder vermeldde ik hier dat Kane in TMF Cafe zat, dit blijkt nu niet waar te zijn. In ieder geval niet in deze uitzending van TMF Cafe. Hoe het kan dat het bericht wel verscheen op TMF.nl is niet helemaal duidelijk maar Kane treedt hier dus niet op!

05-10-2001 : Nieuws Nieuws...

Kane bij TMF Cafe

Vrijdag 12 oktober worden de opnames gemaakt voor TMF café! In deze uitzending zitten Kane en Live alleen dit wordt 's middags opgenomen ZONDER publiek, dus daar kun je helaas niet bij zijn!.. Wanneer de uitzenddatum is, is nog niet bekend.


Genomineerd voor een Top of the Pops award
Kane is weer genomineerd voor een award, dit keer gaat het om een nominatie in de catagorieTOP ACT 2001 Nationaal. Naast Kane zijn de volgende acts genomineerd: DEF RHYMZ, ANOUK, ILSE DE LANGE, VOLUMIA! Stemmen kan vanaf volgende week.

KANE Presenteert Rockzone bij TMF
Aanstaande maandag 8 oktober zullen Dinand en Dennis als presentatoren te zien zijn bij TMF. Tussen 21.00 en 22.00 zijn ze te zien in Rockzone.

KANE te gast bij Haags Pop Podium
In het radioprogramma Haags Pop Podium op Stads Radio Den Haag kan je komende zondag 7 oktober tussen 18.00 en 20.00 uur luisteren naar een gesprek met leden van Kane over hun nieuwe CD 'So Glad You Made It'. Stads Radio is in groot Den Haag via de ether te ontvangen op 94.0 fm en op de kabel via 92.9 fm.
(Bron:Gerard van den IJssel)

KANE maakt moeilijke cd
Als één ding vaststaat na de luistersessie van de nieuwe Kane CD 'So Glad You Made It' is het wel dat Dinand Woesthoff en de overige bandleden niet voor de makkelijkste weg hebben gekozen. "We hebben aardig zitten freaken" zei de nieuwe gitarist Paul-Jan Bakker na afloop van de bijzondere bijeenkomst in de Rotterdamse dancing Off_Corso. "Dan vroegen we onszelf af waar we nou eigenlijk mee bezig waren," vulde Dinand Woesthoff aan. De nieuwe CD valt vooral op door het gebruik van drumloops, vreemde geluidseffecten en de soms zéér lange songs (tot 8 minuten). Kane zal wat (jonge) fans verliezen met dit moeilijke album, maar ongetwijfeld een aantal muziekliefhebbers aangenaam verrassen.
(Bron: Gerard van den IJssel)

Veel acties rondom SGYMI
Ondertussen zijn er verschillende acties rond de release van de nieuwe single van Kane gestart. Hieronder volgen een paar van die acties: Wanadoo geeft gesigneerde exemplaren weg van de single. CJP heeft ook een leuke actie win een VIP arrangement dit houd in dat je tijdens de SGYMI tour aanwezig mag zijn van de soundcheck tot het einde van het concert.
Er zullen meer acties volgen zodra die bekend zijn vermeld ik het hier.

Afsluiter bekend
Het was al een tijdje een bekend op de site van Bonobet maar nu heeft Dinand gisteren het zelf ook gezegd gisteren bij TMFLive.com. De afsluiter vind plaats op maandag 17 december waarschijnlijk in de Heiniken Music Hall in Amsterdam. Hou de Tour in de gaten.

KANE-Week
Eind oktober komt er bij TMF een Kane-week. Waarschijnlijk word dan ook The Making of van So Glad.. uitgezonden.

Kane.nl nieuwe lay-out

Gisteren bij TMF zei Dinand dat Tony bezig was met de nieuwe kane.nl site. Dat betekend een nieuwe lay-out. Zodra er meer bekend is lees je het hier.

Kane Secret gig
In het programma Stenders Vroeg was er al sprake van een zgn. secret gig. Dit optreden komt er nu ook, en wel op 19 oktober op een geheime locatie. En er worden vanaf 7 oktober kaartjes voor weggegeven op Radio 3FM tijdens de Live-week op de zender. 3FM zal een hele week lang in het teken staan van live-optredens

21-09-2001 : Amstelveen nieuwe datum 6 november

Het optreden in P60 in Amstelveen is verplaatst van donderdag 8 naar dinsdag 6 november. Reeds gekochte kaartjes voor het optreden blijven geldig voor de nieuwe datum. Voor meer informatie kijk op www.p60.nl En ach ja is het eigenlijk wel
nieuws?! Dinand heeft sinds gisteren een kort fris koppie. Vind het zelf wel lef hebben om je imago zo te veranderen en vind het erg goed staan. Morgen ga ik naar Berkel en Rodenrijs en hoop daar weer een paar mooie fotootjes te nemen met het nieuwe korte haar :)

20-09-2001 : KANE bij Top of the Pops, 2 Nieuwe bandleden

Aanstaande zondag 23 september zal rond 18:00 Kane in het programma van BNN Top of the Pops spelen. Zij spelen dan in nieuwe bezetting dus met de nieuwe bandleden lees bericht hieronder. Ze spelen natuurlijk So Glad You Made it.. dusseh allemaal kijken!

Op kane.nl verscheen onderstaand persbericht:
KANE heeft twee nieuwe bandleden aangetrokken, gitarist Paul Jan Bakker 
en drummer Martijn Bosman. Beide heren hebben hun sporen in de muziek inmiddels 
ruimschoots verdiend en zijn betrokken geweest bij de opnamen van het nieuwe album 
“So Glad You Made It” (release 29 oktober a.s). Drummer Andre Kemp, die de band vanaf 
februari j.l. tijdelijk versterkte na het vertrek van Cyril Directie, zal zich vanaf oktober a.s. 
weer volledig gaan bezighouden met studiowerk, sessiewerk en zijn muziekschool.
De uitbreiding van de band heeft tot gevolg dat (onder andere) de nieuwe   
albumstukken nog krachtiger live neergezet kunnen worden. 
Kane zal in de nieuwe samenstelling live te beleven zijn vanaf 11 november a.s. 
tijdens hun grote nationale tour langs 11 prominente zalen. 
(bron: www.kane.nl)

Op de site van Bonobet verscheen het bericht dat Kane 27 september 
te gast zal zijn bij Stenders Vroeg op 3FM. De uitzending duurt van 06.00 tot 09.00 uur

18-09-2001 : Amstelveen Try-out, Release single uitgesteld
So Glad You Made It, de nieuwe single van Kane zal vanwege productie
technische problemen enige dagen later dan gepland in de winkel liggen. Het
speciale artwork van deze single is hiervan de oorzaak. Naast de gewone cd
single komt er voor de fans een special edition uit welke niet 1 maar 2
cdsingles bevat. Deze overigens tot 7500 exemplaren gelimiteerde oplage zal
naast een aantal remixen van So Glad You Made It het nummer Rain Down On Me
(bij de fans ook bekend als : The New Song) en een cd-rom gedeelte bevatten.
Op de cd-rom staan, lyrics, een fotogallery, links en een "making of - home
video". De single zal nu definitief vanaf 28 september in de winkel liggen. En dan op 8 november in Amstelveen de Try-out van de So Glad You Made It tour !! Kaartverkoop is reeds begonnen via de uitlijn, en via de www.uitlijn.nl. Of kijk op de site van P60.
16-09-2001 : 2 nieuwe nummers gespeeld, gerucht concert Amstelveen, Ronald op Musician.nl, Kane bij Evers. Afgelopen donderdag speelde Kane 2 nieuwe nummers in de Kade. De eerste reacties waren zeer positief over deze toch wel iets anders klinkende nummers dan "So Glad You Made It" De nieuwe nummers heten: Mother en Hold on to the World. Ook werd bekend gemaakt dat het album 1 dag voor de release waarschijnlijk al te beluisteren zal zijn op de site van kane.nl. Dus hou dat goed in de gaten. Dan gaat er een gerucht rond dat Kane op 8 november in de P60 in Amstelveen zou spelen. Het stond al vermeld in de kranten in Amstelveen, maar op de website is nog niks bekend wie er 8 november spelen. Zodra er meer nieuws bekend is zal ik het hier vemelden. En dan het staat al een tijdje op de site van Musician.nl maar voor degene die het nog niet hebben gelezen zeker de moeite waard omdat te gaan doen. Een heel mooi en eerlijk stukje van Ronald Kool wat zijn redenen waren om de muziek in te gaan. Erg leuk om het te lezen. Op de site van Strepsil verscheen het bericht dat Kane op 2 november langs gaat bij DJ Edwin Evers in zijn programma 'Evers staat op' op Radio 538. Ze komen daar natuurlijk de single en het album promoten!
08-09-2001 : Voorverkoop begonnen
Vanaf zaterdag 8 september 10:00 zijn de eerst 10 concerten van Kane in de 
voorverkoop gegaan. De eerste concerten zijn bekend wat volgt er nog meer?!
 
27-08-2001 : Nieuwe SMS dienst van Kane
Vandaag kregen veel fans via Hester van AT Productions een mail met daarin uitleg over
een nieuwe dienst van Kane, namelijk Kane op SMS. Klik hier om deze mail te lezen indien 
je die niet hebt gehad.

26-08-2001 : So Glad You Made It binnen op 23! 
Nieuw binnen op nummer 23 in de Cyber top 50: de nieuwe single van Kane So Glad You Made It. Uiteraard kan er dagelijks 1 x gestemt worden via het internet adres: www.cybertop50.nl Stem Kane naar 1!! 22-08-2001: Release uitgesteld Op de site van Click 2 Music verschijnt het bericht dat de release van de single is uitgesteld naar 24 september. We moeten dus nog even geduld hebben. Maar het nummer is natuurlijk al wel te horen op de radio en te downloaden bij bijv. Bonobet. 20-08-2001: Veel nieuws Bonobet verscheen vandaag weer met veel nieuws rondom Kane. Album: Dinand is druk bezig met het afmixen van het album. Nog 2 weken en dan zou de plaat af moeten zijn zei Dinand. Er komen totaal 12 nieuwe nummers op de plaat. De releasedatum staat op 29 oktober.. Daarnaast reist Dinand regelmatig naar het buitenland in verband met promoties voor de nieuwe plaat. Single: De single staat nu op 14 september. Er is nog geen plan bekend hoe de clip eruit gaat zien, maar zoals Betjuh zegt, de lyrics werken bij vele tot de verbeelding!!!! Tournieuws:Bekend is dat tot nu toe 13 optredens gepland staan in verschillende grotere zalen door Nederland. De waarschijnlijke kick-off saat op 12 november en een afsluitend concert in Amsterdam in de Heiniken Music Hall op 17 december. Tot die tijd speelt Kane nog de "oude" nummers zij wachten met het nieuwe materiaal tot de nieuwe tour! Nieuwe Leden: Andre Kemp gaat waarschijnlijk vervangen worden door Martijn Bosamn. Deze heeft nu al de drumpartijen op zich genomen op het nieuwe album "So Glad...." Kane heeft nog wel een overeenkomst met Andre dat hij nog zeker een tiental optredens met Kane zal doen.Tevens komt er versterking, een derde gitarist Paul Jan Bakker ( voormalig bij Anouk) Paul Jan speelde als eens bij Kane tijdens de TMF Awards 2001.
18-08-2001 : Dinand in Maandblad One
In het september nummer van het maandblad One staat een interview met Dinand. 
"Van zomaar een bandje naar wereldberoemd in Nederland. Kane bereikte het in nog
geen twee jaar.Zanger Dinand over wat het met je doet. 
Dinand: 'Ik heb geleerd van de klappen die ik kreeg'. 'Ik dacht altijd dat ik wel wist
hoe ik in elkaar zat, maar ik wist geen reet'"   
Dusseh halen dat blad en lees het interview.
16-08-2001 : Nieuwe single So Glad in premiere
Gisteren is hij dan in premiere gegaan, denieuwe single van Kane So Glad You Made It !!!
En wat is deze single goed zeg!! Als je hem nog niet gehoord hebt of er maar geen genoeg 
van kan krijgen kijk dan op de site van Bonobet en download daar gelijk de single. 
29-07-2001 : Geruchten naam nieuwe album
Op de website van Click 2 Music en die van Strepsil verschijnen de eerste geruchten 
dat het nieuwe album ¨SoGlad You Made It¨ gaat heten. 
23-07-2001 : Dinand te gast bij Isabelle
Isabelle was te gast in de studio in Belgie waar Kane het album aan het opnemen is.   
Zij mocht als 1 van de eerste naar een voorproefje van het nieuwe album luisteren.   
En haar reactie was erg goed, lees haar dagboekverslag hier. 
Dinand vertelde dat de voorlopige release datum van het album staat op 29 oktober, 
en die van de single op 17/18 september.
16-07-2001 : Deel 7 van Studiodagboek
Vandaag verscheen op Kane.nl deel 7 van het studiodagboek. 
12-07-2001 : Deel 6 van Studiodagboek
Vandaag kregen veel fans weer een mail van AT Productions Dennis verteld even heel 
grappig wat vaktaal inhoud in de studio. Klik hier om deel 6 ook te lezen. 
10-07-2001 : Deel 5 van Studiodagboek
Vandaag verscheen op Kane.nl en bij veel fans in hun mailbox deel 5 van het 
studioverslag, zo te lezen gaat het nog steeds erg goed in Brussel.... 
Klik hier om deel 5 te lezen.
03-07-2001 : Deel 4 van Studiodagboek
Vandaag verscheen op Kane.nl deel 4 alweer van het studioverslag van KANE 
geschreven door Dennis. Klik hier om deel 4 te lezen.
29-06-2001 : Deel 3 van Studiodagboek
Vandaag verscheen op Kane.nl deel 3 van het studioverslag van KANE 
geschreven door Dennis.

21-06-2001 : Deel 2 van Studiodagboek
Vandaag verscheen op Kane.nl deel 2 van het studioverslag van KANE 
geschreven door Dennis.
20-06-2001 : Deel 1 van Studiodagboek
Dennis schreef 20-06 deel 1 van een studiodagboek op kane.nl
20-06-2001 : Gastenboek en chat op Kane.nl
Kane.nl is sinds gisteren voorzien van een gastenboek en chat.. In een Kane-nieuwsbrief   
die iedereen kreeg die zich toen heeft aangemeld via de Edisonprijsvraag wordt   
het even goed uitgelegd.. Voor degene die deze mail niet hebben gehad, heb   
ik hem even hieronder gezet maar je kan je aanmelden bij Hester.   
Hallo allemaal, hier een nieuwsbriefje voor alle Kane fans die zich hebben laten 
registeren. Zoals jullie misschien wel weten zitten de bandleden op dit moment te 
zwoegen op hun nieuwe album. Hoe het er aan toe gaat kan je lezen op de facts 
pagina van www.kane.nl waar je het eerste verslag kan lezen uit de pen van Dennis! 
Helaas is de kaneplanet.nl van Joeri en Robert uit de lucht... maar: speciaal voor 
de kanefans hebben wij op de www.kane.nl een gastenboek en een chatbox 
laten zetten. De bandleden zullen hier (ook vanuit de studio in Brussel!)
op te vinden zijn! Een chatsessie met o.a. Dinand en Dennis komt er aan. 
Hou de facts in de gaten. 
Het laten registeren van een "nickname" kan je op de volgende manier doen: 
voer de naam in het venster naast LOG IN en klik hierop.
De server brengt je vanzelf in de chatbox. 
Dan voer je het volgende in : /NickServ REGISTER en daana: password   
 emailadres ENTER... Succes ermee! 

Hester AT Productions (management Kane)

18-06-2001 : Kane in de studio
Kane in de studio. Sinds 10 juni zijn de heren muzikanten samen met producer en   
assistent ingetrokken in een opname studio in BelgiŽ. Binnenkort kunnen jullie op
kane.nl een exclusief verslag lezen van de gang van zaken aldaar.Bron kane.nl 
13-06-2001 : Kaneplanet stopt 
Kaneplanet stopt ermee ! De site waar de meeste fans kwamen en de laatste
nieuwtjes werden uitgewisseld zal vanaf zondag 17 juni er niet meer zijn. 
Kijk voor het volledige afscheidsbericht op Kaneplanet.
11-06-2001 : Andre niet op album Kane
Het Nederlands Popinstituut plaatste afgelopen donderdag onderstaand bericht 
op haar pagina.

Andre Kemp, de drummer van Kane die eerder dit jaar Cyrille Directie verving, zal niet meespelen op het nieuwe album van Kane dat in het najaar uit moet komen. Martijn Bosman (o.a. bekend van Dyzack en Gotcha!) neemt het drumwerk in de studio voor zijn rekening. De website Kane-planet meldt dat Andre wel bij live-optredens het drumstel blijft bespelen. Volgens Bosman zit het er echter "dik in" dat hij vanaf november ook tijdens de tour van Kane achter de drums te vinden is. "Ik kan over Andre weinig zeggen, want ik ben daar zelf niet bij geweest. Ik weet alleen dat ik er erg veel zin in heb. En de tour sluit mooi aan op de tour van Dyzack die in oktober is afgelopen. Dyzack wil ik in elk geval niet kwijt", aldus Bosman.

Na Cyril Directie is Andre Kemp het tweede bandlid in korte tijd dat de band verlaat. 
Over de reden van het vertrek van Andre is weinig bekend.
07-06-2001 : Nummer 1 bij de links
Deze site staat op nummer 1 bij de links top 5 op de fansite van Ron !!!! 
Hopelijk blijft hij daar nog langstaan !!
05-06-2001 : Kane in de studio
Kane zit in de studio voor de opnames voor de deze herfst te verwachten opvolger van het 
succesvolle debuut "As Long As You Want This".Tony Cornelissen gaat waarschijnlijk samen 
met Ricardo Pronk, de zanger van het niet meer bestaande Billy the Kid (de band waarin ook
Andre Kemp speelde), een nieuw project starten, waarbij hij in tegenstelling tot  
bij Kane ook door hem zelf geschreven nummers zal kunnen gaan spelen. 
Wat dit betekend voor de toekomst van Tony bij Kane is bij ons nog niet bekend.   
Bron Kaneplanet.nl 
31-05-2001 : Kane gewonnen Live Request
KANE heeft gewonnen bij Live Request van TMF. Het concert van 4 decmber 2000 werd   
uitgezonden. Een erg goed concert, was er zelf ook bij, jammer alleen dat TMF dit concert 
al eens eerder had uitgezonden.
15-05-2001 : Dennis niet uit Kane
Op Kaneplanet gingen allerlei geruchten over vertrek Dennis. Op Kane.nl verscheen   
onderstaand bericht: 

Met dit berichtje willen we alle fans geruststellen dat het in het gastenboek van kaneplanet.nl aangekondigde vertrek van Dennis niet op waarheid gebaseerd is. Bandleden van Kane doen geen officiŽle mededelingen via kaneplanet of het gastenboek