D & M Schoondorp

kinderboeken en interaction design

Kinderboeken
Verhalen
Douwe
Mark
Weblog

Favorieten voor kinderen van 5 jaar en ouder

 

Aanraders 2005 voor kinderen van 10 jaar en ouder

Van harte welkom in het kinderboekenland van Schoondorp.
De belangrijkste reden van bestaan van deze site zijn de recensies van de vele prentenboeken die ik aan mijn zoon Douwe heb voorgelezen in de periode 1996-2002.
Lees ik nu dan niet meer voor? Natuurlijk wel, ook al is hij inmiddels 12. Maar de boeken die ik nu voorlees, zijn vele malen dikker (Harry Potter, In de ban van de ring, de Telduivel). Ik moet tijd maken om ook deze recensies op de site te zetten, maar vooralsnog kom ik niet verder dan een lijstje met echte aanraders op deze homepage. Ik hoop dat je zelf de moeite wilt nemen om bij BOL je er verder in te verdiepen, want het zijn echt briljantjes tussen alle middelmatigheid.
Het is mijn oprechte hoop dat deze site bijdraagt aan betere cadeaus voor kinderen. Niet weer Pietje Puk. Niet weer een boek van de speelgoedwinkel. Niet weer een braaf boek dat door zogenaamde betweters van uitgeverijen geschikt is gemaakt voor 'de smaak van het kind'.
Er zijn zoveel mooie prentenboeken voor kinderen. En zoveel spannende jeugdliteratuur voor oudere kinderen.

Laat je inspireren op deze site en geef een goed kinderboek cadeau. Bijvoorbeeld te kopen via deze site bij BOL. Sponsor je me ook nog.

Voeg deze site nu toe aan je favorieten (klik).
Waar gaat het dan over interaction design? Kijk op de weblog en de website van Winkwaves En om op de hoogte te blijven van mijn dagelijks surfgedrag, bezoek mijn actuele lijst van interessante bookmarks op watvindenwijover.nl
De laatste 10 nummers die speelde op mijn pc:
rubato's Profile Page

Home